sara
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun
bolbol su iç
sütlaça bayılırım ellerine sağlık
patates yemeğinin yanına cacık felanda yapabilirsin pilav varmış madem :26:
ohhh ellerine sağlık kızım sen adanalı olmuşsun tam
ayyy bebeğim ek gıdalara geçtiğinde her öğün taze yaptım kızz neler yaptım o sebze püreleri doğal yoğurtlar anlatsam kitap olur anacım
evet herkesin elinden tutmaz
kız bu sene denedim bende süper oldu reçellerim bide günlendirdim güneşte ohhh
geçmiş olsun canım ayy o çok kötü ya yanma bende çok oluooo dikkat et canım
sağol canım pilav kalmadı dün akşam bugün öğle yenince bitti.sıkıldım daha yapmayacam o yüzden başka ne yapabilirim diye düşünüyom ama cacık yaparım onu çok seviyoz eşimle biz.
kızzz birine gidiorum mangaşl oluo mesela ne attın diom sarımsak dio birine gidiom sarımsak yok mesela yoğurt dio birine gidiom kekik dio mesela ben bunların hepsşini birleştirdim harika biş oluoo herkes bilir belki ama ist dakiler bilmioooo mesela aynı karışımı birine veriom kendi yapıo olmuo ya diom nasıl olmaz babası diomuş kızım bu hadiyenin yaptığına benzememiş neyi eksik kattın diomuş baba aynısını yaptım kız dio bidaha bana bişi getirmeeee
benim yoğurdum çok güzel olur sıcaklığını iyi ayarladınmı bide dışarıda 6 saatten fazla bekletmeden buzdolabına koydunmu oluyo canım.
sevinçcim biliyomusun bende reçellerimi turşularımı kendim yaparım yazdan fasulye domates bezelye haşlayıp derin dondurucuya koyuyorum çok pratik oluyo.bide ben kuru fasulye nohu yeşil mercimeğide haşlayıp derin dondurucuya atıyorum pişirmesi çok rahat oluyo
sağol canım evet inşallah çabuk geçer
canım el lezzeti denen bişi var bende tarif veririm ama aynısı gibi olmaz
elin lezzetli demekki
domatesidemi haşlıon kızzz
kız ben pek becerikli dğeilmişim anladım ama yapmaya kalktımmı çok güsel oluo denesem cesaret meselesi siz baya tecrübelisiniz beni yersiniz valla ben terazisara
ellerine sağlık canım ohhh misss bende onların aynısını yaparım ama bezelyeyi çiğden koyuyorum çok güzel oluyor
bayılırım böyle becerikli hatunlara
burcunuz ne bakim ben ikizler burcuyum
eşim öle diooo başkasından geldinde yok ya dio olmamış halbuki olmuş ama aynı lezzeti arıo mesela börek çok sevio mantarlı böreğimi bi komşu var malzemeleri alır anasına yaptırmazz ben hazırlarım fırınlamaya kendi koyar
domatesin kaynar suya atıp çıkarıyorum kabukları kolay soyuldun diye sonra kabuklarını soyup doğruyorum içine yeşil biberde doğrayıp biraz pişiriyorum sonra içine azıcıkda tuz katıyorum.soğuyunca poşetleyip derin dondurucuya atıyorum.kışın ister çıkar menemen yap soğan doğrayıp ister yemeklerde sos olarak kullan çok güzel oluyo
domatesin kaynar suya atıp çıkarıyorum kabukları kolay soyuldun diye sonra kabuklarını soyup doğruyorum içine yeşil biberde doğrayıp biraz pişiriyorum sonra içine azıcıkda tuz katıyorum.soğuyunca poşetleyip derin dondurucuya atıyorum.kışın ister çıkar menemen yap soğan doğrayıp ister yemeklerde sos olarak kullan çok güzel oluyo
kız ben pek becerikli dğeilmişim anladım ama yapmaya kalktımmı çok güsel oluo denesem cesaret meselesi siz baya tecrübelisiniz beni yersiniz valla ben terazi
sara
ellerine sağlık canım ohhh misss bende onların aynısını yaparım ama bezelyeyi çiğden koyuyorum çok güzel oluyor
bayılırım böyle becerikli hatunlara
burcunuz ne bakim ben ikizler burcuyum
herkesin elin lezzeti aynı olmaz canım demekki senin elin lezzetli maşallah
dengesiz olan benim sanıırm:)sende uçuk kaçıksın belli tam bulduk birbirimizi kızım adanay geldinde biz bu adanayı yakarısss:)ee kızım 6 sene oldu evleneli bırakta tecrübe kazanalım bide ben meraklıyım böyle şeylere seviyorum yapmasını
bide burda bak arkadaşlardan takdikler öğreniyoruz ohh missss
kız terazi ile ikizler iyi anlaşır dengesizler ya biraz
ee kızım 6 sene oldu evleneli bırakta tecrübe kazanalım bide ben meraklıyım böyle şeylere seviyorum yapmasını
bide burda bak arkadaşlardan takdikler öğreniyoruz ohh missss
kız terazi ile ikizler iyi anlaşır dengesizler ya biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?