dur daha askere gidecek evlenecek:)) ne güzel yaaaa...
hadiskooo sen hamilesinnn :) kız idrarına bi baksana rengi koyumu hasi şimdi bak hadi:)) gögüslerde de başlamış belirtiler ne güzel yaaa..ama amma uzun sürdü senin bu sonuç işi valla...
kız ne rahatlığııı rahatlık değil anam dün aksilik oldu işte belki şimdi tam zamanıdır kesin sonuç çıkar
kızz idrarırım dün ve önceki gün yandı kokusu değişik koyulaşma görmedim bazen çok açık oluo bazende koyu sarı
ayyy inşallah kıızzz
ama kocana sinir oldum yatmış uyumuş bak hele
yarın sonucu hemen yaz bizi burda bekletip sinir etme saat kaçta çıkacak sonucun :18:
yok kız ben daha doğuramadım :))he siz doğurdunuz geöçin dalganızı araştırma yapmadımki ben demedim kızlar bana ne gülüosunuz yaaa eşime tac takacam dicem resillik tacın hayırlı olsun
yok kızzz bozulma hemen
anam eşin senden meraklı adam ne kadar istiyor demekki
1 gün öncede kabız oldum yapmaktan korktum ya varsa düşerse dieee ıkınmamak lazımmış ya
1,30 da öğle tatilinden sonraa tabiki kız çıksada çıkmasada yazıcam
yok kız ben daha doğuramadım :))
bu arada kızlar
4 defa hamilelik geçirmiş birisi olarak tecrübe konuşuyor
idrar testi yapacağım zaman plastik bardak kullanıyordum
atması kolay olsun diye
dikkatimi çeken şey idrar sanki bulanık gibi oluyordu hamişsem
köpüklü gibi hafif
renginin açıklığı koyuluğu değil
kendisi bulanık gibi böyle
başıma geldi idrarı ne zaman öyle gördüysem testim pozitif çıktı :26:
hımmm belki farklı olur sendeki... Yarın güzel haber verirsin inşalllaaahhhhhkızz idrarırım dün ve önceki gün yandı kokusu değişik koyulaşma görmedim bazen çok açık oluo bazende koyu sarı
inşallahhh allah söyletmiştir:))allah söletti ozaman bu sene doğuracan ben sölüorum bak haaa kimseye sölemem böle bişi :)
kız bugün idrar verirken plastik bardakta köpürme gibi oldu sanki ayyy du heycanlandım ayy allahım nolurr bi bakayım wcye gidem gelm plastik bardakım yukkk
kız plastik şart değil yıkama işi felan olmasın diye plastik kullanıp atıyordum ben
Allah seni emi git işede gel merakın gitsin bak bakalım bulanık gibi mi rengi
ne heycan yaşatıorum dimi adrenalin benim adımmm
bizden önce sensin heyecandan ölecek olan
anam kız gerçekten gitti haaa :))))))))))))
git demedinmi kızz hehehe:)gitmesem kızıon gitsem kızıon napım yaptım küçücük bi kavanoza lazım olmayan dıştan bakıca bulanıklık var gibi içine bakıom dışından göründüüğü gibi değil ne bilim kız bu bulanıkmı değilmi ozaman her yapışımd akontrol edeyim ama kokusu ağır geldi öghhhh dün yemek yiyesim gelmedi kız tabak ölece kaldı ya moralim bozuldu die yada almadı midem ilk kez açım ama yemek gelmedi içimden
canım hayırlısı bakalım az kaldı yarın dananın kuyruğu kopar
sen yinede hamiş gibi davran kendine dikkat et beslenmene uykuna felan :26:
kız dün sirkeli ılık su yaptım havlu koydum başıma ilaç içmek istemedim için baş ağrısından öldüm dedim ya dün gözleriim yandı sabah akşama kadar devam etti heran uyucakmışım gibi akşa sizden sonra bi yatmışım 4 saat deliksiz uyumuşum eşim dio hayırdır kızzz ne bu uyku dedim gözlerim başım ağrıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?