amin canım çok sağolcanim bebeginle yarin kavusup 9 ay saonra saglikla mis kokusunu icine cekersin Insallah.
haklısın canım hayırlısı olsun sonucu öğrendinmiBol şans dilerim:) bugün benim transferimin 6. günü.çok kafaya takmamaya çalışıyorum.normal hayatına devam edenlerdenim ve yatmanın vs.nin olumlu bir katkısı olduğunu düşünmüyorum...eğer tutacaksa tutar...
inşallah canımınş bebegın sna sıkı sıkı tutunacaktır canımmmmmm merak etme
allah yar ve yardımcın olsun şimdi nasılsınbenimde yarın transferim var ınş Rabbim heepimize nasip eder canım
leyl biz senle varikoseldede yol arkadaşıydık burdada bulduk birbirimiz hakkımızda hayırlısı olsun canım tedavin şimdi nasılsınaycank canım Allah yardımcın olsun,ben de 1negatiften sonra ikinci tedavimi görüyorum şuan.normal çok bekledik olmadı bu yolla yüzümüz güler inşallah...
inşallah canım olur hayırlısıyla .......doğum öykünüde okuruz burdan inşallah :)[/QUOTE
aycan k, ankara inşallah ikiniz de bebeklerinize kavuşur, 9 ay sonra sağlıkla kucağınıza alırsınız. amin.
amin canıminşallah bebegin sıkı sıkı sana tutunur 9 ay sonrada saglıkla kucagına alırsın arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun
kızlar bir haftadır annemlerdeyim int yoktu yeni cevap verebildim msjlarınıza buğün 8. günüm yarın adet günüm inş olmamda tutmuştur çok güzel bi hafta geçrdm gülerek eğlenerek hiç belirti aramadım ama 5-6. günler çok şiddetli ağrılarım oldu çok korktum dedim tutmuyo adet olacam ama olmadım şükür buğün iim perşembe sonucu öğrenecem güzel haberler veririm inş
amin canım çok sağol
haklısın canım hayırlısı olsun sonucu öğrendinmi
inşallah canım
allah yar ve yardımcın olsun şimdi nasılsın
leyl biz senle varikoseldede yol arkadaşıydık burdada bulduk birbirimiz hakkımızda hayırlısı olsun canım tedavin şimdi nasılsın
inşallah canım olur hayırlısıyla .......doğum öykünüde okuruz burdan inşallah :)[/QUOTE
amin canım
kızlar bir haftadır annemlerdeyim int yoktu yeni cevap verebildim msjlarınıza buğün 8. günüm yarın adet günüm inş olmamda tutmuştur çok güzel bi hafta geçrdm gülerek eğlenerek hiç belirti aramadım ama 5-6. günler çok şiddetli ağrılarım oldu çok korktum dedim tutmuyo adet olacam ama olmadım şükür buğün iim perşembe sonucu öğrenecem güzel haberler veririm inş
ayy benim de 6. gün şiddetli regl ağrılarım olmuştu canım ben de regl olcam diye ağlamıştım ama tutmuştu..inşallah senin de öyledir :)
ayy inş canım ya dün adet günümdü olmadım umutlanmakda istemiyorum fazla yarın test günüm]ayy benim de 6. gün şiddetli regl ağrılarım olmuştu canım ben de regl olcam diye ağlamıştım ama tutmuştu..inşallah senin de öyledir :)[/I]
ayy inş canım ya dün adet günümdü olmadım umutlanmakda istemiyorum fazla yarın test günüm
sonucumu aldım kızlar hamileyiimmmmmşoktayım hala elim ayağım titiryo Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu değerim 318 çıkmış çok ii dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?