Yardımlar için teşekkürler

Başkalarının imreneceği hayatı yaşıyor olmak sıkılmak hakkından feragat etmeyi mi gerektiriyor?
Kaldı ki bir şeyden sıkılmak, cehennemde gibi hissetmek sebepsiz bile olsa yeterince kötü bir durumdur.
İnsanlara ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışmayın, herkesin hayatında aradığı bir şeyler vardır.
Kimi yaşı geldi diye alelade biriyle evlenip iki çocuk yapınca dünyanın en mutlu insanı olur, kimi ortak noktası olan insanla evlenince, kimi sadece saygı arar, kimi para...

Bir insnaın evi, arabası, gündelikçisi var diye mutlu olduğu nerede görülmüş? Ruhun doymadıktan sonra...

kendinize zaman ayırın...
yapmaktan keyif alacağınız uğraşlar bulun...
yada işe başlayın...

ev işleri insanı sürekli sürekli insanı daraltıyor...
bu konuda bekarlık sultanlık..

Ben.de bir yıllık evliyim ve çalışıyorum. Bazen benim de bu kısır döngüden sıkıldığım oluyordu. Sabah iş, gelince yemek, haftasonu temizlik. Sonra bunlara kendimi mecbur hissetmeyi bıraktım. Sonra eşime açtım bu konuyu, birlikte yaptık bazen. Bazen hiç yapmadık, bazen o bazen ben yaptım. Mükemmel olmak zorunda değilız. Genel- geçer evlilik kurallarına da bağlı olmak zorunda değiliz. Biz altı yıldır birlikteyiz ve tanıyanlar bize evli gibi değilsiniz diyor. Önemli ola kendini herkrsin kabullendiği değer yargılarına hapsetmemek bence. Yeri gelir bütün işi bırakır playstation oynarız, yeri gelir.o tadilat yapar ben yardım ederim. Istemediğimız şeyleri yapmayız sırf toplum onaylasın diye.

Şimdi sıkıldım, ben canımın istediği şeyleri yapardım diyorsunuz ama yarın boşandığınızda da aynı şeyler olacaktır. Etrafınızdaki insanlarda evlenip yada başka sebeple gittiklerinde o zamanda sıkılacaksınız. Eğer bu söyledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa ki birçok insanın arayıp bulamadığı şeyler o zaman üzülerek sizin eşinize aşık olmadığınızı yada çok sevmediğinizi söylemekten başka söz bulamıyorum. Çünkü siz zaten duygusal anlamda kuvvetli olabilseydiniz bu bahsettiğiniz şeylerle birlikte kraliçe olduğunuzu düşünür o şekilde hisseder ve eşinizi de iyi söylediği halde kötü anlamazdınız. Evlenmek maalesef çok kolay fakat anlaşabilmek zordur. Sanırım siz sadece ilkini yaptınız.

bende açık sözlü olacagım
dert arıyorsunuz resmen kendinize
bulmuşda bunuyor derler sizin gibisine
herşeyiniz normalken hayatınızı cehenneme çevirmeye çalışmanız sizi ve eşinizi yoracaktır
silkelenenin hayattan zevk almaya çalışın
keza yerinizde olmak isteyen çok insan vardır

Evliliği ne sanıyordunuz çıkmak gezmek sorumluluk almamak kolayınıza geliyordu çünkü değil mi evlendiniz neymiş haftada bir gün kadın geliyormuş da 6 gün sen yapacakmışsın, yok sıkılmışsın madem sorumluluk alacak bilinç yoktu anne babanızın eteğinde mutlu mesut yaşayacaktınız, aşık olduğunuz adam için yemek yapmak onunla geçinmek zor gelecekti o adamı başını yakmasaydınız kadınlar gibi erkekler de dul damgası yiyebiliyor çünkü ve eşinizi zerre sevmemişsiniz sevseniz bunlar aır gelmezdi insanlar ne şartlarda evlilik yürütüyorlar borçla harçla ama elele omuz omuza. Maalesef siz eşinizin sevgisini hak etmiyorsunuz o çok özlediğiniz özgürlüğünüzü ne kadar zamana kadar yaşayabileceksiniz ileride hayat arkadaşı arayacaksınız. Eşinizle de özgür olabilirsiniz eşiniz sizi bağlamıyor ya el bebek gül bebek yetişmişsiniz belli ki zor gelmiş yazık eşinize çok üzüldüm ne umutlarla evlendi sizinle kimbilir. Ayrılın bari herkes yoluna baksın ama sonra mumla da aramayın eşinizi.

ayrı kalmak bence seni daha çok üzer birde geleceği düşün eşin olmadan bir hayat .şimdi böyle sıkılırsın ayrılıncada kahrolursun

Evet sen de en yakın zamanda yaşadığın kötü günleri unutacak kadar mutlu ol inşallah arkadaşım..

Konu açtıkları kadar da okusunlar buradaki hayatları bayanlar. Ben de bunu rica ediyorum..

Hayatin en güzel yasindasin hayallerin var belki. Senin yapmaktan mutlu olduğun bir iste çalışmanlazim. YYaratıcılığını enerjini kullanabilmen için. Eşini seviyor musun peki. Biraz daha sabret. oözgürlük uğruna acele bir karar verme sakın

ne adaletsiz bi dünya vay vayyy bir tarafta evlilini kurtarmak için dayak yiyen aldatılan susup oturan kadınlar bir tarafta çok fazla ilgiden sıkılan kadınlar vay vay sen oturda bence haline şükret

İlk taraftaki kadınlar daha kötü durumdalar. Olmayan bir evliliği ellerinde tutmaya çalışıyorlar.

İnsanların evlilik ve eşleri ile ilgili çok hassasiyetleri var, özellikle forumun bu başlığında konu sahibi. Yani yakınmaları size yönelik değil de genel alın, üzülmeyin.

Yoksa sizin imkanlarınızın onların hakkından kesilip verilmediğinin farkındalar, emin olun.

Herkesi tatmin edebilecek koşullar farklıdır. Biri arabası yok diye boşluk hisseder, diğer her şeyi vardır boşluk hisseder, başkası 3 işte çalışır boşluk hissetmez.

Psikolojik yardım alın bence ve dediğim gibi hassasiyetten doğan yorumları kişisel almayın.

amaaan özgürmüş de bilmem ne. şımarıgım demiyor da...

bekar olmaktan sıkılmış evlenmiş, evlenince evlilikten sıkılmış, boşansa yarın da bekarlıktan sıkılacak. madem öyleydi evlenmeseymişsin keşke. yani kimle ne istiyorsan yaşa her şeyi ama evlenmeseymişsin... ama bence ondan da sıkılırdın sen sıkılmaktan da sıkılacaksın günün birinde. sıkılmak zaten sıkıcıdır, ona hak veririm bak. ama geri kalanı şımarıklık.

konuyu takibe aldım bos bir zamanımda okuyacagım,
yazıldıysa kacırmıs olabilirim kusura bakmayın ama evlendikten sonra hayatınızda degisen ne oldu da sıkıldınız?

bence bu sorunun yanıtını arayın,
degisiklikler var ise ve memenun degilseniz;
eskisi gibi davranın, nikah sizin birlikteliginizin yasal korumasıymıs gibi dusunun, geri kalan her seyde siz ikili iliskinizde nasıl kararlar alırsanız oyle devam eder...

eger hic bir atraksiyon yok o yuzden sıkıcı diyorsanız tek basına kalsanız dahi benzer bir sıkıntı olacaktı hayatınızda,
o yuzden hem kisisel olarak hem de cift olarak hayatınızdaki duzende ufak degisiklikler yapmaya calısın,
onlar da kesmiyorsa spor yapın, ciddiyim, rahatlarsınız...

Yahu konu başlığı evlilikten sıkılmak.

( Nadir konu- başlık ilişkisi kurabilmiş üyelerden biri olmuş konu sahibi ama o kısmı geçiyorum.)

Kocasından dayak yiyor olsaydı sorunu evlilikten sıkılmak olmazdı herhalde, değil mi? Kocasından dayak yemesi olurdu.

Yani size göre mükemmel de olsa evlilikten sıkılmak mümkün değil midir? Yasak mı? Olamaz mı?

Şu forumda her türlü yanlış kararı alan insan mevcut. Belki evlilik konu sahibine göre değil ve yanlış karar verdi. Bundan dert yanamaz mı?

Hatta bana göre mevcut durumdan bahsettiği için şu tarz konulardan daha anlamlı.

''Ayrılıp tekrar barışan var mııı?'' (Yok, olursa ilk olacak dünyada.)

''Terk edilmeyi hazmedemiyorum'' ( 2 yıl olmuş, hala terk edilmekten bahsediliyor.)

''.... şarkıyı bulamadım, hatırlayanınız var mı?'' (Evet bu cidden daha önemli bir dert.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…