Yardımlar için teşekkürler

ne adaletsiz bi dünya vay vayyy bir tarafta evlilini kurtarmak için dayak yiyen aldatılan susup oturan kadınlar bir tarafta çok fazla ilgiden sıkılan kadınlar vay vay sen oturda bence haline şükret

Bu postun arkalarda kalmasına gönlüm razı olmadı.

Biyerlerinize biseyler batiyor belli... Tam bir yil evlimisiniz wauuu Nasil dayandiniz... Ev, calismamak, kapida araba, eve gelen temizlikci ooohhhh ohhhh ne havalar ne havalar... Bi koku aldi burayi yahuuu...

Helal olsun ezgim

Kusura bakmayin rahat batması boyle bisey demekki

Bu bakış açısıyla bakarsak kimse buraya konu açmasın ? Şöylemi diyeceğiz , hanım hanım Urumçi de türkler işkence çekerken sen kocadan iki tokat yemişsin bumu derdimiz ? Yada diyet forumlarını basalım ; hanım hanım dünyada bu kadar aç fakir insan varken bu yağlar ayıp olmuyormu yağımı dert ettin az ye uşak tut ? Aşk acısı diye dert bildirimi yapana , ayıp ayıp yan tarafta savaş var evlat acısı çekenlerimi örnek gösterelim ? Boşananlara evde kalmış kızlar var elindekiyle mutlu olmu diyecez ? Nasıl bir bakış açısı ile neyi sorguluyorsunuz ?

'24' yaşındayım.
Bence yaşın küçük o yaşta ben hiç evlilik düşünmedim. Hep kızlarla gezeyim eğleneyim istediğim yere istediğim saatte gideyim. Erkek arkadaş bile istemiyodum hatta.. Bu zamanda o yaşta evlilik daha da zor gelir, imkanlarında iyiyse... Ama yapacak bişeyin yok evlenmişsin bariz bi sorunun da yok ayrılırsan eğer çok çok pişman olursun ilerde. Zamanla alışırsın diye düşünüyorum.

Su kadinlar kulubunde,smdiye dek en sevdigim cevap olmus

Bir tarafta rahatlıktan yakınıp ayrılmak isteyenler bir tarafta esim beni dövüyor , aldatiliyorum diye ayrılmak isteyenler. Hayat gerçekten adil değil.

Bunlar hep günümüz toplumu işte. Kızlar 23 25 yaşlarına kadar Okuyor sonra çalışmaya başlıyor ev işi yemek bulaşık anneler kızım okuyor çalışıyor diye el sürdürmüyor. Kızlar o yaştan sonra evlenince birde bakıyor bi erkeğin hizmetinde karşılıksız çalışıyor. Konu sahibi dışarda çalışmıyor oysa bir de dışarda çalışan kadınlarımız da var.. Kötü erkekler yüzünden geleceğini kadınlar garantiye aldı ama aile kavramı bitmek üzere...

Bence siz burda bir derdim var bölümünü dikkatlice okuyun.burdaki bayanların hayat hikayelerini okusanız bırakın boşanmayı düşünmeyi,şükür edersiniz halinize.

siz bu halde boşanmayı düşünüyorsanız ozaman bizim çoktan ayrılmamız gerekiyordu.bence bir psikologa gidin.

ben bekarim annemle babamla gayet mutluyum sukur.. ise gider gelirim annem bana is yaptirmaz.. sevgilimi okadar cok seviyorum ki onunla yasamak ona yemekler yapmak icin can atiyorum.. sevdiginiz icin yaptiginiz seylere gonullu hizmetcilik diyebiliyorsaniz kusura bakmayin ama bence siz yeteri kadar sevmiyorsunuz esinizi..

huzursuzlugunuza gelince, allah bos durani sevmez :) bence bi an once kendinize ugraslar bulun esinizi daha cok sevmeye calisin ve lutfen bir psikologtan yardim almadan bosanmayi dusunmeyin lutfenn..

Bende cok sıkıldim ama elimden bir sey gelmiyor..sebep yok gerekce yok belki biriktirdiklerim bazen nefes alamiyorum bogazimda dugumle geziyorum..

Esinin efendiligine , maddi durumuna ,işine vs. bakınca EVLENILECEK ERKEK geldi gözüne ama bi baktın eglenilecek erkek değil o...

Bence önemseyen bir koca surekli hakaret ailesiyle birlikte oturma mecburiyeti boyle olsa sıkılma z dın hergün ugrasacak gundem maddi sıkıntı eşin in sorumsuz olması bunları duzetlmeyle vakit geçerdi kızım haline sukret evlilik degilde bence kocayi sevmiyon sen

şaşkınlık içindeyim.. belki bunalımdasınız belki depresyonda... Kusura bakmayın haddimde değil ama bunu bana gelip herhangi bir arkadaşım söylese onada diyeceğim şey aynı olurdu... Bence bu sadece şımarıklık ve şükretmeyi bilememek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…