• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı sorunun olur mu ?

Zeyneppzeze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
24
24
3
31
Hayırlı akşamlar. 12 yaş fark çok mu sizce evlilik için? Biraz yaşı belli oluyor, çok yakışmadığımızı söyleyebilirler birde boy olarak biraz uzunum. Benim için sıkıntı değil ama tepki alacağımı biliyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Yeni taniyacagim birisi degil. Eski erkek arkadasim ne yaparsak ayrilamiyoruz. Aradan yillar gecsede tekrar donup dolasiyoruz birbirimize. Anlasacagimizi dusunuyorum ama endise ediyorum

gönül kımı severse en ıyısı o millet herseyı der bakmayın mılletın sozune mutlu olacagını dusunuyorsan

12 yaş bence çok Max 8 olmalı üstünde bildiğin Kuşak çatışması olur.

Boyu ben olsam benden kısa bi adam istemem hatta aynı boyda bile istemem.

Ama sen çok uzunsan 1.80 ve üstü gibi seçeneğin çok kalmadığı için problem olmamalı.

bence fazla ya . ne bileyim 4-5 yaş olsa neysede
12 yaş pek aşılmaz . misal sen 30 ken o 42 olucak . çok seversen olabilir ama normal bir ilişki olmaz .
yani bazı şeyler eksik kalır bence .

Senin icine siniyorsa gönüller bir , akillar birbirine denk düsüyorsa olabilir baskalarinin ne düsündügünden cok senin mutlulugun ,huzurun, anlasabilmen önemli
ilk etapta birbirini cok iyi anlayan birbirini dinleyen bir cift olmal her zaman idealdir

eğer seviyorsanız bilmiyorum ama benim için 12 yaş fazla
mesela ben doğduğumda o kişi 12 yaşında bir çocukmuş
yinede siz bilirsiniz tabi boy ise saçma sapan bir olay arada 2 3 santim varsa sorun yok
bence boy çok önemsiz

İçine sinseydi bize sormazdın bence.

Ta herkese kulak tıkayıp sevginin arkasında dur derim , ya da insanlara tamamiiyle kulak ver.

Boyu geçtim, 12 yaş çok bir fark bence. 20-32 oluru yok, 25-37 adam yaşlı kadın genç, 30-42 adam yaşlı kadın genç....ben olsam istemem.

Laf edecek elalem diye bişey yok arkadaş.Herkes kendi ilişkisine baksın.Sen yanındakine bakınca uyumsuzuk görmüyorsan problem değil.Çünkü hiçbir üçüncü şahıs senin ona baktığın gibi bakamaz.Sen bakınca yaşlı fodul birini görüyorsan zaten sorun elalem ne der değil demektir,sorun sensindir.

Eger siz takmayacaksanız normal mutlulugunuza bakın .benim esimle aramda 9 yas var severek evlendik millet herseyi diyr cok fln diye ama esim fizk olarak göstermiyor yasını cok iyi düsunup karar vermeniz gerekiyor

Herkes olumsuz gözüyle bakıyor çok üzüldüm :KK43:
ne yani diğer insanların olusuz görüyor olması beraberliğinizin olumsuz olacağını mı düşündürüyor sana.Napcaksınız 7 kişi bir beraberliğe mi ortak gireceksiniz :D sen ve o. başkası olmamalı.sevgilini başkasıyla ortak kullanım olsun diye koca olarak almayacaksın ki ne diye ilgileniyorsun başkasının görüşünü.anan mı baban mı kime ne

Bu konuda deneyimli biri olarak kesinlikle çok yaş farkına karşıyım.
Buraya ilk açtığım konu kendimden 15 yaş büyük o zamanki erkek arkadaşım ( erkek arkadaş bile diyesim gelmiyor, amca resmen) ile ilgiliydi. Hayatındaki en büyük pişmanlık ne deseler onu söylerim. Ilişki problemleri bir yana, resmen gençlik enerjimi emdi onunla olmak. Ne yaparsan yap bir şeyler olmuyor, o birtakım şeyleri yaşamış gecmiş oluyor, ayrı dünyaların insanı oluyorsunuz, ayrı dilden konuşuyorsunuz resmen. Ondan ayrıldıktan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam. Bu ilişki benim yaşımın kaldıramayacağı büyük bir yüktü. Sonra şu anki sevgilimle tanıştım (yaşıtız).Yeniden yaşadığımı hissediyorum adeta, birlikte bazı ilkleri yasamanın yeri, o masum genclik aşkının yeri kesinlikle farklı.

Bence yas ve boy onemli. Aslinda boy onemsiz derdim ama bu forumda evlendikten kac sene sonra kocasinin boyunu takinti yapmak aklina gelmis bir kadin gorunce eskisi gibi dusunmuyorum. Cunku bu soruyu sormanizin sebebi sizin baskalarinin sozlerine onem veriyor olmaniz. Suan evlenseniz her lafta esinizden biraz daha soguyacaksiniz.

Back
X