- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi pasa annesi
-
Nerden biliyosun gözüm dışarda olduğunu. Umarım sen de istemediğin şeyler yaşarsın. Biz de kusarız.Bıktım sizin gibi gözü dışarıda olanların kendine kılıf uydurmasindan. Midem bulandı teşekkürler
Yapma etme diyenlere demedim.Ben anlamadim simcik :) sen esinle olan cinsel probleminden tut da evliligindeki sorunlari anlat ve bosanmaktan bahsetme, eski sevgilim bla bla diye buraya yaz sonra sana yapma etme diyenler mi ahlaksiz, terbiyesiz?
Nerden mi biliyorum? Eski sevgilinizle konusmussunuz evli olmanıza rağmen. Siz buna seviyeli bir konuşma diyebilirsiniz ama o eski sevgili. Böyle bir ihtimal yok. Cevap vermemeliydiniz ki savunulacak bir tarafınız olsun. Bunu siz istemişsiniz konu benim istemediğim şeyleri yaşamam değil. Konuşmak istemeseydiniz cevap vermezdiniz. Siz bana kusmak isteyeceginize kendinize kusun. Hatta aynaya bakıp tükürün falanNerden biliyosun gözüm dışarda olduğunu. Umarım sen de istemediğin şeyler yaşarsın. Biz de kusarız.
Arkadaşlık dostluk mu ? İnandığınızı düşünmek bile bana komik geldi. Uzak durunMerhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...
Kim dedi başkasıyla yattığımı, terbiyesizliğin lüzumı yok, bi de hamilresin. Yazık karnındakine
Merhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...
Alakası yok, önceki konularımı, yazılarımı bilen bilir. Ben sadece duygusal boşlukta olduğumu belirtmek istedim.eski sevgilimle yatmak istiyorum demedim.Yine istediği cevapları alamayınca sinirlenen, beddua eden konu sahibiBi sakin olsanız artık
Evliliğim iyi değil derken, yaşadığım boşluğu bilin istedim. Ben yardım istedim yapma arkadaşım aman demenizi istedim. Oyle böyle olmayı değil.Pardon ama burada eski sevgilim 'dost' olmak istiyormuş yazan ve evliliğim de iyi değil deyip ışık saçan sizsiniz. Sizin çocuğunuza yazık bence. Sahip olduğu aile profili ortada.
O an o özrü duymam gerekiyordu, kafamda hep var olan bazı şeyleri öğrenmem gerekiyordu. Öğrendim. Detaylarını bilmediğiniz bir durum. Tamamen ön yargı ..Nerden mi biliyorum? Eski sevgilinizle konusmussunuz evli olmanıza rağmen. Siz buna seviyeli bir konuşma diyebilirsiniz ama o eski sevgili. Böyle bir ihtimal yok. Cevap vermemeliydiniz ki savunulacak bir tarafınız olsun. Bunu siz istemişsiniz konu benim istemediğim şeyleri yaşamam değil. Konuşmak istemeseydiniz cevap vermezdiniz. Siz bana kusmak isteyeceginize kendinize kusun. Hatta aynaya bakıp tükürün falan
Arkadaşlar siz yargıç mısınız, sadece soruyorum
Ben şimdiye kadar eskiden hayır geldiğine hiç şahit olmadım. Bu adam sizin için doğru ya da hayırlı olsaydı zamanında dost gibi ayrılır arkadaş kalırdınız ya da şu an eşiniz o olurdu. Bence siz sünger çekin bu olayın üstüne çok samimi gelmedi bana dönüşü. Arkadaş olmak isteyen en çok seni sevdim diye gelmezdi diye düşünüyorum bu kadar sene sonra vardır bir çıkarıEvliliğim iyi değil derken, yaşadığım boşluğu bilin istedim. Ben yardım istedim yapma arkadaşım aman demenizi istedim. Oyle böyle olmayı değil.
Fikir vermekle yargılamanın arasındaki farkı biliyo musunuz. Yakın Bi arkadasınız böyle bişi söylese dürüstce onu da böyle yargılayabilir misiniz hayır. Çünkü klavye başında tanımadığın insana sallamak kolay. Kadın harekete bile gecmemiş dürüstce bişi hissetmiş ve sormuş.burası stres atma platformu muyargic olmakla ne alakasi var fikir sormus herkes fikrini soyluyor. forum mantigini kavrayin.
Değil evet ama burayı az çok takip ediyorsanız bu tarz konulara verilen cevapları bilirsiniz. Size özel bir durum,kasıt yok yani.Baştan da dedim tokat gibi yazılsın. Duygusal boşluktasın aman dikkat demenizi istedim. Ama evdekine vajinismus dışardakine gel paşam gel güzel bir ifade mi...
Uzak durun ne kadar dost gibi yaklaşsanız da ilerde eski duygulara kapılıp hayatınızı mahvedersiniz evli bir bayanın eski erkek arkadaşıyla böyle bir sohbetten sonra konuşması bana dogru gelmedi ha ilk ayrıldıgınızda dost kalırdınız evlenmeden önce de böyle bir durum olurdu şimdi de devam edersiniz o başka fakat karşındaki kişi eski konuları açıp pişmanım vs dedikten sonra illaki senin kafan karışır madem öyle affedin helalleşip hayatınıza ayrı devam edin bu saatten sonra iki tarafında hayatını mahvedecek böyle bir şey yapmamalısınız Hele ki ilişkin iyi degilmiş kocanla mutsuzsan daha büyük sorun bu duygusal boşluk seni ona daha çok çekicek kendini aşk üçgeni içinde bulursun benden sana tavsiye olsunMerhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?