tamam tatlım teşekkür ederim pazartesi doktora sorcaktım ama bugünden kendim alıp başlasam bişi olmaz heralde. Hemşire akrabamzı günde 3 kere ile başlıycan dedi ama neden acaba
tamam tatlım teşekkür ederim pazartesi doktora sorcaktım ama bugünden kendim alıp başlasam bişi olmaz heralde. Hemşire akrabamzı günde 3 kere ile başlıycan dedi ama neden acaba
nerdeydın canıım ucagımı yollayım
bazamı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!allahım daha neler duyucaz
hhoşbulduk annemmmm yok konuşmam ben kendimi dinlerim önce yok çok kötü şeyler olur oda anladı zaten ama bide ben anlatayım o kendi dicek bana konuşmak yetmio onun için boğaz parçalayamıcam diom ya yoruldum hep aynı yere geliosss
bayada mesafe varAksam yemegıne anca gelırsın heralde
bence de ezcacıya sorarımYok tatlım günde bir tane :26::26::26::26: Ben hep öyle içtim
adı folbilol eczacıyada sor zaten onlarda doktor gibiler
bende kullanıyorumm 2 ayı gectı bu ay bıraktım
basak pazartesı hangı hastaneye gıdecen belkım karsılarrızBen atatur arastrmnadan randevu alcm goturen olursa
yaa kızlar iki gündür acayip bir kaşıntım varrr özellikle geceleri
bu ne ya mantar felanmı oldum acep
yaa kızlar iki gündür acayip bir kaşıntım varrr özellikle geceleri
bu ne ya mantar felanmı oldum acep
ya kısss olabilir hemen dktra git ihmal etme
kızarma da varsa mantardır annem niye şaşırıyon bu kadar. Ben evlendim evleneli o kadar çok oldu ki alştım artıkın. Seninde alşman lazımdı ama. Cankurtaran bi mantar merhemim var geçiveriyo hemen
heeeeeeeeeeeeeeeeee olsun kıs akşam makşam gelcem ya sen ona bak
bence de ezcacıya sorarım
insanın kullanası gelmiyo dimi
ben seni götürüyüm annem. Yok ben uzaklara gitmicem. Ya bi poliklinik. Yada lokman a. Ama lokmandan tırsmaya başladım. Iyi bi polikliniğe gitmeyi düşünüyorum
üfff acayip bir kaşıntı valla haaa öfffffff yaaaaa
kız doktoru nerde bulayım hafta sonu
şimdi alttan bakmak ister
öfffff öffff :18::18::18:
ayy erken kalktık bugün göslerim yanıyo. Azıcık kestirsem ne iyi olcak kızlar öpüyorum sizi. Hadiskocum seninke konuşamadık tatlım dikkat et kendine üzme kendini. Belinaycım sen özet istemiştin hadisko nun eşiyle ufak sorunları vardı dün onu konşmuştuk.. ınşallah tez zmanda hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?