Yargılamadan yardımcı olacaklar yazsın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“Eski sevgiliden arkadaş olur mu?” adlı bir soruda Ahmet Batman şöyle cevap vermişti; “Olur olur ama bu şöyle bir şey olur, kahve içtiğin bir fincanı yıkama ve su koy sonra o suyu iç. O suyu içtiğinde yine kahve tadı alacaksın. Aradan zaman geçecek ama sen hep az da olsa o tadı alacaksın. İki kişi de kahve tadı almaya devam ederse bir süre sonra yine denemek isteyecekler ama sadece biri o tadı alıyorsa o zaman kahve tadını alana yazık olacak biten bitmiştir.

Ve eklemiş; “Neden kahve ve su örneği verdim?” Herkesle kahve içilmez kahve yalnızlıktır (edebiyatını yapmasan olmazmış ahmetcim neyse) ve devam ediyor.. beraber kahve içtiğin kişi yalnızlığını bozduğuna değmeli.
Eğer birlikte kahve içemiyorsanız o ilişkinin üzerine bir bardak su içeceksiniz.. ama tertemiz bardaktan.

Umarım açıklayıcı olmuştur konu sahibi.

Eşinizle probleminiz varsa boşanırsınız.İki eski sevgiliden de kardeş olmaz.Hala eski sevgilinize hisleriniz varsa ona dersiniz ki ben boşanıyorum,senle kardeş gibi görüşmek istemiyorum.Seninde bana karşı bitmemiş hislerin varsa sende boşanırsın o zaman görüşürüz ama boşanmadan beni arama dersiniz.Eğer karşınızda ki kişi ciddiyse boşanıp gelir. Gerçi ciddi olduğunu düşünmüyorum.Karısından sıkılmış,sizle görüşüp görüşüp sonra da ben kardeşçe görüştüm senle diye ayak yapacak gibi duruyor.Bence bu yüzden kardeşçe bilmem ne diye palavra sıkmış çakal

Bir de anlamadığım başka bir şey var. Karşı tarafın arama sebebi belli, sebepsiz dahi olsa zaten evli bir kadının yapacağı telefonu suratına kapatmak ve engellemek olmalıydı. Ne diye sohbet edilir ???
Bazı kadınlar niye böyle ...

Kendi yorumum için söylüyorum amacım asla hakaret değil. Ama hata hatayı doğurur. Bir kere konusup görüşürseniz devamı gelir. Bunları iyi düşünün diye.

pasa annesi bu yoruma katılıyorum. Tüm hatalar bir kere ile başlar. Devamı gelir. Kendinizi kötü bir duruma düşürmeyin. Eşinizle olan problemlerinizi çözmeye bakın.

Şimdi kim su içio kim kahve içio neyi ne oranda karıstırıyoruz ikisi içmezse biri içerse noluomuş?? Kahve tadı su tadına mı neee
amma karışıkmış

Esinle problemin varsa bosanirsin,olur biter.Hadi cok iyi niyetli oldugunu dusuenelim de arkadas gibi gorustugunu varsayalim ama adamin esi o nasil algilar?yapmayin gelip buraya konu aciyorsaniz biliyorsunuzki yaptiginiz dogru degil,icinize sinmemis dert olmus.Eski sevgiliyle arkadas,kardes gibi gorusme ne ya Allah rizasi icin?

Ayrıca adamla da oturup sohbet etmedim. Zamanında büyük kalp kırıklıklarım vardı açıklamalarını dinledim. Görüşmeyelim de dedim zaten. Hem benim eşime hem senin eşine haksızlık olur görüşmeyelim dedim. Sizden de destek istedim çünkü bazen insan bazı şeyleri duymak istiyor. Ama hakaret değiş.

Kim dedi başkasıyla yattığımı, terbiyesizliğin lüzumı yok, bi de hamilresin. Yazık karnındakine
Şahsına yorum yapın kadının karnındaki ne alaka bu ne kötü bir üslup ya. Biri şurda size ‘evlatlarına yazık maalesef senin gibi anneleri var’ yazsa emin olun küfürden daha ağır gelirdi size. Kınıyorum !

Ne yardımı bekliyorsun pardon ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…