- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.782
- 1.123
- Konu Sahibi peaceful16
-
sormuyor ki yine aynı şeyleri sarıp , yaptıklarını incik cincik edeceğini ve mesajlarda da küfürleşeceğinizi düşünüyorsoguyorum ve inciniyor. mesaj falan atmadim aramadimda. ondan birsey gelmedi yani umursamiyor bile diyorum..
ne yapabilirsin. susmayı deneyebilirsin. sabah kalkınca susmayı denemeliydinArtik biktiysa ne yapabilirim, elimden bisi gelmez o zaman.
bu sabahki olay , cok sacma sapan biseyden terbiyesizlesiyo , ben ona ne gergin bi sekilde soyledim ne bisey.
Sz istediğiniz kadar aynı ve aynı konuyu açıyorsanız üzgünüm ben de aynı şeyleri sonsuza kadar yazabilirim.
Ayrıca kim gergin evde beraber yaşadığımız insanlara soralım. Burası sanal bir yer kibar görünmek kolay. Beni eşime sorarsanız evde kavga gürültü yok iki yıldır evli olduğumuz halde evde huzur varkimin kavgacı ve gergin olduğu oradan anlaşılır
Niye rahatsız hissetsin ki, onun gözünde sen yine hak ettin söylediklerini. Hala ondan bir msj bir arama özür bekleyerek kendine yapıyorsun yine. O akşam hiç birşey olmamış gibi gelecek yine yanına.
Biz sana diyoruz ki belki 1 sene adama hiç yanlış bişey yapmaman lazım, sen daha ertesi gün sabah yine bunaltıyorsun insanı. Değişme ihtimalin yok.
ne yapabilirsin. susmayı deneyebilirsin. sabah kalkınca susmayı denemeliydin
Biraz susmayı dene lütfen.
Seyahatteyken sakın onu sık sık arayıp darlama neden aramıyosun derse bile hayatım işin vardır müsait olunca sen ararsın nasılsa diye rahatsız etmek istemedim falan de ve sakın trip atma ya saygı duyduğun kafar saygı görürsünbundan sonra insallah..
pazar gunu gidiyor zaten, 1 hafta seyahatte
ama evde olmaması kavga etmemeniz değil ki mesele.bundan sonra insallah..
pazar gunu gidiyor zaten, 1 hafta seyahatte
ama evde olmaması kavga etmemeniz değil ki mesele.
senin değişmen gerekiyor. evde değil diye sorundan kaçamazsın. sen değişmediğn sürece isterse 1 ay gelmesin. gelince yine aynı olacak
canım benim sen sorunu hala görmüyorsun.benim mukemmel olmammi gerekiyor kufur hakaret duymamak icin ?
cok ufak seyleri bile kaldiramiyor sadece sinirlense iyi bide beni kiriyor ve sonra ee sen hakettin ama oluyor.
kendimi bu duruma nasil soktum nasil basardim bilmiyorum. icinden nasil cikicam onu da bilmiyorum.
benim mukemmel olmammi gerekiyor kufur hakaret duymamak icin ?
cok ufak seyleri bile kaldiramiyor sadece sinirlense iyi bide beni kiriyor ve sonra ee sen hakettin ama oluyor.
kendimi bu duruma nasil soktum nasil basardim bilmiyorum. icinden nasil cikicam onu da bilmiyorum.
Eşi daha önce "biraz gururlu ol" dedi.sana bu kadar küfür eden adamdan hiç mi soğumuyorsun diye bir kez daha soracağım.
zira anlayamıyorum seni.
gerçi kimse anlamıyor hoş:))
bu kadar ağır küfürler duyup ta hala bik bik arayayım mesajlaşayım derdindesin ya pes doğrusu.
yazdım ya önceden yine yazacağım,yüzüne bakmam,aynı odada dahi durmam.
değil telefon edecem de mesaj atacam da filan.
ya peace hiç gururun incinmiyor mu senin?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?