Yardiminiza ihtiyacim var..

Sizin kendinize ve eşinize saygınız yok. Dışarda yemek yemekten çok eşimle evde yemek pişirip yemeyi seviyorum. Haftada bir balık günümüz. Bayılıyorum o güne.
Eşinizle çok farklı dünyaların insansınız. Çok çok farklisiniz.

o kadar eften puften sebeplerden kusup kavga ediyoruzki. ama o kadar buyuk laflar ediyoki. napacagimi bilemiyorum
Hayır kavga etmeden önce susmayı, yani sabah sabah çok fazla soru sormuşsun ve hep kendi istediğini yaptırmaya yönelik şeyler. Biraz akışına bırak, takmışsın kurtulamıyorsun.

Selam,
evet malesef. guzel bir aksam gecirmistik birlikte gayet iyiydi hersey. bu sabah yine basa sardik.
yani sadece laf olsun sohbet ediyodum, uzattigimin farkina varamadan ben o direk gerildi, oyle kendime geldim yani. gerizekalimisinla basladi kufurle devam etti bende bisey demeden giyinip ciktim. saat 3.30 henuz arama mesaj falan yok.
yani kendini hakli goruyor yine, "hakettigim" icin boyle konusuyor. evet bunu kendi agziyla soylemisti kufur etmeden bagirmadan susmuyormusum ben. mecbur kaliyormus buna...

caba gosteriyorum, ve daha cok gosterecegim. yapicam. ise odaklandim bende, oglen arkadaslarla yemege ciktik sohbet ettik iyi geldi, cikinca markete ugrayip eve gidicem yemek yapicam. esim kacta gelir bilmiyorum. geldiginde yemek yeriz.
konusmam ben tamam, kendi kendime takilirim. yarin son zaten pazar gunu ucagi var.

buralara gelmem baya zaman aldi aslinda , umarim bu kadar uzun surmez iyi olmamiz. ben icimden geldigi gibi davranmak istiyorum, abartiyorum sadece. yani mesela yildonumunu hatirlaticam 1 kere degil 3 kere soruyorum. bunaltiyorum...

evet.. haklisin. once benim yapabiliyo olmam lazim.. ayni zamanda belki o da kendini kotu hissetmeye baslar bana kirici olursa kufur ederse ? bence hissetmeli..

Hayır kavga etmeden önce susmayı, yani sabah sabah çok fazla soru sormuşsun ve hep kendi istediğini yaptırmaya yönelik şeyler. Biraz akışına bırak, takmışsın kurtulamıyorsun.

evet sabah abarti konustum, gergin falan degildim ama biraz fazla sordum daraldi. sabah sabah basladin falan diye sonrada kirici konustu kufur hakaret.

bende evde yemek yapmayi cok seviyorum, esimle birliktede, onun yemek yapmasini da seviyorum.. ama yildonumunde disarda kutlasak daha iyi olur, evi toplamakla ugrasmayiz. haftaicine denk geliyo calisiyoruz zaten.
birbirimize enerjimiz olsun, romantik dusundum aslinda...

canımcım. şu kk da kaç kadın aynı senin gibi yapsa varya . hepimizin eşi senin eşin gibi olur bi süre sonra. evli kadın kalmaz burda.
sanma ki sen normalsin. normal davranmıyorsun. bunun farkına var artık.

sabah konusmam dirdir degildi inanki, normal konusuyordum , gergin bile degildim. bi kac kez sordugum icin oldu birde onu yonlendiriyor gibi oldu. sen yap o zaman rezervasyonu herseyi diye kizdi.

canımcım. şu kk da kaç kadın aynı senin gibi yapsa varya . hepimizin eşi senin eşin gibi olur bi süre sonra. evli kadın kalmaz burda.
sanma ki sen normalsin. normal davranmıyorsun. bunun farkına var artık.

duzeltmek istiyorum. farkina vararak yapmiyorumki, artik esim cok hassas en ufak seyde patliyor.

bencil dusunuyorum , bencede.
en ufak biseyde buyuk tepki veriyor. kendimi ne kadar geri ceksem az.
ama geri cekip uzak kalmak istemiyorumki. iliskimize devam etmek istiyorum yani. sadece iyi bir sekilde..

soylenmedimki, gergin degil gayet normal konusuyodum, bosver ya bulasik olcak disarda yapalim dedim. yani bize vakit kalsin, zaten haftaici yildonumumuz eve 7de gelip yemek yapmaktansa sohbet edelim daha hos bi ortam olsun disarda yiyelim diye actim konuyu. sabahin korunde biraz sacmaydi ama biseyden konu acildi oraya baglandi . uzattim bi kac kere sordum ettim yine cok buyudu olay.

belki tepki koyacagim zaman gelir bunun icinde..

sabah konusmam dirdir degildi inanki, normal konusuyordum , gergin bile degildim. bi kac kez sordugum icin oldu birde onu yonlendiriyor gibi oldu. sen yap o zaman rezervasyonu herseyi diye kizdi.
hani ile başlayan ve biten cümlelerin dırdır oluyor .
sızlanma anlamı oluyor. bulaşığı da dert etmişsin. üstelik eşin yapacak . yani aslında evde kutlamak bana sorarsan daha romantik . dışarıda ne romantizm yaşayacaksın ki.

bulaşık yıkamaya eriniyorsun . bu anlam çıkıyor . adam hazırlamaya erinmiyor ki yoğun çalışıyor. ama sen bunu problem yapıyorsun . öyle oluyor

bencil dusunuyorum , bencede.
en ufak biseyde buyuk tepki veriyor. kendimi ne kadar geri ceksem az.
ama geri cekip uzak kalmak istemiyorumki. iliskimize devam etmek istiyorum yani. sadece iyi bir sekilde..

uzak kalmak istemiyorsan demek ki kavga gürültü istiyorsun sanırım bundan besleniyorsun.. yanlış yaptığını bildiğin halde geri adım atmıyorsun malesef!

ben hergun yemek yapiyorum bulasik yikiyorum zaten.. o gun evde ugrasmayalim disarda yiyelim dedim de aman demeseydim keske evde yeseydik en azindan boyle bi durumda olmazdik. her cabamin konusmamin sonucu bizi daha kotuye cekiyo.

sadece herseyi gununde kutlamaya takilan biriyim ben, yani esim daha rahat ona gore haftasonu tatildede kutlayabiliriz. Hediye aldigini biliyorum bana citlatmisti, ama kutlama icin bisey yapmaz belki diye oyle konusmaya basladim , sonrada birak ben dusuneyim bunu diye bagirindi ..

hayir kavga gurultu istemiyorum , huzur sakinlik mutluluk istiyorum.

o zaman ARTIK burada yazan onlarca kadının tavsiyelerine en azından yazdıkları için, bu kadar dert ettikleri için saygı gösterip uygula.. bir daha ki konunu da güzel içerikle aç lütfen herkesi şaşırt yani değiştiğini göster...

Kutlamalar tatiller geziler hediyeler
Sonra da gel burda kavgalari anlat.
Sonra tatile gitcez hep ayni muhabbetler.
Kavga seyahat tatil .
Hakkatten sen agrimaz basina dert ariyosun.
Aslinda adamin tavirlarina baksan kendini tutmana gerek yok.insan bir iki uc sogar be oncan hakaretten sonra ne ilgisi bekliyecem o da benden beklemeson.

tamam ben elimden geleni yapacagim. ama guzel sonuclar alirmiyim bir bakalim.. insallah

duzeltmek istiyorum. farkina vararak yapmiyorumki, artik esim cok hassas en ufak seyde patliyor.
farkına vararak yapmadığın belli zaten
canım evet yani adama sürpriz yapma fırsatı vermiyorsun . kusura bakma. her şeyi deşme. bırak . adama bırak muhabbetin akışını.
hayir kavga gurultu istemiyorum , huzur sakinlik mutluluk istiyorum.
bak sohbetin akışını sen sürekli yönlendiriyorsun.

kocan muhabbetin akışını sürdürsün. sen yorum yapmamayı dene biraz. yorumların çok sinir bozucu olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…