- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi peaceful16
-
Goz ardi etmeyip laf dalasina mi gireyim? Goz ardi ettiklerim sert yorumlar . Yok yazmayin arkadaslar aman degismez yaa ay cok komik hala bunu yaziyooo falanlara ne yazayim ?
Bunlari goz ardi etmek bisey yazmaktan daha az ayip geldigi icin oyle yapiyorum yani..
onun disinda kimsenin yorumlarini goz ardi etmiyorum.
Benim esim cok yardim etmez etse belki keyifli olurdu, onun disinda yemek yapmayi cok seviyorum ve her gun yapiyorum bulasik falan hersey bende. Esim arada yemek yapar bana yardim eder. Onun disinda hep ben yaptigim icin bide mutfagimizda iki kisi yanyana anca durabildigimiz icin ozel gunde disarda olalim yemek yap kaldir olmasin diye dusundum. Belki yardim eden bi esim olsa az buyuk mutfak olsa zevkle yapardik. Veya benim aklimda bu vardi illa o sekilde olsun diye diretmiste olabilirim.
Bizim kavgalarimiz hep ayni seylerden..
Degisecegim ben, inaniyorum hala duzelebilecegine..
Birde soyle mesela dizi mi mac mi izliyor veya nette takiliyor benim yaninda oturasim gelmiyor odaya geciorum ya kendimi tutamam ona sararim diye farkinda olmadan ayri odada oturuyorum yada gereksiz geliyo. Aslinda yanyana olsak bisi izlese bile ortak bisey yapmis kadar oluruz yani yanyana oluruz en azindan.
Şurada sana yazılanların onda biri bana yazılsaydı degil foruma girmek adını unuturdum buranın.
İşte sorunun bu
Adam sana bir güzel küfrediyor orana burana
Ama hala aynı yerdesin.
Adam s.. git diyor.
Aynı yerdesin.
Adam ana avrat düz gitse de eminim hala aynı yerde olacaksın
Çünkü umurunda bile degil sana ne kadar agır derecede küfrettigi.
Kocam olacak adam bana küfredecek ben de hee hööö hiii tamam yapmayacagım hühühü diyecegim öyle mi ?
Forumdakilere de yaptıgın bu mesela.
Israrla fena halde sana artık gına geldigini dedigimiz halde
''yapmayacagım '' deyip aynı konudan 48ı63748754834 tane açıp zibilyon tane yorumu havaya uçuruyorsun resmen.
Milletin tepesinin tası atıyor artık, buradakiler böyleyse eger kocan ne yapsın ?
Adama yerden göge kadar hak veriyorum.
Adam sanki telepati yöntemiyle yerimize de çıldırıp kötü konuşuyor diye hissediyorum artık
Şurada sana yazılanların onda biri bana yazılsaydı degil foruma girmek adını unuturdum buranın.
İşte sorunun bu
Adam sana bir güzel küfrediyor orana burana
Ama hala aynı yerdesin.
Adam s.. git diyor.
Aynı yerdesin.
Adam ana avrat düz gitse de eminim hala aynı yerde olacaksın
Çünkü umurunda bile degil sana ne kadar agır derecede küfrettigi.
Kocam olacak adam bana küfredecek ben de hee hööö hiii tamam yapmayacagım hühühü diyecegim öyle mi ?
Forumdakilere de yaptıgın bu mesela.
Israrla fena halde sana artık gına geldigini dedigimiz halde
''yapmayacagım '' deyip aynı konudan 48ı63748754834 tane açıp zibilyon tane yorumu havaya uçuruyorsun resmen.
Milletin tepesinin tası atıyor artık, buradakiler böyleyse eger kocan ne yapsın ?
Adama yerden göge kadar hak veriyorum.
Adam sanki telepati yöntemiyle yerimize de çıldırıp kötü konuşuyor diye hissediyorum artık
rahatsız olan yazmasın da denildiğine göre dağılsak mı acaba:))
peace hepimize ayıp olmuyor mu biraz.
ben yazmayayım o yazmasın napacan tek başına bu konuda sen:))
hoş gerçi arşivlerde bütün olası cevaplar var.
onları gözden geçirebilirsin belki...
İyi de sadece senin istediğin şeyler yapılırken yanyana olmak evlilik değil ki.
İlginç ama benim eşim maç sevmez, dün benim hatrıma oturdu 90 dakika Beşiktaş'ın maçını izledi. En son golde benden çok o bağırdı gol diye. Ben de sevmiyor olmama rağmen onun hatrına bazı akşamlar Survivor izliyorum. Yorum yapıyorum. He izleyesim yoksa da alıyorum kitabımı yanına oturup kitap okuyorum. Ama kendimi tümden onun yanından çekmiyorum.
Tabi sen diyorsun ki ben eşim bişey izlerken yanında durursam kesin ona laf atarım eşim de bana kızar. E laf atma o zaman Peace. Öbür odaya gidecek kadar eşinden ayrı kalacak birinin konuşmadan duramıyor olması çok garip gerçekten.
Eşim yardım etmez yemeğe diyorsun ama adam kendi yapmayı teklif etmiş, demek ki o hazırlarken sen de ne basitinden masayı kursan aranızda tatlı bir iletişim olacak. Sen buna bile fırsat vermiyorsun ki.
Bir de gerçekten senin gibi eşiyle içiçe olmak istemeyen bir insanın cinsellik konusunda isteksiz olması garip geliyor bana. Sadece konuşmak istiyorsun o zaman eşinle. Sarılayıp, dokunayım, öpeyim gibi isteğin yok. Bence psikologuna bunu da söyle.
kimseye degil sadece bana ayip oluyor. benim kimseye kotu birsey soyledigim yok.
konu benim yasadigim birsey, benim derdim, ben paylasiyorum derdimi . sacma veya degil, sorunum bu , bunu yasiyorum, ayni veya degil farketmez. burada bir kota yok su kadar konu acabilirsin, ayni seyleri yazamazsin gibi.
İçinden çıkamadıgın ama farkında oldugun bir ruh halindesin,bunun için seni kimse suçlayamaz,hele ki en büyük zararın kendine iken..kimseye degil sadece bana ayip oluyor. benim kimseye kotu birsey soyledigim yok.
konu benim yasadigim birsey, benim derdim, ben paylasiyorum derdimi . sacma veya degil, sorunum bu , bunu yasiyorum, ayni veya degil farketmez. burada bir kota yok su kadar konu acabilirsin, ayni seyleri yazamazsin gibi.
Delimisin neden rahatsiz oluyorsun bu kadar ilgi seven bi insanin helede esinden bekledigi bi insanin o konuda rahatsizlik duymasi cok enteresan.
Aranizi dahada iyiye gitmesi icin bi arac olarak bile gorebilirsin bence onu. Tatilde bunu iyi bi arac olarak kullanmani tavsiye ederim.
Ayrica bisey isteyecek yada soyleyeceksen bir kez soyle ve iyi anini yakala. Olmaz yapmazsada her zaman her istedigimiz olmuyorki peace'cigim..
Ben bile erkek arkadasima bir kere cicek aldirmak istedim ki normalde almislihida var kendiliginden ama kendim istedim sirf elimde tutamam yolda utanirim diye almamisti.
Yani hepimizin mutlaka o an istedigi yada yapmak istedigi seyleri yapamadiklari oluyor. Bunuda goz onunde bulundur.
sana mı ayıp oluyorkimseye degil sadece bana ayip oluyor. benim kimseye kotu birsey soyledigim yok.
Biliyor psikologum. tartisma gerginliklerden dolayi istemiyor olabilirmisim. once iliskimizi duzeltirsek daha iyi olur dedi
Neden boşanmıyorsunuzGunaydin herkese,
hemen "yine mi sen" dediginizi duyar gibiyim, kizmadan bir dinlermisiniz lutfen , yardiminiza ihtiyacim var.
konularimi bilmeyenler icin, yurtdisinda yasiyoruz 2 senedir evliyiz, esimle tartismali gergin bir evliligimiz var. Genellikle ben ilgi bekliyorum, olmazsa moralim bozuluyo ve sikayet ediyorum. Trip, kapris yapiyorum. Tartistigimiz zaman esimin seviyesi yerlerde, bana hakaret ediyor, kufurlu konusuyor, hep bagirip cagirma modunda. Ama bu aralar cok daha fazla.
Dun aksam telefon gorusmesi vardi is icin, bitincede yine is yapmasi gerekti, benim uykum geldi ben yatiyim dedim tamam askim yat sen dedi, hadi iyi geceler dedim cevap vermedi, mesaja , bilgisayarda maile herseye donebiliyosun bana bi iyi geceler diyemiyosun dedim. bagirmaya basladi direk olarak, bide senle ugrasmayayim isim basimdan askin falan dedi. Bu sekilde yuksek bi tepki neden yani. hic agzimi acamayacakmiyim ? birsey demeden yattim.
Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim. ama icten ice bozuldum ben olsam sormadan hazirlardim, daha dogrusu her aksam hazirliyorum, her haftasonu sabahi hazirliyorum, sorulurmu ki ? Bencilce geldi.
Sonra hazirladi kahvaltisini oturdu, bilgisayarini acti dizi izliyo. bende dedimki neden benim icin hazirlamadin, ben hep ikimize hazirliyorum, yine ayni sekilde bagirma moduna gecti , ne diyosun sormadimmi sana lanet kusma zehir dolusun sabah sabah insanin huzurunu kaciriyosun dedi. Ben bi iki kelime bisi daha dedim, neden hazirlamadin kendiliginden gibi, bu seferde daha cok bagirmaya ve hakaret etmeye basladi, baya cirkinlesti yine, bundan sonra bu hallerin oldugunda asla sana anlayisli ve sabirli davranmicam bi aptal benmiyim, boyle oldugun surece hic umursamicam seni cehenneme dibine kadar konus, surat as, kendi zehirinde bogul o zaman dedi. bunun gibi bir suru agir laf etti bagirdi.
Bende bagirma insanlar uyuyo dedim oda s. git o zaman bagirmayayim dedi. ne kadar kaliteni dusurdun sen ne kadar seviyesizsin, bana hakaret etmekten vazgec, bu sekilde sana karsi olan sevgimi yok ediyosun dedim. icimde bitiriyosun dedim. o da bende sana bayiliyorum boyle davrandiginda dedi. sonra sustuk ciktim ise geldim.
Acikcasi hic bisey yapasim yok. Moralim cok bozuk. Siz olsaniz ne yapar nasil davranirsiniz ?
isin icinden cikamadim ve esim o kadar cirkin konusuyorki ona ciddi bir ders vermek istiyorum, bu sekilde bir yere varmicak cunku biliyorum...
Bakpeaceful16 sen bana ayıp oluyor diyorsan önce senin yaptığın ayıplardan dolayı kendine söylenenleri ayıp sanıyorsun. Burda seni anlayan bir tane üye gösterebilir misin. gösteremezsin çünkü yok. çünkü kimseyi kaale almıyorsun kimsenin düşüncelerini tecrübelerini idrak edip uygulamaya geçmiyorsun. evde eşinle deli gibi kavga ediyorsun ama burda çok aşırı sakin konuşuyorsun. bu da herkese saçma geliyor. dalga geçiyorsun gibi görünüyor. belki bütün bu yazıları okurken gülüyorsun insanları nasıl da sinir ettim diye.. her olumsuz yorum yazana "okuma, yazma" mı diyeceksin. hiç bir üye cvp yazmasın. sen de kendi derdinle yalnız kal. bunu mu istiyorsun anlayamıyorum gerçekten..
Burda cok asiri sakin konusuyorsun diyosun ama ayni zamanda ben cok ayip ediyorum size? enteresan , mesela cok sinirli konussam hak mi vereceksiniz?
ben laf dalasina girmek icin yazmiyorum buraya, kimseyle dalgada gecmiyorum. yasadiklarim bunlar. isteyerek yapmiyorum, bunun icin beni neden sucluyosunuz? anliyorum ayni seyleri yaziyorum - cunku ayni seyleri yasiyorum- ve bu yuzden bunalmis olabilirsiniz sacmada gelebilir ama bu benim size ayip ettigim anlamina gelmez, bu kimseye ayip degil. cunku benim hayatim bu , yasadigim zorluk bu anlatabiliyomuyum? yani duzeltsem kendim icin duzeltmis olucam yine.
herkes saniyoki ben kasitli olarak burdaki onerileri yapmiyorum. yapmaya calisiyorum yapamiyorum ?
kisacasi siz buraya ayni seyleri yazip durma sinirimizi bozma diyorsunuzda siz benim konularimi okumasaniz nasil olur?
sonuc olarak, ayni seyleri yasiyorum, ve paylasmak dertlesmek istiyorum. ayni seyleri yasiyorum ve yaziyorum diye bana yazma diyebilirmisiniz ?
bu kısır döngüden nasıl bıkmadın hayret ediyorum.Burda cok asiri sakin konusuyorsun diyosun ama ayni zamanda ben cok ayip ediyorum size? enteresan , mesela cok sinirli konussam hak mi vereceksiniz?
ben laf dalasina girmek icin yazmiyorum buraya, kimseyle dalgada gecmiyorum. yasadiklarim bunlar. isteyerek yapmiyorum, bunun icin beni neden sucluyosunuz? anliyorum ayni seyleri yaziyorum - cunku ayni seyleri yasiyorum- ve bu yuzden bunalmis olabilirsiniz sacmada gelebilir ama bu benim size ayip ettigim anlamina gelmez, bu kimseye ayip degil. cunku benim hayatim bu , yasadigim zorluk bu anlatabiliyomuyum? yani duzeltsem kendim icin duzeltmis olucam yine.
herkes saniyoki ben kasitli olarak burdaki onerileri yapmiyorum. yapmaya calisiyorum yapamiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?