Yaş farkı ??

Aaa ne guzel yani o da cocuk yasta değil ki
Gayet normal yaslardasiniz
Maşallah Allah daim etsin mutluluğunuzu

Teşekkür ederim amin herkesi inşallah. Ben çok çocuk ruhlu ve enerjik olduğumdan bir sorun yaşamıyoruz sanırım. Hiç yaşının kadını değilim :))

Bence de 24-28 yas farki cok degil, umarim hakkinda mutlu hayirli olur gelismeleri bize aktarmayi unutma
İnşallah ya düşünürken bile içim kipir kipir :)

Hehe bu da farklı bir bakış açısı teşekkürler:)

Yaratmaz eşimden beş yaş büyüğüm. Ailelere üç dedik laf etmesinler diye. Anlaşıyorsanız sorun yoktur.
Bi şeyler olsa da anlasam.. netlesse..

Aa bak şimdi onu da düşünmedim gerçekten şimdi dank etti. Askerliğini yapmadi çünkü geçen sene okulu bitti ders çalışıyor diye biliyorum. Ben onun kendisini terslerim yada kızarım diye çekindigini düşünüyorum hani yas farkı var ya nasıl böyle şeyler hissedersin gibisinden. Bir de işin komigi ne biliyor musun ? İlkbaharda abisi annesine kankasini benimle tanistirmasi için baski yapıyor kadin beni sürekli aradi illa tanış diye tanıstim uyusmadik yani garip biriydi çocuk. Abisinin kankasinin beğendiği kiza duygularıni açmaktan da çekiniyor olabilir her yerden bise çıkıyor aklımı kaçırcam

Ne benim için, ne ailem için farketmez bu tür şeyler...

Önemli olan karakteri, mesleği, hayata bakışı...
Kesinlikle.. yeterki sevsin değer versin

O kankayla gorusme olayi yüzünden belki ona umut vermeyeceğini düşünmüş olabilir
Aslinda keske arkadasca bir sohbetiniz olsa

Karsi degilim ama oglumun kendinden buyuk bi kadinla beraber olmasini istemezdim
Neden diye sorsam ?

O kankayla gorusme olayi yüzünden belki ona umut vermeyeceğini düşünmüş olabilir
Aslinda keske arkadasca bir sohbetiniz olsa
Evet bu yonu de var o yuzden benden bi umit goremezse iyice uzaklasacak biliyorum. Kpss de uzadı bakalım bitince anlarim belki

Neden diye sorsam ?

Evet bu yonu de var o yuzden benden bi umit goremezse iyice uzaklasacak biliyorum. Kpss de uzadı bakalım bitince anlarim belki
Erkeklerin ergenlikleri malum, he olgununu bulursan ne ala ama cogu insani pisman eder, ablamin ilk esi kendinden kucuktu, yaka silkerek bosandi, cocuk gibiydi kaldiramadim demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…