Yarın transferim olacak dualarınızı esirgemeyin

amin canım çok sağol umudunuzu kaybetmeyin benim çok ağrılarım oldu umudumu kaybetmiştim ama rabbim nasip etti bu duyguyu yaşadım inş kucağıma aldığım günüde görürüm buyoldaki, herkese allah sabır versin dermansız dert vermesin

aycan hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. doktorun ne dedi bilmiyorum ama kan değerinden ikiz olma ihtimali yüksek gibi geldi bana. hadi hayırlısı :)

duanı bızede eksık etme saglıklan kucagına al ınşşşşş

dualarımdasınız arkadaşlar Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

aycan hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. doktorun ne dedi bilmiyorum ama kan değerinden ikiz olma ihtimali yüksek gibi geldi bana. hadi hayırlısı :)

sağol canım,doktorum ümitlendirmek istemem ama ikiz olabilir keseyi görmeden kesin bişi diyemem ama değerim çok ii dedi:)

canımmmm. ilk denemeydi di mi bu. Hayırlı, sağlıklı, imanlı, vatana millete, kendine, ailesine yararlı bir evlat olsun inşaallah Şu CUMA saatinde dua ediyorum.
Siizler de bana dua edin arkadaşlarım. 4. denemem için Lucrin kullanmaya başladım.

evet canım ilk denememiz Rabbim çok bekletmedi aratmadı kimseyede aratmasın.herkese dua ediyorum canım bildiğim bilmediğim kim yaşıyosa bunu rabbim kucağımızı boş bırakmasın seninde tedavin hay ırlı olsun canım

ay inanmıyorum bugün okudum hamileymişsin canım inan çook sevindim,kucağına da alırsın inşallah hakediyorsun anne olmayı..
benim de transverimin 8.günü 11i test günüm duanı bekliyorum bu benim ikinci denememdi bir negatifi daha kaldıramam yaa..

Son düzenleme:

sağol canım benim sanada az kaldı burdan sende sesleneceksin hamileyim diye anne olmayı hepimiz hakediyoruz canım rabbim herkese yaşatsın

tebrikler canım melegin sana sıkı sıkı tutunsun 9 ay sonra kendini bıraksın canımm..[/QUOTE]
amin canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…