Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

akşama ne yapıyorsunuz kızlar

havuçlu pattesli bezelye- bezelye çıkmış fasulye çıkmış oh yazın yeemk çeşidi çok oluo yaa kışın zorrr işimizz
yanına evlerden eksik olmayan prinç pilavı çinleri geçtik resmen olmassa olmazzlardan her yemeğin yanına yakışıo napalım
yanına turşu yoğurt eşim yoğurdu her yemekt eister kızlar yoğurdu kendi yapan varmı daha sağlıklı oluo

oh misssssssss bayılırım bezelyeye benimde buzlukta var canım istedikçe yaparım yaz kış faketmez ellerine sağlık canım
ben yoğurdu evde yaparım

oh misssssssss bayılırım bezelyeye benimde buzlukta var canım istedikçe yaparım yaz kış faketmez ellerine sağlık canım
ben yoğurdu evde yaparım

en güseli daha berektli oluo kızz adanada süt 1,25 düşün 5 kilo al yappp ohh marketlerdeki katkılı maddeler var bide son haberde haram olan hayvanın illiğini atıolarmış diyince hepten soğudum sertleştirmek içinmiş

kız bide çıkmassa bu belirtileri ben naparımmm bilionmu sennn

en önemlisi senin hissetmen ben testte çıkmadan önce bile hissederim
6. hissim çok kuvvetlidir hayırlısını dile canım

evet canım burdada 1,25 köylerden süt geliyor alıp yapıyoruz sütlaçta yapıyom kız çok becerikliyim ben
o yüzden kocam bana bayılır

kız bende öleyim bebem bi olsun hele neler yapıcam taze taze ohh görüorum bazı anneler çocğuna ik igün kalmış şeyleri yedirio yeni bebeğe olmaz yaaa

bende patates yemeği yapacam kızlar yanınada ne yapayım bilemedim pilav dün yapmıştım başka bişey düşünmeme lazım.yoğurdu ben kendim yapıyorum canım köyden süt geliyo bana evde mayalıyorum çok güzel oluyo.

belirti olsunn die demedim ya moralim çok bozuldu ama sabah kalktımda yıkadım soğuk suyla ona rağmen yandı açamadım gözlerimi

geçmiş olsun canım

seninde eline sağlık bacım ben bu sene buzluğu doldurcam inşşş buzdolabımı değiştridim

inşallah canım burda kışın herşey çok pahalı olduğu için ben uğur derin dondurucu aldım
yazdan dolduruyorum içini kız domates konservemi bile kendim yaparım
tüm reçel çeşitlerini taze fasülye kavurdum koydum barbunya bezelye yaprak
peynir daha neler neler anam maşşallah

her işimi kendim yaparım kimseye eyvallahım yok diye kaynanam beni çekemez

biz çok hamaratız valla takdir ediom yoğurtu mayalamak bi meseledir herkes yapamazz

belki senden bekliodur ben anneme gittimde bi koli hazırlar bana kompostosundan tut reçeline reçelinden tut konservesine anam anam güsel anam hi denemedim için korkuorum ya rezil olursa diye annem gelip göstercek şöle yap diee bidahakine ben yaaprım zaten

sevinççiği ben manngalı çok güsel avcarlarım herkes bana avcarlatıo mahallede tavuk kanat ve kelebeği

akşama bende sütlaç yapacam canım

saracım hoşgeldin cnaım nasılsın

hoşbulduk tatlım idrar yollarımı üşütmüşüm kötüyüm yaaaa

kız bende öleyim bebem bi olsun hele neler yapıcam taze taze ohh görüorum bazı anneler çocğuna ik igün kalmış şeyleri yedirio yeni bebeğe olmaz yaaa

ayyy bebeğim ek gıdalara geçtiğinde her öğün taze yaptım kızz neler yaptım o sebze püreleri doğal yoğurtlar anlatsam kitap olur anacım

biz çok hamaratız valla takdir ediom yoğurtu mayalamak bi meseledir herkes yapamazz

evet herkesin elinden tutmaz

kız bu sene denedim bende süper oldu reçellerim bide günlendirdim güneşte ohhh

kselcim hoşgeldin canım nasılsın sen hele şu sperm sayısını artırıcı formülü ver bakim ben duydummmmmm eğer hamiş dğeilsem yapacam kocama

sara
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun
bolbol su iç
sütlaça bayılırım ellerine sağlık

patates yemeğinin yanına cacık felanda yapabilirsin pilav varmış madem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…