- 18 Mayıs 2018
- 22
- 16
- 3
- Konu Sahibi barbiibebekk
-
böyle adamlar evlenmesin mümkünseMerhaba hanımlar, 2 yıllık evliyim. Kocam tam bir aile bağımlısı.. Ailesi ne isterse yapmamı istiyor, onlarla ters düşmekten çok korkuyor. Ailesi aslında iyi insanlar seviyorum onları ama annesi tam bir kontrol bağımlısı her şey onun kontrolünde olmalı.. Evimize ne alacağımıza kadar karışıyor hatta geçenlerde oturma odamıza birşeyler bakmak için mobilyacıya gidelim dedim kocam annesini de aldı neyse gittik. Benim söylediklerimi hiç duymuyor sanki ben orada yokmuşum gibi annesine şu olur mu bu olur mu diye soruyor. Sanki bizim evimiz değil.. Benim beğendiklerime birşeyler buluyorlar ana oğul illaki. Zaten annesi beğenmezse asla alamayız anne onayı şart. Geçen gün annesi komşusunun kınasına gitti. Ben gitmek istemedim. Annesi bir bozuldu bir bozuldu görseniz. Zaten evlendiğinizden beri hiç yanından ayrılmıyorum sürekli heryere beraber gidiyoruz. Yeter sıkıldım artık ya birazzz uzaklık olsun istiyorum. Kocamla evliliğimin tadını çıkarayım istiyorum artık kv gönlü yapıyorum zaten iki yıldır. E yeter ama. Neyyyseee kızlar eşim benimle o gün konuşmadı hatta eve geldi üstünü değiştirip annesine gitti eve geç geldi hemen yattı. Sabah işe giderken yakaladım hala surat beş karış bu ne yaaa dedim neoluyor??? annemi çok üzmüşsün dedi. Benimle konuşmuyor günlerdir. Dün akşam kvlere gittik kadın da kocam da yüzüme bakmıyor saçma sapan bi konumda kaldım.. Hanımlar ne yapılır bu durumda yardım edin
burda şey derler “hepsi bir cinnete bakar” tam size uyumlu deneyin. tahammül edilecek gibi değil yahuMerhaba hanımlar, 2 yıllık evliyim. Kocam tam bir aile bağımlısı.. Ailesi ne isterse yapmamı istiyor, onlarla ters düşmekten çok korkuyor. Ailesi aslında iyi insanlar seviyorum onları ama annesi tam bir kontrol bağımlısı her şey onun kontrolünde olmalı.. Evimize ne alacağımıza kadar karışıyor hatta geçenlerde oturma odamıza birşeyler bakmak için mobilyacıya gidelim dedim kocam annesini de aldı neyse gittik. Benim söylediklerimi hiç duymuyor sanki ben orada yokmuşum gibi annesine şu olur mu bu olur mu diye soruyor. Sanki bizim evimiz değil.. Benim beğendiklerime birşeyler buluyorlar ana oğul illaki. Zaten annesi beğenmezse asla alamayız anne onayı şart. Geçen gün annesi komşusunun kınasına gitti. Ben gitmek istemedim. Annesi bir bozuldu bir bozuldu görseniz. Zaten evlendiğinizden beri hiç yanından ayrılmıyorum sürekli heryere beraber gidiyoruz. Yeter sıkıldım artık ya birazzz uzaklık olsun istiyorum. Kocamla evliliğimin tadını çıkarayım istiyorum artık kv gönlü yapıyorum zaten iki yıldır. E yeter ama. Neyyyseee kızlar eşim benimle o gün konuşmadı hatta eve geldi üstünü değiştirip annesine gitti eve geç geldi hemen yattı. Sabah işe giderken yakaladım hala surat beş karış bu ne yaaa dedim neoluyor??? annemi çok üzmüşsün dedi. Benimle konuşmuyor günlerdir. Dün akşam kvlere gittik kadın da kocam da yüzüme bakmıyor saçma sapan bi konumda kaldım.. Hanımlar ne yapılır bu durumda yardım edin
Çok fena alıştırmışsınız başta itiraz etseydiniz keşke..Merhaba hanımlar, 2 yıllık evliyim. Kocam tam bir aile bağımlısı.. Ailesi ne isterse yapmamı istiyor, onlarla ters düşmekten çok korkuyor. Ailesi aslında iyi insanlar seviyorum onları ama annesi tam bir kontrol bağımlısı her şey onun kontrolünde olmalı.. Evimize ne alacağımıza kadar karışıyor hatta geçenlerde oturma odamıza birşeyler bakmak için mobilyacıya gidelim dedim kocam annesini de aldı neyse gittik. Benim söylediklerimi hiç duymuyor sanki ben orada yokmuşum gibi annesine şu olur mu bu olur mu diye soruyor. Sanki bizim evimiz değil.. Benim beğendiklerime birşeyler buluyorlar ana oğul illaki. Zaten annesi beğenmezse asla alamayız anne onayı şart. Geçen gün annesi komşusunun kınasına gitti. Ben gitmek istemedim. Annesi bir bozuldu bir bozuldu görseniz. Zaten evlendiğinizden beri hiç yanından ayrılmıyorum sürekli heryere beraber gidiyoruz. Yeter sıkıldım artık ya birazzz uzaklık olsun istiyorum. Kocamla evliliğimin tadını çıkarayım istiyorum artık kv gönlü yapıyorum zaten iki yıldır. E yeter ama. Neyyyseee kızlar eşim benimle o gün konuşmadı hatta eve geldi üstünü değiştirip annesine gitti eve geç geldi hemen yattı. Sabah işe giderken yakaladım hala surat beş karış bu ne yaaa dedim neoluyor??? annemi çok üzmüşsün dedi. Benimle konuşmuyor günlerdir. Dün akşam kvlere gittik kadın da kocam da yüzüme bakmıyor saçma sapan bi konumda kaldım.. Hanımlar ne yapılır bu durumda yardım edin
Hahahah olur valla kafamız rahatlarBende buna benzer bi konu açtım. Annen bana tasmayı taksın otur kızım tut kızım gel kızım ne oluyo ya de! Ben günlerdir ayrı yatıyorum yüzüne bakmıyorum umrumda değil.. he deki beş yıldır böyle yapıyosunda bi ilerleme kaydettin mi? Yok anacım.. gel sen yapabiliyosan tatlı tatlı anlat derdini kocana.. benim sinirlerim yıpranmıs ben beceremıyorum.. böyle anadan babadan korkan çok konu açıyor gelin biz bunları tek celsede boşayıp birlikte yaşayalım
ben tam 4 yil mucadele verdim kv ve gorumcemden. bi de esimle zaten kendi problemlerimiz vardi onkar ustune tuz biber oluyordu. ben onlarla iyi olmadigim icin uzak oldugum icin samimi olmak istemedigim icin esimde benden hep uzak durdu soguk durdur. simdi bosanmak uzereyim bi cougum var ve dogurdum dogurmak uzereyim. cok zor bi durum anneci bi acamla evli olmak. kv haksizdir bariz ortada ama hep ben hataliyim haksizim. cok zorr cokkk. allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?