- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Aynı sizin gibi düşünüyorum ancak insanlarin düşüncesini de merak ediyorum acaba ilerde sorun oluyor mu diye? Konuyla alakali sorun Yaşayanlar var mi vsAileden aileye değişir bence kadınla arada amanımlı bir yaş farkı göremedim ben ve fıtratınız uyuyorsa hiç mühim değildir,yaş sadece bir sayı asıl kafaya bakmak gerekli.
Anne değil belki abla diyebiliriz...erkeklerin geç olgunlaştığını gören ve düşünen biriyim. o yüzden erkeğin 3-4 yaş büyük olması iyidir bence. kadın büyük olunca farketmeden veya istemeden annesi gibi oluyor (psikolojik olarak)
Ben artık buna katılmıyorum şimdi nerdeyse her kadın estetik operasyon yaptırıyor tam tersi adamlar yaşlanıp çöküyor karinlar kızı gibi yanlarında geziyorKadınların çabuk çöktüğünü hesaba katarsak ilerleyen yıllarda özgüven problemi ortaya çıkabilir.
Hehe hoşgeldin yaşlı değil çıtır kadin :)Yaşlı kadın geldikocamdan 4.5 yaş büyüğüm bize şimdiye kadar bir sorun olmadı ben 25, eşim 20 yaşındayken tanıştık sevgili olduk çıtır çıtır
Di miii :))) yanımızda bizden 5 10 yaş biri olsa biz enerjiksek onlar evde oturalim modunda olabilir :) benim düşündügum su yani eğer erkek kendinden büyük biriyle olmayı gurur yapmazsa güzel bir ilişki olabilirBen bunu denedim
Bana çok güzel gelmişti
Daha dinamik oluyor genç erkek (her anlamda :))
Seni memnun etmek için daha çok çabalıyor
Yaşı gereği henüz ilişkilerden yorulmadığı için sanırım
Kadınlar eskisi gibi değil benim gördüğüm kadarıyla. Artık cevremiz kendine bakan bakımını sporunu eksik etmeyen kadınlarla dolu. Güzel bir gelisme...Ben artık buna katılmıyorum şimdi nerdeyse her kadın estetik operasyon yaptırıyor tam tersi adamlar yaşlanıp çöküyor karinlar kızı gibi yanlarında geziyor
Di miii :))) yanımızda bizden 5 10 yaş biri olsa biz enerjiksek onlar evde oturalim modunda olabilir :) benim düşündügum su yani eğer erkek kendinden büyük biriyle olmayı gurur yapmazsa güzel bir ilişki olabilir
Ortada bişey yok ama olmasını istediğim biri var çocuk çok efendi olgun ve aklı başında ailece görüşüyoruz. Son zamanlarda ilgisini farkettim ama kendini geri çekmeye çalıştığını da düşünüyorum.o yüzden kafam karışık bu konuda24-28 yas cok buyuk bir fark değil bence yani olabilir
Bazi erkekler yasindan olgun da olabiliyor benden 6 yas küçük bir arkadasim var geçen sene evlendi çocuk ama karakter olarak benle yasit olan erkeklerden kat be kat olgundur, yani 28 yasindaki bir kadinla 24 yasinda ama olgun olan bir genc adam elbette birlikte olabilir
ayrıca esinden bes yas büyük olup mutlu evliligi hatta cocugu olan arkadasim da var üstelik görüntü olarak adam kadindan bes yas büyük gibi durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?