- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Yaşlı kadın geldikocamdan 4.5 yaş büyüğüm bize şimdiye kadar bir sorun olmadı ben 25, eşim 20 yaşındayken tanıştık sevgili olduk çıtır çıtır
evett onları ben de okumustum hala beraber olduklarını bılmıyordum.Bu ünlü çift örneklerini okuyunca aklıma geldi sosyetenin gözbebeği Hacı Sabancı ile ünlü manken Özge Ulusoy arasında da 5 yaş var.Uzun yıllardır da birlikteler her ne kadar Hacı Bey'in annesinden evlilik onayı çıkmasa da.Her neyse erkeğin duygularına olgunluğuna ve ailesine bağlı bu durum Türkiye'de.
canım özeldem yazar mısın soru sormak istiyorumTeşekkür ederim amin herkesi inşallah. Ben çok çocuk ruhlu ve enerjik olduğumdan bir sorun yaşamıyoruz sanırım. Hiç yaşının kadını değilim :))
neden up ladınız ki:) ben de bisey olmadı henüz.beklemedeyım hala..
profılınde ozel mesaj at kısmı var ordan yazarsanız gorur belkı arkadaşcanım özeldem yazar mısın soru sormak istiyorum
neden up ladınız ki:) ben de bisey olmadı henüz.beklemedeyım hala..
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz icin:) güzel haberler vermeyi bende çok isterim ama kpssnin tarihi uzayinca evden çıkmıyor sanırım ders çalıştığı için.yuksek puan gerekiyor onun bölümune. Sınavı bitene kadar da adım atıp kafasını karıştırmak istemiyorum yoksa bana doğru geldiği her Anda yüzümü çevirip gitmezdim. Oyle gecip gittigimde İçim parçalaniyordu ama yapmak zorundaydimAy merak ettim vala son yazdiginizin ustunden 1 hafta gecmisti kucuk de olsa bi gorusme bi gelisme vardir diye umut ettim:)
2.5 yaş da bisey yok ki sorun olacağını zannetmiyorum:) yaşlar kac bu arada ?Benim erkek arkadasimda benden 2,5 yas kücük :) yas konusu aramizda iki kere gecti. Biz pek takmiyoruz ama arada acaba ailesi takarmi diye düsünmeden edemiyorum.
2.5 yaş da bisey yok ki sorun olacağını zannetmiyorum:) yaşlar kac bu arada ?
aynenben 28 o iste eylülde 26 olucak türk ailelerini biliyorsun iste :)
Merak edenler icin güncelleme:)
Başlığı açalı 23 gün geçmiş onu en son gördüğüm zaman üzerinden de nerdeyse tam 1 ay geçmiş.
Sinavina girmis nasıl geçmiş bilmiyorum.
Bugün karşılaştık Merhaba nasılsın falan. babam seslendigi icin ona doğru gitti konuşamadik cok kotu hissediyorum kendimi ve de cok şanssız.
Aaa Evet sanırım onlar ama benim gördüğüm resim başkaydi:) isimleri ne acaba cok yas farki yok gibi burdabuydu galiba hatırlayamdığın çift..
Yok degiliz sadece onum sınavları yüzünden adim atamadik ikimiz deben sizi beraber saniyordum
Aaa Evet sanırım onlar ama benim gördüğüm resim başkaydi:) isimleri ne acaba cok yas farki yok gibi burda
Evet olabilir.ben de denizdeki fotolarini görmüştüm sonra evlenme zamanlarina baktim kadin su gibi güzeldi son haliyle yan yana bakınca vay be adamdaki de ne askmis karisini herseye rağmen şöhrete populerlige aldirmadan aldatmadan hala seviyor demiştimonlardır cnaım pier brosnan işte karısı çok kilo aldığı için daha yaşlı ve çökmüş duruyor eminim gördüğün çift buydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?