Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sara
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun
bolbol su iç
sütlaça bayılırım ellerine sağlık

patates yemeğinin yanına cacık felanda yapabilirsin pilav varmış madem :26:

sağol canım pilav kalmadı dün akşam bugün öğle yenince bitti.sıkıldım daha yapmayacam o yüzden başka ne yapabilirim diye düşünüyom ama cacık yaparım onu çok seviyoz eşimle biz.

ohhh ellerine sağlık kızım sen adanalı olmuşsun tam

kızzz birine gidiorum mangaşl oluo mesela ne attın diom sarımsak dio birine gidiom sarımsak yok mesela yoğurt dio birine gidiom kekik dio mesela ben bunların hepsşini birleştirdim harika biş oluoo herkes bilir belki ama ist dakiler bilmioooo mesela aynı karışımı birine veriom kendi yapıo olmuo ya diom nasıl olmaz babası diomuş kızım bu hadiyenin yaptığına benzememiş neyi eksik kattın diomuş baba aynısını yaptım kız dio bidaha bana bişi getirmeeee

benim yoğurdum çok güzel olur sıcaklığını iyi ayarladınmı bide dışarıda 6 saatten fazla bekletmeden buzdolabına koydunmu oluyo canım.

sevinçcim biliyomusun bende reçellerimi turşularımı kendim yaparım yazdan fasulye domates bezelye haşlayıp derin dondurucuya koyuyorum çok pratik oluyo.bide ben kuru fasulye nohu yeşil mercimeğide haşlayıp derin dondurucuya atıyorum pişirmesi çok rahat oluyo

geçmiş olsun canım ayy o çok kötü ya yanma bende çok oluooo dikkat et canım

sağol canım evet inşallah çabuk geçer

sağol canım pilav kalmadı dün akşam bugün öğle yenince bitti.sıkıldım daha yapmayacam o yüzden başka ne yapabilirim diye düşünüyom ama cacık yaparım onu çok seviyoz eşimle biz.

bak tel şehriyeli bulgur pilavı çok hafif oluo ha yok hiç pilav yapmıcam diosan onu bilemem patatesi ben çok severim dünnn namaz kılıorum burnum tıkalı koku gelio biri patates yapıo belli mis gibi koktu bende patates attım ama tek baaşına başka bi güsel oluo bizim evde bi ben yerim tek şekilde patatesi

canım el lezzeti denen bişi var bende tarif veririm ama aynısı gibi olmaz
elin lezzetli demekki

domatesidemi haşlıon kızzz

canım el lezzeti denen bişi var bende tarif veririm ama aynısı gibi olmaz
elin lezzetli demekki

eşim öle diooo başkasından geldinde yok ya dio olmamış halbuki olmuş ama aynı lezzeti arıo mesela börek çok sevio mantarlı böreğimi bi komşu var malzemeleri alır anasına yaptırmazz ben hazırlarım fırınlamaya kendi koyar

domatesidemi haşlıon kızzz

domatesin kaynar suya atıp çıkarıyorum kabukları kolay soyuldun diye sonra kabuklarını soyup doğruyorum içine yeşil biberde doğrayıp biraz pişiriyorum sonra içine azıcıkda tuz katıyorum.soğuyunca poşetleyip derin dondurucuya atıyorum.kışın ister çıkar menemen yap soğan doğrayıp ister yemeklerde sos olarak kullan çok güzel oluyo

sara
ellerine sağlık canım ohhh misss bende onların aynısını yaparım ama bezelyeyi çiğden koyuyorum çok güzel oluyor
bayılırım böyle becerikli hatunlara
burcunuz ne bakim ben ikizler burcuyum

sara
ellerine sağlık canım ohhh misss bende onların aynısını yaparım ama bezelyeyi çiğden koyuyorum çok güzel oluyor
kız ben pek becerikli dğeilmişim anladım ama yapmaya kalktımmı çok güsel oluo denesem cesaret meselesi siz baya tecrübelisiniz beni yersiniz valla ben terazi

herkesin elin lezzeti aynı olmaz canım demekki senin elin lezzetli maşallah

bak bunu öğrendim ii oldu annem yapıo ama biber domatesi normalde kabuklu yapıo sanırım yaz domatesi oldundan sanırım ekşimsi çok güsel

kız ben pek becerikli dğeilmişim anladım ama yapmaya kalktımmı çok güsel oluo denesem cesaret meselesi siz baya tecrübelisiniz beni yersiniz valla ben terazi

ee kızım 6 sene oldu evleneli bırakta tecrübe kazanalım bide ben meraklıyım böyle şeylere seviyorum yapmasını
bide burda bak arkadaşlardan takdikler öğreniyoruz ohh missss

kız terazi ile ikizler iyi anlaşır dengesizler ya biraz

sara

canım ben bezelyeyide haşlıyorum pişirmesi kolay oluyo.çalışan bayan olunca herşeyin rahatını arıyosun

ben kova burcuyum

dengesiz olan benim sanıırm:)sende uçuk kaçıksın belli tam bulduk birbirimizi kızım adanay geldinde biz bu adanayı yakarısss:)

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, hadisko, sara_28+, sewinncc

slm kızlar..nasılsınız?bende saracığımı takip edip geldim yanınıza....

leyloşum hoşgeldin canım menim ben burayada takılıyorum burdaki kızların sohbetleride çok güzeldir.

kızlar leyla benim topiğimden çok sevdiğim bi arkadaşımdır

dengesiz olan benim sanıırm:)sende uçuk kaçıksın belli tam bulduk birbirimizi kızım adanay geldinde biz bu adanayı yakarısss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…