Yaş farkı ??

Bu ünlü çift örneklerini okuyunca aklıma geldi sosyetenin gözbebeği Hacı Sabancı ile ünlü manken Özge Ulusoy arasında da 5 yaş var.Uzun yıllardır da birlikteler her ne kadar Hacı Bey'in annesinden evlilik onayı çıkmasa da.Her neyse erkeğin duygularına olgunluğuna ve ailesine bağlı bu durum Türkiye'de.

evett onları ben de okumustum hala beraber olduklarını bılmıyordum.
benı merak edenler ıcın hala beklemedeyım hıcbır adım atmadım karsı taraftan da bır adım olmadı cunku bu psotu actıgımdan berı gorusemedık hıc.

Ay merak ettim vala son yazdiginizin ustunden 1 hafta gecmisti kucuk de olsa bi gorusme bi gelisme vardir diye umut ettim:)
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz icin:) güzel haberler vermeyi bende çok isterim ama kpssnin tarihi uzayinca evden çıkmıyor sanırım ders çalıştığı için.yuksek puan gerekiyor onun bölümune. Sınavı bitene kadar da adım atıp kafasını karıştırmak istemiyorum yoksa bana doğru geldiği her Anda yüzümü çevirip gitmezdim. Oyle gecip gittigimde İçim parçalaniyordu ama yapmak zorundaydim

Benim erkek arkadasimda benden 2,5 yas kücük :) yas konusu aramizda iki kere gecti. Biz pek takmiyoruz ama arada acaba ailesi takarmi diye düsünmeden edemiyorum.

Merak edenler icin güncelleme:)
Başlığı açalı 23 gün geçmiş onu en son gördüğüm zaman üzerinden de nerdeyse tam 1 ay geçmiş.
Sinavina girmis nasıl geçmiş bilmiyorum.
Bugün karşılaştık Merhaba nasılsın falan. babam seslendigi icin ona doğru gitti konuşamadik cok kotu hissediyorum kendimi ve de cok şanssız.

ben sizi beraber saniyordum

onlardır cnaım pier brosnan işte karısı çok kilo aldığı için daha yaşlı ve çökmüş duruyor eminim gördüğün çift buydu..
Evet olabilir.ben de denizdeki fotolarini görmüştüm sonra evlenme zamanlarina baktim kadin su gibi güzeldi son haliyle yan yana bakınca vay be adamdaki de ne askmis karisini herseye rağmen şöhrete populerlige aldirmadan aldatmadan hala seviyor demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…