Yargılamadan yardımcı olacaklar yazsın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlamadim simcik :) sen esinle olan cinsel probleminden tut da evliligindeki sorunlari anlat ve bosanmaktan bahsetme, eski sevgilim bla bla diye buraya yaz sonra sana yapma etme diyenler mi ahlaksiz, terbiyesiz?
Yapma etme diyenlere demedim.

Nerden biliyosun gözüm dışarda olduğunu. Umarım sen de istemediğin şeyler yaşarsın. Biz de kusarız.
Nerden mi biliyorum? Eski sevgilinizle konusmussunuz evli olmanıza rağmen. Siz buna seviyeli bir konuşma diyebilirsiniz ama o eski sevgili. Böyle bir ihtimal yok. Cevap vermemeliydiniz ki savunulacak bir tarafınız olsun. Bunu siz istemişsiniz konu benim istemediğim şeyleri yaşamam değil. Konuşmak istemeseydiniz cevap vermezdiniz. Siz bana kusmak isteyeceginize kendinize kusun. Hatta aynaya bakıp tükürün falan

Arkadaşlık dostluk mu ? İnandığınızı düşünmek bile bana komik geldi. Uzak durun

Kim dedi başkasıyla yattığımı, terbiyesizliğin lüzumı yok, bi de hamilresin. Yazık karnındakine

Pardon ama burada eski sevgilim 'dost' olmak istiyormuş yazan ve evliliğim de iyi değil deyip ışık saçan sizsiniz. Sizin çocuğunuza yazık bence. Sahip olduğu aile profili ortada.

Ne cesaret ya evliyken evli kadına " ulaşmak"!

Ne cesaret ya evliyken evli adama "ulaşılmak"!

Ne cesaret muhabbeti sohbet..

Ne cesaret bi de devamını düsünmek..

Yürek yemişler desem, o yürek olsa boşanırlardı??

Yine istediği cevapları alamayınca sinirlenen, beddua eden konu sahibi Bi sakin olsanız artık
Alakası yok, önceki konularımı, yazılarımı bilen bilir. Ben sadece duygusal boşlukta olduğumu belirtmek istedim.eski sevgilimle yatmak istiyorum demedim.

Pardon ama burada eski sevgilim 'dost' olmak istiyormuş yazan ve evliliğim de iyi değil deyip ışık saçan sizsiniz. Sizin çocuğunuza yazık bence. Sahip olduğu aile profili ortada.
Evliliğim iyi değil derken, yaşadığım boşluğu bilin istedim. Ben yardım istedim yapma arkadaşım aman demenizi istedim. Oyle böyle olmayı değil.

cift olarak gorusun madem o kadar arkadas olmak istiyorsunuz. haa yok kocanizdan habersiz gizli gizli bulusacaksaniz da bunun adi aldatmak olur. colugunuzdan cocugunuzdan utanin yapmayin.

O an o özrü duymam gerekiyordu, kafamda hep var olan bazı şeyleri öğrenmem gerekiyordu. Öğrendim. Detaylarını bilmediğiniz bir durum. Tamamen ön yargı ..

Kızlar ne diye cevap yazıyorsunuz ki adama boynuz takacak bizden icabet mi istiyor sanıyorsunuz arkadaşça kardeşceymiş iki evli eski sevgili ..onunda kesin karısıyla sorunlari vardır o karısından bu kocasından gizli gizli konuşup sadece hava durumu ve siyaset kiritigi yapacaklar zaar..bu bir aldatmadir lütfen eslerinixi o da sizde bosayin başkalarıyla kiritik yapmayan insanlar bulsunlar onlarda

Evliliğim iyi değil derken, yaşadığım boşluğu bilin istedim. Ben yardım istedim yapma arkadaşım aman demenizi istedim. Oyle böyle olmayı değil.
Ben şimdiye kadar eskiden hayır geldiğine hiç şahit olmadım. Bu adam sizin için doğru ya da hayırlı olsaydı zamanında dost gibi ayrılır arkadaş kalırdınız ya da şu an eşiniz o olurdu. Bence siz sünger çekin bu olayın üstüne çok samimi gelmedi bana dönüşü. Arkadaş olmak isteyen en çok seni sevdim diye gelmezdi diye düşünüyorum bu kadar sene sonra vardır bir çıkarı

Siz eski sevgilinize konusmayalim demissiniz ama konusmak ve duygusal boslugunuzu eski sevgilinizle gidermek istiyorsunuz.esinizle probleminiz varsa bosanin sonra ozgur bir kadin olarak istediginizle konusursunuz.suan evlisiniz ve eski sevgiliden iki dost iki kardes olmaz(bence)

yargic olmakla ne alakasi var fikir sormus herkes fikrini soyluyor. forum mantigini kavrayin.
Fikir vermekle yargılamanın arasındaki farkı biliyo musunuz. Yakın Bi arkadasınız böyle bişi söylese dürüstce onu da böyle yargılayabilir misiniz hayır. Çünkü klavye başında tanımadığın insana sallamak kolay. Kadın harekete bile gecmemiş dürüstce bişi hissetmiş ve sormuş.burası stres atma platformu mu

Baştan da dedim tokat gibi yazılsın. Duygusal boşluktasın aman dikkat demenizi istedim. Ama evdekine vajinismus dışardakine gel paşam gel güzel bir ifade mi...
Değil evet ama burayı az çok takip ediyorsanız bu tarz konulara verilen cevapları bilirsiniz. Size özel bir durum,kasıt yok yani.

Önemli olan bu konuda acabanizin kalmamasi, umarım bir işe yaramıştır bu konu. Ama evliliğinizde ki sorunları çözmez yada ayrılmazsanız yine aynı acabaya düşersiniz. Bu sizi haklı da çıkarmaz. Eski sevgiliniz sizden görüşmeyelim cevabı alınca başka kapılar çalmaya başlamıştır bile. Çünkü adam karısını aldatmayı kafasını koymuş.

Uzak durun ne kadar dost gibi yaklaşsanız da ilerde eski duygulara kapılıp hayatınızı mahvedersiniz evli bir bayanın eski erkek arkadaşıyla böyle bir sohbetten sonra konuşması bana dogru gelmedi ha ilk ayrıldıgınızda dost kalırdınız evlenmeden önce de böyle bir durum olurdu şimdi de devam edersiniz o başka fakat karşındaki kişi eski konuları açıp pişmanım vs dedikten sonra illaki senin kafan karışır madem öyle affedin helalleşip hayatınıza ayrı devam edin bu saatten sonra iki tarafında hayatını mahvedecek böyle bir şey yapmamalısınız Hele ki ilişkin iyi degilmiş kocanla mutsuzsan daha büyük sorun bu duygusal boşluk seni ona daha çok çekicek kendini aşk üçgeni içinde bulursun benden sana tavsiye olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…