Yaş farkı ??

Valla bu işler tamamen adamın hayat tecrübesi ile alaklı. 30 yaşında anasının dibinden ayrılmamış kendi benliğini kazanamamış adamda var, 25 yaşında birçok şeyin farkında olanda
Yaşla başla olmuyor yetişme tarzı çok önemli

Evet hem yaşanmışlik hem tecrübe hem de karakterle alakali genel kanı bu yönde.

Ama iste sorum başkaydi erkekler yada çevre bunu ilerde sorun ediyor mu

Çevre sallayın ama erkekler eder mi etmez mi bu kişiye göre değişir. Bu soru erkek daha düşük maaş alınca ya da eğitim seviyesi daha düşük olunca bunu sorun eder mi demek gibi bir şey. Eden de var etmeyen de.
Benim hissettiğim ise erkeklerin bunu sorun ettiği yönünde. Çok adaletsiz geliyor ama öyle sanki. ashton kutcher, demi moore ile evlenince ve uzun yıllar birlikte olunca "bak işte arada aşk olduktan sonra kadın büyük olmuş farketmiyor" falan demiştim. Ama sonu hüsranla bitti. Gene hala Hugh Jackman ve eşi örneği var ama içten içe kıskançlıktan mıdır değil ben de o kadını yakıştıramıyorum o adama

heheh unlulerden verdıgın ornege ne guldum nerden aklına geldı ben unuttum bıle eskıden ben de aynı seyı soylemıstım yakıstıramamıstım
yabancı bı unlu cıft daha vardı onlar evlıler yıllardır.unuttum ısımlerını bı anımsasam onlar hala ılk gunku gıbıler ama:)
ben de sımdı olmasa bıle ılerde sorun edebıleceklerını dusunuyorum ama hepsı ıcın de gecerlı degıl kısının karakterı de onemlı...

şimdi benım eşim 32 yaşında ama ruh halı 40...asırı olgun ve agır başlı mesela...

atıyorum ben de 37 olsaydım gram tökezleme olmazdı ilişkide :) erkek agır başlı olgun mu ??erkek faktörü cok onemli.ha ama şu var bunun anası ablası olacak faktörler biz yok çıtır gelin isterız gibi hadsizleşirlerse o zman uğraş dur.erkekte iş bitiyor..ben sevıyorum karısmayın dıyıp karıstırmayacak...yoksa olmaz o iş...

yasıt mısınız yada fark varsa kac yas fark var ?
soylemek ıstedıklerımı soylemıssınız ıste ılerde annesı demez de dıyebılır de hıc bellı olmaz yanı..hanı o kız senden buyuk yas olarak .kendınden kucuk yada yasıt bırını bul dıyebılır..
erkek de bıtıyor hersey..o oyle kabul ederse kımse sesını cıkarmamalı

kadin erken cokuyor dogum.vs..eltim kaynimdan 5.yas buyuk. aldatiliyor su anda. ha bu hep boyle olacak degil ama bilmiyorum..
eltın adına uzuldum.onlarınkı yasla alakalı degıldır sanırım.
Tamamen karakterlere bağlı bence. Herhangi bir genelleme yapmamalıyız diye düşünüyorum.
kesınlıkle.bız de burda yazdıkca aynı kanıya vardık.sadece karakter de degıl aıle yapısı ve olgunluk ve hayat tecrubesıyle de alakalı
yağmur atacan ve karısı da var mesela. onlar da çok mutlu. hayırlısı olsun. iki gönül bi olursa samanlık seyran olur
evet cocukları da var yıllardır gayet mutlu ve uyumlu gorunuyorlar masallah
Nişanlım benden 1 yaş büyük mesela ama çok olgun bana göre.
1 yas da cok bısey yok aslında

Evet işte karakter meselesi tamamen.

Angelina Jolie ve Brad Pitt mi? :)
yok canım onlar da degıl ayy arıyorum bulamıyorum adam hem yonetmen hem oyuncu gıbı bıseydı hatta esıyle denıze gırdıklerı pozları vardı kadının nasıl yaslanıp coktugunu adamın ıse hala dınc oldugunu falan yazmıslardı.cok bılındık bır ısım ama aklıma gelmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…