- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Aaa ne guzel yani o da cocuk yasta değil ki
Gayet normal yaslardasiniz
Maşallah Allah daim etsin mutluluğunuzu
On senedir gullanıyom biz çok memnun kaldıkAhahah sende mi brütüsGöççük aldık seneye de kullanırık
Ben 35 eşim 30 sayılır36 ben 31 eşim :) estağfurullah sorabilirsiniz ne olacak :)
İnşallah ya düşünürken bile içim kipir kipir :)Bence de 24-28 yas farki cok degil, umarim hakkinda mutlu hayirli olurgelismeleri bize aktarmayi unutma
Hehe bu da farklı bir bakış açısı teşekkürler:)Ya sorumluluk o Zaman kadına geçer gibi geliyor.. Benim eşimle aramda 3 yaş var mesela.. Az bile geliyor banabence en az 5 en fazla 8 yaş büyük olmalı "erkek"
Mesela evde bişey oluyor ben nası yapıyim sen benden büyüksün diyorum
Kadın küçümük olcak
Bi şeyler olsa da anlasam.. netlesse..Yaratmaz eşimden beş yaş büyüğüm. Ailelere üç dedik laf etmesinler diye. Anlaşıyorsanız sorun yoktur.
Aa bak şimdi onu da düşünmedim gerçekten şimdi dank etti. Askerliğini yapmadi çünkü geçen sene okulu bitti ders çalışıyor diye biliyorum. Ben onun kendisini terslerim yada kızarım diye çekindigini düşünüyorum hani yas farkı var ya nasıl böyle şeyler hissedersin gibisinden. Bir de işin komigi ne biliyor musun ? İlkbaharda abisi annesine kankasini benimle tanistirmasi için baski yapıyor kadin beni sürekli aradi illa tanış diye tanıstim uyusmadik yani garip biriydi çocuk. Abisinin kankasinin beğendiği kiza duygularıni açmaktan da çekiniyor olabilir her yerden bise çıkıyor aklımı kaçırcamAdam bence kpssye odaklandigi icin, hayatında birini istemiyor olabilir yani önce işim olsun duygusallik sonra diye düşünüyordur
Birden yok olmasini da buna bağlıyorum, kendini frenlemeye çalışıyor bence
Biraz bekle, belli ki o da senden hoslanmis ama ya kpssden ya da terslersin diye korktugundan biraz uzak durmaya çalışıyor
Askere gitti mi? Bilirsiniz o da erkekler icin bir engeldir evlilik açısından (bence değil ama toplum olarak oyle maalesef benim babam da askerlik yapmadiysa sorun cikarabilir bu toplumsal acidan önemli birsey )
Kesinlikle.. yeterki sevsin değer versinNe benim için, ne ailem için farketmez bu tür şeyler...
Önemli olan karakteri, mesleği, hayata bakışı...
O kankayla gorusme olayi yüzünden belki ona umut vermeyeceğini düşünmüş olabilirİnşallah ya düşünürken bile içim kipir kipir :)
Hehe bu da farklı bir bakış açısı teşekkürler:)
Bi şeyler olsa da anlasam.. netlesse..
Aa bak şimdi onu da düşünmedim gerçekten şimdi dank etti. Askerliğini yapmadi çünkü geçen sene okulu bitti ders çalışıyor diye biliyorum. Ben onun kendisini terslerim yada kızarım diye çekindigini düşünüyorum hani yas farkı var ya nasıl böyle şeyler hissedersin gibisinden. Bir de işin komigi ne biliyor musun ? İlkbaharda abisi annesine kankasini benimle tanistirmasi için baski yapıyor kadin beni sürekli aradi illa tanış diye tanıstim uyusmadik yani garip biriydi çocuk. Abisinin kankasinin beğendiği kiza duygularıni açmaktan da çekiniyor olabilir her yerden bise çıkıyor aklımı kaçırcam
Kesinlikle.. yeterki sevsin değer versin
Neden diye sorsam ?Karsi degilim ama oglumun kendinden buyuk bi kadinla beraber olmasini istemezdim
Evet bu yonu de var o yuzden benden bi umit goremezse iyice uzaklasacak biliyorum. Kpss de uzadı bakalım bitince anlarim belkiO kankayla gorusme olayi yüzünden belki ona umut vermeyeceğini düşünmüş olabilir
Aslinda keske arkadasca bir sohbetiniz olsa
Karsi degilim ama oglumun kendinden buyuk bi kadinla beraber olmasini istemezdim
Buyuk derken 10 yastan falan kastediyorum canim erkegin de kadindan 10 yas ve ustu olmasina karsiyimsana hiç yakıştımı ama şimdi bu cevap
Tabiki öyle olursa haklısınızBuyuk derken 10 yastan falan kastediyorum canim erkegin de kadindan 10 yas ve ustu olmasina karsiyim
Anlaşıldı sende gıcık kv lerden olucanBuyuk derken 10 yastan falan kastediyorum canim erkegin de kadindan 10 yas ve ustu olmasina karsiyim
Evet iki katlı ev aldım alt katta oglumla gelinimi oturtucamAnlaşıldı sende gıcık kv lerden olucanerkek doğurunca değişime uğruyor kadınlar
Bi kat daha cikin bence damadin günahı ne onlara da ayri ev lazım:)
Evet iki katlı ev aldım alt katta oglumla gelinimi oturtucamBi tane de kız dogurayim onu da damadimla ic guveysi getirteyim
Erkeklerin ergenlikleri malum, he olgununu bulursan ne ala ama cogu insani pisman eder, ablamin ilk esi kendinden kucuktu, yaka silkerek bosandi, cocuk gibiydi kaldiramadim demisti.Neden diye sorsam ?
Evet bu yonu de var o yuzden benden bi umit goremezse iyice uzaklasacak biliyorum. Kpss de uzadı bakalım bitince anlarim belki
Yok yok onlarin adi damat ve gelin haketmiyolar ayri eviBi kat daha cikin bence damadin günahı ne onlara da ayri ev lazım:)
Değişiyor iste sanırım olgunluguna aldığı terbiye ve karaktere göre. Ablaniz için üzüldüm.Erkeklerin ergenlikleri malum, he olgununu bulursan ne ala ama cogu insani pisman eder, ablamin ilk esi kendinden kucuktu, yaka silkerek bosandi, cocuk gibiydi kaldiramadim demisti.
Linç etmeye gelirler şimdi kaç saklan :)Yok yok onlarin adi damat ve gelin haketmiyolar ayri evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?