Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam gerlirim de niye kafama vuruyonbeni çağırmaman hata. Sana en yakın benimmm

Kimse bu fatma bayağı ünlü . Ne kadar iyi olursa olsun kuzum sonçta devlet hast. 1 oda da 10 kişi bekliyor
allah yardım etsn.

o zmaan doktor şart annem yaa göstercen mecbur hatunların kader

cunku kac defa cagırdım senı gormeden gıdeceksn gurbet ellere carsaya ınerken haber verde orda grsek barı fatmayı herkez onerıyo ben bı kere 12 cd gttm kafayı yıyecektım yaa boggg 5 kısı bırden aldın bakalım ataturk nasıl artık orada olmasa buyuk doguma gıdecem

üfff acayip bir kaşıntı valla haaa öfffffff yaaaaa
kız doktoru nerde bulayım hafta sonu
şimdi alttan bakmak ister
öfffff öffff :18::18::18:

allah seni emi kız insan parçalıo kendini dimi bendede olmuştu ama geçti bazen eşimle ilişkiye bile giremiodum acıodu

halllolur halllolurda bende sevgi yıpranıooo ve yerini nefret alıo soğuyorummm ne dokundurtabiiliorum ne dokunmak istyiorum çok kötü bişi bu aynı evde sooğukluk

canım okadar basit yalan söleyebiliorki benimkinin yalan sölediğini nasıl anlıorum bu yatınca parmaklarıyla oynar kafasını farektmeden sallarr hani birini dinler gibi okeyler gibi gözlerini çok kırparrr

21 canım babam uzak diee gödnermek istemedi baba sözü dinelemedik gerçi yaşanacak varsa yaşanır bende yaşıorum halbuki eşim üzerime çok titrerdi ama arkadaşı onu çok değiştiiro

ben ayrılığı çok dşündüm babamla bile konuştum bizimki annemlerden çok korkarrr babam çık gel diyince tutuştu yine nie gel diolar yuva bozuolar dedi dedim onlar değil sen bozuosun yuvayı senin bacında var aynı şeyleri yaşıcakk emin olll dedim çok basit snaıosunuzz ailecek dedim ben ksıkanç oldum sayenizde tutarsız oldum dedim ortaya ciddilik girince ise benim ailem suçlu oluo ölemi dedim herkesin evladı kıymetli anan sana laf söletmiosa benim anam babamda uzakta olmama rağmen beni kenara atmadılar emin ol sahipszi değilim baba evindede dururum dedim senin yanında mutsuz hasta olucaksam giderim onalra köle olurum senki sorumsuz + düşünceszi karakteri bozuk bi kocasın ben daha fazla çekemem seni hayatımı mahvettin dedim çok kötü oldu bunları bilmesi iii oldu her konuşmada daha dikkatli çünkü ne zaman ciddi bi kavga olsa git ananın evine dedi birdaha duyarsam gidicem ama sen dedin için değil kendim için gitçem dedim ve en son dedi yola çıktım geri çevirdi sarıldı git dedim bırak beni sevmedin bi insana sarılma sen sevsen üzmez böle saçma şeler yapmassın başkasına ihtiyaıcın varsa benimsde sevgiye ihtiyacım var adam gibib sahiplenecek kocaya dedim evine koca olll dedimmm elin kaltaklarını arıcaksan bu benle evliyken olamazzz dedim çocuğu istiyosannn adam gibi baba olcaksın dedim çok iiidi aramız yine arkadaşı girdi araya off allahım neler neler hep düzelicek ümdiiyle sabrettim inş rabbim selamet eyler

dikkat et canım göster kesinlikle belkide bebek gıdıklıodur:)

kız ne bebeği bebek mebek yok bacımm

sen ne kıskanç bişi çıktın kızım yaaa ben çamaşırımı serdim die sende ser hıh

hee napim hava güseldi bende yıkadım sen benden kıskanmışsındır

allah seni emi kız insan parçalıo kendini dimi bendede olmuştu ama geçti bazen eşimle ilişkiye bile giremiodum acıodu

valla çok kötüyüm bacım eşim 15 merte yakınıma bile yaklaşamıyor yanıyor resmen yaaa üfff

21 canım babam uzak diee gödnermek istemedi baba sözü dinelemedik gerçi yaşanacak varsa yaşanır bende yaşıorum halbuki eşim üzerime çok titrerdi ama arkadaşı onu çok değiştiiro

arkadaşını haaa onun canım kayınbabanla görüşsene bu konuyu oğullarının kulağını çeksinler ne bu böyle iş yok güç yok
kendi evde diye sende çalışamıyorsun ben senin yerinde olsam bir iş bulur çalışırım
kendi utansın tabi utanması varsa git çalış kızzz napıyorsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…