Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızz idrarırım dün ve önceki gün yandı kokusu değişik koyulaşma görmedim bazen çok açık oluo bazende koyu sarı

kız ne rahatlığııı rahatlık değil anam dün aksilik oldu işte belki şimdi tam zamanıdır kesin sonuç çıkar

ayyy inşallah kıızzz
ama kocana sinir oldum yatmış uyumuş bak hele
yarın sonucu hemen yaz bizi burda bekletip sinir etme saat kaçta çıkacak sonucun :18:

bu arada kızlar
4 defa hamilelik geçirmiş birisi olarak tecrübe konuşuyor
idrar testi yapacağım zaman plastik bardak kullanıyordum
atması kolay olsun diye
dikkatimi çeken şey idrar sanki bulanık gibi oluyordu hamişsem
köpüklü gibi hafif
renginin açıklığı koyuluğu değil
kendisi bulanık gibi böyle
başıma geldi idrarı ne zaman öyle gördüysem testim pozitif çıktı :26:

yok kızzz bozulma hemen
anam eşin senden meraklı adam ne kadar istiyor demekki

kız ne bozulcammm he o benden daha meraklı gelip gidip bakıo uyuzzz bahaneyleee bugün gelince çok kızdım ama dedim ben hamiş mamiş kalsam götüren olmassa gitmem siz düşünün dedim gözünü korkuttum sadece istiyosunuz dedim elin adamları başında taşıo bakalım bi çıksın kandada

1 gün öncede kabız oldum yapmaktan korktum ya varsa düşerse dieee ıkınmamak lazımmış ya

evet ıkınmak iyi olmaz sıcak suyla yıkanmak ta iyi olmaz
daha bebek yerleşme aşamasındayken halvette iyi olmaz
dikkat et

1,30 da öğle tatilinden sonraa tabiki kız çıksada çıkmasada yazıcam

tmm beklicez anacım ama bence hamişsin kızııımm

kız bugün idrar verirken plastik bardakta köpürme gibi oldu sanki ayyy du heycanlandım ayy allahım nolurr bi bakayım wcye gidem gelm plastik bardakım yukkk

kız bugün idrar verirken plastik bardakta köpürme gibi oldu sanki ayyy du heycanlandım ayy allahım nolurr bi bakayım wcye gidem gelm plastik bardakım yukkk

kız plastik şart değil yıkama işi felan olmasın diye plastik kullanıp atıyordum ben
Allah seni emi git işede gel merakın gitsin bak bakalım bulanık gibi mi rengi

bizden önce sensin heyecandan ölecek olan

anam kız gerçekten gitti haaa :))))))))))))

git demedinmi kızz hehehe:)gitmesem kızıon gitsem kızıon napım yaptım küçücük bi kavanoza lazım olmayan dıştan bakıca bulanıklık var gibi içine bakıom dışından göründüüğü gibi değil ne bilim kız bu bulanıkmı değilmi ozaman her yapışımd akontrol edeyim ama kokusu ağır geldi öghhhh dün yemek yiyesim gelmedi kız tabak ölece kaldı ya moralim bozuldu die yada almadı midem ilk kez açım ama yemek gelmedi içimden

canım hayırlısı bakalım az kaldı yarın dananın kuyruğu kopar

sen yinede hamiş gibi davran kendine dikkat et beslenmene uykuna felan :26:

canım hayırlısı bakalım az kaldı yarın dananın kuyruğu kopar

sen yinede hamiş gibi davran kendine dikkat et beslenmene uykuna felan :26:

kız dün sirkeli ılık su yaptım havlu koydum başıma ilaç içmek istemedim için baş ağrısından öldüm dedim ya dün gözleriim yandı sabah akşama kadar devam etti heran uyucakmışım gibi akşa sizden sonra bi yatmışım 4 saat deliksiz uyumuşum eşim dio hayırdır kızzz ne bu uyku dedim gözlerim başım ağrıo

bak işte bir belirti daha uykusu gelmiş hanımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…