Yardiminiza ihtiyacim var..

Peki onlar sana ne yazsın peace. Senin her yazdığın "evet haklısınız, uzak durmam lazım, kendimi çekmem lazım dırdır etmemem lazım" yorumlarına karşılık ne yazsınlar? Bak shot sadece bu konudakileri derlemiş. Bütün konularında yazdığın aynı şeyleri derlesek tek başına yeni bir konu yaratırız inan. Nereye varıyor sence bu konuların sonu? Bak burda bile insanlar sana tahammül edemiyor artık burada daha sakin bir kişilik sergilemene rağmen. Eşin evdeki pasif agresif peace' e nasıl tahammül etsin? Sen kendine nasıl tahammül ediyorsun?

Şurada sana yazılanların onda biri bana yazılsaydı degil foruma girmek adını unuturdum buranın.
İşte sorunun bu
Adam sana bir güzel küfrediyor orana burana
Ama hala aynı yerdesin.
Adam s.. git diyor.
Aynı yerdesin.
Adam ana avrat düz gitse de eminim hala aynı yerde olacaksın
Çünkü umurunda bile degil sana ne kadar agır derecede küfrettigi.
Kocam olacak adam bana küfredecek ben de hee hööö hiii tamam yapmayacagım hühühü diyecegim öyle mi ?
Forumdakilere de yaptıgın bu mesela.
Israrla fena halde sana artık gına geldigini dedigimiz halde
''yapmayacagım '' deyip aynı konudan 48ı63748754834 tane açıp zibilyon tane yorumu havaya uçuruyorsun resmen.
Milletin tepesinin tası atıyor artık, buradakiler böyleyse eger kocan ne yapsın ?
Adama yerden göge kadar hak veriyorum.
Adam sanki telepati yöntemiyle yerimize de çıldırıp kötü konuşuyor diye hissediyorum artık

İyi de sadece senin istediğin şeyler yapılırken yanyana olmak evlilik değil ki.
İlginç ama benim eşim maç sevmez, dün benim hatrıma oturdu 90 dakika Beşiktaş'ın maçını izledi. En son golde benden çok o bağırdı gol diye. Ben de sevmiyor olmama rağmen onun hatrına bazı akşamlar Survivor izliyorum. Yorum yapıyorum. He izleyesim yoksa da alıyorum kitabımı yanına oturup kitap okuyorum. Ama kendimi tümden onun yanından çekmiyorum.
Tabi sen diyorsun ki ben eşim bişey izlerken yanında durursam kesin ona laf atarım eşim de bana kızar. E laf atma o zaman Peace. Öbür odaya gidecek kadar eşinden ayrı kalacak birinin konuşmadan duramıyor olması çok garip gerçekten.
Eşim yardım etmez yemeğe diyorsun ama adam kendi yapmayı teklif etmiş, demek ki o hazırlarken sen de ne basitinden masayı kursan aranızda tatlı bir iletişim olacak. Sen buna bile fırsat vermiyorsun ki.
Bir de gerçekten senin gibi eşiyle içiçe olmak istemeyen bir insanın cinsellik konusunda isteksiz olması garip geliyor bana. Sadece konuşmak istiyorsun o zaman eşinle. Sarılayıp, dokunayım, öpeyim gibi isteğin yok. Bence psikologuna bunu da söyle.

vallahi ayakta alkışlıyorum sizi :)
@peaceful16 gerçekten hem insanlardan yorum bekliyorsun hem insanların sabrını zorluyorsun. ben de yapıcı olmaya çalıştım hep ama sen sanırım dalga geçiyorsun...

kisacasi siz buraya ayni seyleri yazip durma sinirimizi bozma diyorsunuzda siz benim konularimi okumasaniz nasil olur?

sonuc olarak, ayni seyleri yasiyorum, ve paylasmak dertlesmek istiyorum. ayni seyleri yasiyorum ve yaziyorum diye bana yazma diyebilirmisiniz ?

kimseye degil sadece bana ayip oluyor. benim kimseye kotu birsey soyledigim yok.
konu benim yasadigim birsey, benim derdim, ben paylasiyorum derdimi . sacma veya degil, sorunum bu , bunu yasiyorum, ayni veya degil farketmez. burada bir kota yok su kadar konu acabilirsin, ayni seyleri yazamazsin gibi.

Biliyor psikologum. tartisma gerginliklerden dolayi istemiyor olabilirmisim. once iliskimizi duzeltirsek daha iyi olur dedi

Bak peaceful16 sen bana ayıp oluyor diyorsan önce senin yaptığın ayıplardan dolayı kendine söylenenleri ayıp sanıyorsun. Burda seni anlayan bir tane üye gösterebilir misin. gösteremezsin çünkü yok. çünkü kimseyi kaale almıyorsun kimsenin düşüncelerini tecrübelerini idrak edip uygulamaya geçmiyorsun. evde eşinle deli gibi kavga ediyorsun ama burda çok aşırı sakin konuşuyorsun. bu da herkese saçma geliyor. dalga geçiyorsun gibi görünüyor. belki bütün bu yazıları okurken gülüyorsun insanları nasıl da sinir ettim diye.. her olumsuz yorum yazana "okuma, yazma" mı diyeceksin. hiç bir üye cvp yazmasın. sen de kendi derdinle yalnız kal. bunu mu istiyorsun anlayamıyorum gerçekten..

İçinden çıkamadıgın ama farkında oldugun bir ruh halindesin,bunun için seni kimse suçlayamaz,hele ki en büyük zararın kendine iken..
Tabiki eşinede zararı var bunun anlattıgın gibi ama en çok seni yıpratıyor bu halin,çocuklugundan kalma takıntıların var

bilmiyorumki, belki cok kavga edip tartismalardan olabilir..

umarim bu tatil bize iyi gelir egleniriz gezeriz, kafamizi dinleriz, aramizi duzeltiriz insallah. Guzel olmamasi icin hicbir sebep yok. insallah yapabilirim.

sana mı ayıp oluyor
bu noktaya mı geldik şimdi.
ilahi ya:))

Biliyor psikologum. tartisma gerginliklerden dolayi istemiyor olabilirmisim. once iliskimizi duzeltirsek daha iyi olur dedi

Psikologuna katılmıyorum. Eşini hırçın yapan faktörlerden biri de bu olabilir. Kaldı ki sen film izlesen ve eşin istemese bunu büyük olay haline getiriyorken eşinin sana yaklaşıp da hayır cevabı alması daha kötü birşey bence.
Üyeler üstüne geliyor şuan ama haklı oldukları noktalar da var. Sen kendini düzeltmek değil hala ilişkini düzeltmek istiyorsun. Oysa sen düzelmeden ilişki düzelmeyecek bunu fark edemiyorsun ve insanlar da sıkıldı artık.
Ne diyeyim Allah kolaylıklar versin sana da eşine de..

Neden boşanmıyorsunuz

Burda cok asiri sakin konusuyorsun diyosun ama ayni zamanda ben cok ayip ediyorum size? enteresan , mesela cok sinirli konussam hak mi vereceksiniz?

ben laf dalasina girmek icin yazmiyorum buraya, kimseyle dalgada gecmiyorum. yasadiklarim bunlar. isteyerek yapmiyorum, bunun icin beni neden sucluyosunuz? anliyorum ayni seyleri yaziyorum - cunku ayni seyleri yasiyorum- ve bu yuzden bunalmis olabilirsiniz sacmada gelebilir ama bu benim size ayip ettigim anlamina gelmez, bu kimseye ayip degil. cunku benim hayatim bu , yasadigim zorluk bu anlatabiliyomuyum? yani duzeltsem kendim icin duzeltmis olucam yine.

herkes saniyoki ben kasitli olarak burdaki onerileri yapmiyorum. yapmaya calisiyorum yapamiyorum ?

yahu yapmaya çalışıyorum yapamıyorum ne demektir ya.. biz senden dünyanın en zor şeyini yapmanı istemiyoruz. ben anlamıyorum ya ne var bunda bu kadar zor.. aylardır bir insan hiç mi değişmez. hala geldiğin nokta yapamıyorum......
senden adam öldürmeni isteyen yok.. hırsızlık yapmanı isteyen yok intihar etmeni isteyen yok. ne yani zor olan... çocuk değilsin ki yapamıyorum edemiyorum. kaç yaşında evli bir kadınsın... ilerde çocuğun olacak böyle mi örnek olacaksın ya.. senin yaptığın ayıbı ben sana söyleyeyim. hem insanlardan medet umuyorsun fikir verin diyorsun hem de dalga geçer gibi yüzlerce aynı yoruma rağmen verdiğin cvplar hep aynı. bu ayıptır.

Aynı şeyleri yaşayıp aynı yorumları alıp uyguluyor musunuz ? Uygulamıyorsunuz ?

Ben her hafta buraya ay çok şişmanım ühühhü diye konu açsam, insanlar az ye diye tavsiye verse onları dinlemesem her ay buna devam etsem ? İşte aynı şey.

Bakın burada sizden bu kadar bunalmamızın nedeni yapamamanız değil. Çabalamamanız. Hala yaptıklarınızın farkında olmamanız, ne yapmanız gerektiğinden emin olmamanız. Burada yüzlerce sayfa aynı şey yazıldı, hala "öyle mi yapsam" diyor olmanız.
Bence siz yapamıyor değilsiniz, yapmak zor geldiği için yapmamayı seçiyorsunuz.

Bizi geçin psikologunuzu dinlemiyorsunuz ki.

Hani yarım saat kuralınız? Anlatıp durdunuz psikologa gidiyorum şöyle böyle diye. Psikologunuz size yarım saat kuralı koymamış mıydı? Uydunuz mu? Hayır.

Psikologa kaç seans gittiniz?

bu kısır döngüden nasıl bıkmadın hayret ediyorum.
aynı soruları soruyor aynı cevapları alıyorsun.
ve hiç mi hiç te değişmedin.
yapamıyorsun evet peace.
konu açmakta özgürsün.
ama faydası nedir sana bilemiyorum.
amaç öylesine yazıp sohbet etmek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…