- 17 Şubat 2017
- 246
- 186
- 18
- Konu Sahibi peaceful16
-
Selam,
evet malesef. guzel bir aksam gecirmistik birlikte gayet iyiydi hersey. bu sabah yine basa sardik.
yani sadece laf olsun sohbet ediyodum, uzattigimin farkina varamadan ben o direk gerildi, oyle kendime geldim yani. gerizekalimisinla basladi kufurle devam etti bende bisey demeden giyinip ciktim. saat 3.30 henuz arama mesaj falan yok.
yani kendini hakli goruyor yine, "hakettigim" icin boyle konusuyor. evet bunu kendi agziyla soylemisti kufur etmeden bagirmadan susmuyormusum ben. mecbur kaliyormus buna...
caba gosteriyorum, ve daha cok gosterecegim. yapicam. ise odaklandim bende, oglen arkadaslarla yemege ciktik sohbet ettik iyi geldi, cikinca markete ugrayip eve gidicem yemek yapicam. esim kacta gelir bilmiyorum. geldiginde yemek yeriz.
konusmam ben tamam, kendi kendime takilirim. yarin son zaten pazar gunu ucagi var.
buralara gelmem baya zaman aldi aslinda , umarim bu kadar uzun surmez iyi olmamiz. ben icimden geldigi gibi davranmak istiyorum, abartiyorum sadece. yani mesela yildonumunu hatirlaticam 1 kere degil 3 kere soruyorum. bunaltiyorum...
evet.. haklisin. once benim yapabiliyo olmam lazim.. ayni zamanda belki o da kendini kotu hissetmeye baslar bana kirici olursa kufur ederse ? bence hissetmeli..
farkına vararak yapmadığın belli zaten
canım evet yani adama sürpriz yapma fırsatı vermiyorsun . kusura bakma. her şeyi deşme. bırak . adama bırak muhabbetin akışını.
bak sohbetin akışını sen sürekli yönlendiriyorsun.
kocan muhabbetin akışını sürdürsün. sen yorum yapmamayı dene biraz. yorumların çok sinir bozucu olabiliyor.
soylenmedimki, gergin degil gayet normal konusuyodum, bosver ya bulasik olcak disarda yapalim dedim. yani bize vakit kalsin, zaten haftaici yildonumumuz eve 7de gelip yemek yapmaktansa sohbet edelim daha hos bi ortam olsun disarda yiyelim diye actim konuyu. sabahin korunde biraz sacmaydi ama biseyden konu acildi oraya baglandi . uzattim bi kac kere sordum ettim yine cok buyudu olay.
belki tepki koyacagim zaman gelir bunun icinde..
Aynen canim 3 kere degil 1 kere soracaksin. Sevgililer gunundede ayni muhabbet oldu adam
Sana geciktim diye yalan soyledi megersem hediye almaya gitmisti. Sen zaten diyecegini demissin birak o nerde kutlamak istiyorsa oyle kutlayin. Hediye istedigini dile getirmissin oda oyle olur tabi gibilerinden konusmus.
Kufur edince sustugunu anladi tabi oda seni artik bu sekilde susturuyor. O tabusunu yikmak srnin elinde. Burda biz sana vakit ayirip yaziyoruz onemli degil sahsen benim icin ama senin hayatin biz bosada yazariz ama sen bosa kararlar alma uygula bunlari hayat senin hayatin tekrar soyluyorum. Benim inancim var sen tamamen olmasada bazi huylarini degistireceksin istersen tabii.
Bu arada peace'ciğim yanlis anlamazsan bisey sormak isterim, cinsel hayatiniz ne durumda? Cunku maximum ilgiyi gordugumuz an, o an bence. Senin acindan ne durumda diye merak ettim acikcasi. Bu kadar problemli bir evliliginde
o da mi kotu? yoksa iyi mi?
canım cinselliğe hem soğuk olup hem böyle adamı didik didik etmen tuhafben hep yonlendirmeye calisiyorum, yani sanki unutacak diye surekli hatirlatiyorum, oysaki unutmuyor biraz rahat olsam . yani aslinda unutursada unutsun, unutursa konusurum, dimi ?
beni susturmanin yolunu kufurde bagirmada buldu, bunun dogru olmadigini ispatlamam lazim. daha yeni yine dediki 1 hafta ustuste kavga cikarma, surat yapma, bak gor sana birsey diyomuyum kufur ediyomuyum, ama sen degismeden ben degismeyecegim bunu bil dedi..
Bosa yazmiyorsunuz, sizin goruslerinizi almis oluyorum, kendim nerede hataliyim ne yapmam gerekir nasil yapabilirim ogreniyorum.... ve su zamana kadar degistirdigim seyler oldu, ve daha fazla da yapacagim kendim icin evet.
cinsel iliskimiz fena degil, esimden yana sorun yok. benden yana isteksizlik var genel olarak cook uzun zamandir,evlendigimizden beri nerdeyse. esim gayet ilgili, yani dokunur eder, normalde sohbet ederken film izlerken falanda oyle . ama ben genelde bi rahatsizim o konudan.
tamam , birakacagim.
yine bu sabahki olaydan sonra yemek yapmam abes mi kacacak? agir konustu ve bir geri donusu yok. ben sebep olmus olsam bile ortada soyledigi sozler var.. ama kendini suclu gormuyor.
aynen ben de bir dumur oldum.Tamam bırakacağım mı ? Hahahahahaha hahahahahaa ay hiiiç güleceğim yoktu
evet sakin kalalım:))günün banlanma konusu belli oldu.
tanıdığım ve sevdiğim ama bir o kadar da artık isyan eden arkadaşlarımı sakin kalmaya davet ediyorum.
evet sakin kalalım:))
peace diyecek şimdi yazmak zorunda değilsiniz diye.
bir yardımımız olur mu diye çırpınmaların sonucu böyle absürd cevaplar olabiliyor zira:)
neyse konudan bir müddetliğine uzaklaşalım bari:))
ben artık kendimi hiççç yormuyorum onun için.
ama günah geçen konuda hep insanlar banlandı.
artık peace den çok o masumları düşünür oldum.
ama hala okuyorsun
aynen ben de bir dumur oldum.
tamam bırakacağım demesine ya.
şaka gibi.
peaceful16 inan bu taraftan bakınca çok tuhaf görünüyorsun.
şuurunu yitirmiş gibi hareket etmekten vazgeç artık.
aylarca dökülen dilden sonra sen en başındasın daha olayın.
ama görüyoruz ki eşin en başlardaki gibi değil.
hızla tükettin ne varsa.
en saçma bulduğumuz şarkılar da dilimize hep pelesenk olmuştur.
çok görme
ama hala okuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?