Yaş farkı sorunun olur mu ?

Bu konu da kimin ne dedigi önemli değil bence. Ama şu var siz çevrenizdekilerin lafına çok takan biriyseniz o zaman bu bir sorun. Benim kuzenimde kendinden 12 yaş büyük biriyle evlendi 3 çocukları var ve çok mutlular. 16 senelik evliler. Ben mesela böyle şeylere takan bir insanım. Benden uzun boylu olsun en fazla 6-7 yaş büyük olsun falan derdim bekarken. Şimdi yaşıtım ve uzun boylu bir eşim var Allah gönlüme göre verdi.
Kısaca etrafın laflarıyla kendinizi mutsuz hissedecekseniz sorun yaşarsınız ki buraya konu açıp bunu sorarak belli etmişsiniz.

Sorunun cevabı tamamen sende. Bu kişiden kişiye değişir çünkü. Mesela ben benden kısa biriyle yapamam boy kompleksine girerim. Topuklu giyemem yani benim için önemli ama sen dersen ki ben takmam o zaman milleti hiç düşünme insanlar hep konuşur zaten..

12 Yaş senin herşeye enerjin olacak gezmek dolaşmak sosyal faaliyetler ama onun yok ! O evde oturmak siteyecek sen yerinde durmak istemeyeceksin emin misin ???
Böyle olacaģindan nasil eminsiniz? Esi kendiyle yasıt olsada bu durumu yasayanlar var. Tam tersi esi kendinden 10 yaş büyük olup sürekli gezenlerde.

Benim eşimle aramdada tam 12 yaş var.önce aşkından gözüm görmedi olabilecek olumsuzlukları.şimdi çok pişmanım .eşim sürekli yorgundur mesela hiç biyere gitmeyiz hayat enerjisi sıfır.yatakta bile enerji sıfır sen düşün artık gerisini.şimdi sorun olmaz ama yaş ilerledikçe sorun çoğalıyor yinede karar senin

bunu soruyorsanız sorun olur bence :) sizin içinize de sinmemiş sanki :)

Herkes olumsuz gözüyle bakıyor çok üzüldüm
canım bizim olumsuz gözümüzle bakmamız senin için sorun mu ? sonuçta hayat senin ve ne yaparsan yap bedelini mutlaka ödüyorsun iyi yada kötü. he Rabbim nasip etmiştir belki mutlu olursun yada pişman Allah pişman ettirmesin de herşeyden önce hayırlısınıı iste tart ölç biç iyi düşün derim

Hicte cok degil onemli olan kafanin uyusmasi ve sevmek , benim esimle aramda 15 yas var , ben 30 o 45 yasinda ve su an bebek bekliyoruz. 5 yillik inisli cikisli bir iliski sonunda evlendik su an Allah bozmasin gayet iyiyiz... İs sizdr bitiyor. Cevre onaylamayabilir , ondada is esinizde bitiyor, kendisini sevdirirse sorun olmaz...

Şimdi Dylan mcdermott abi gibi ise olur . Kendileri 54 yasında ama bence 25 lik ile bile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…