tamam gerlirim de niye kafama vuruyongel canımHerzaman beklerımmm kız basak senıde beklerım
Bende gunde bı defa alıyorum canım bıraktım ama artık kız polıklınkte bı bılgı ıyı basak varmı lokman para tuzagı devlette ılgılenmıyo ama 12 gıderden fatma dıye bı dok varmıs herkez ovuyo ben gıtmedım gerı buralarda ıyı bı kadın dogumcu bulamadım
evde var sürdüm hiiç etkisi olmadı, şaşırmıyorum canım sadece sinir oluyorum yaaa
hassas yerlerim kaşınıyor yaaa
Bir ara doktor fitil vermişti bir defa kullandım geçti hemencecik
o fitilden vardı akşam uyguladım yok anam çok inatçı çıktı
görüşürüz cnm sana iyi uykular tatlı rüyalar kendine ve bebişine iyi bak kocaman öptüm seni bay bayyyyy:79:
tamam gerlirim de niye kafama vuruyonbeni çağırmaman hata. Sana en yakın benimmm
Kimse bu fatma bayağı ünlü . Ne kadar iyi olursa olsun kuzum sonçta devlet hast. 1 oda da 10 kişi bekliyor
allah yardım etsn.
o zmaan doktor şart annem yaa göstercen mecbur hatunların kader
offffff dün misafirim vardı geldi içine ettiüstelik misafirim kendi akrabasıydı o kadın bile memnun olmadı bunu gördüğüne
evet dövebilirsin benim gücüm yetmiyor
aa hadisko kayboldu bende kızlar çamaşırımı sereyim gelirim
üfff acayip bir kaşıntı valla haaa öfffffff yaaaaa
kız doktoru nerde bulayım hafta sonu
şimdi alttan bakmak ister
öfffff öffff :18::18::18:
Ayy erken kalktık bugün göslerim yanıyo. Azıcık kestirsem ne iyi olcak kızlar öpüyorum sizi. Hadiskocum seninke konuşamadık tatlım dikkat et kendine üzme kendini. Belinaycım sen özet istemiştin hadisko nun eşiyle ufak sorunları vardı dün onu konşmuştuk.. Inşallah tez zmanda hallolur
cnm aynen bende hiç katlanamam ..
allah şaşırtmasın kimseyi cnmmm hiç belli olmaz erkek milleti değilmiii ....
benim şöle bi olay oldu anlatıyim kısaca ....eşim yatıyordu teli çaldı ben içerdeyim tabiii...bu direk kapattı ....neyse daha sonra noya bakmak için gittim aldım telini bi baktım silinmişşşş ......tabii inandıramadı hiç birşeye kıyameti kopardımmm ispatlamak için turkcell le bağlantıya fln geçti o noya ulaştı fln ...en son geldi annesi üzerine we kur an üzerine yemin ediyorum daha yetmezmi dedi .....orda inandım iştee .....
benimkide öle çok bağlıdır bana hiç ihtimal wermem bende ama işte içine o kuşku girdimmi bi kere allah korusunn şaşırtmasın eşlerimizi inşallahhh..mutlu mesut yaşayalım hepimizz
hadi yaa sen ne yaşadınki kuzuum? he valla bende aynen birbirine katarım önce fitil fitil burnundan getirirdim vururdum söverdim sonra evi terk ederdim nerde olduğumuda bulamazdı fellik fellik beni arardı sonrada boşayıverirdim bensiz kalsında görsünay allahım neler düşünüyorum yaa allah korusuun iyiki dünya iyisi evine karısına bağlı bi eşim var
benide kandıramazdı vallaa burnundan fitil fitil getirirdim onunbenimkininde benden her konuda ödü patlar vallaa her türlü deliliği yapacağımı bilir
hıh madem öyle kanma bidaa canım yalanlarınaa bulamazlar tabi senin gibisini kaybedince aklı başına gelecektir onlarında
yok bebeem yaa nerdee bugün geldi benim kırmızılar oyüzden yeni batım 14 nisan yazdıydım zaten sana ama görmemişin anlaşılan :26:
hmm kaç yaşındaydınki evlendiğinde canım sen? :26:
tünaydın kızlarrrr nasılşsınızz
kız geliimi bi kafa bi göz dalağını çırpayımmmı mikserle
kızlar noldu burda mevzu derinmiş..hadiskocum üzüldüm cnm bu yaşadıkların için, ama yuva kurmak çok zorken yıkmak çok kolay lütfen iyi düşün tart ölç biç,,hakediyosa boşanmayı düşün... sonuçta sen 2 gün öncesibe kadar hamilemiyim diye test yapıyodun,ya hamile olsaydın o zaman da böyle düşünebilirmiydin?? hiç bi evliliği bebek kurtaramaz sadece sen kendine bi teselli bulmuş olup en fazla o çocuk 2-3 yaşına gelince yine aynı aşamaya gelip yolunuzu ayırırdınız...yani demek istediğim bebek olsaydı düzelirdi diyosan buna inanıyosan eşin için senin kalbinde bi umut var demektir...o umudun peşinden git gerekten düzeleceğine vs inanıyosan..hayırlısı olsun cnm yaaa...
bengisuu kız uyumadınmı sen hala...evet kuzum benim hamileliklerimin hepsi adetime daha baya varken çıktı erken döllenme olarak....ben kan pıhtılaşması için iğne yapmalıyım kendime hamiş kalınca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken başlarım iğneye diye hep erken yapıyorum testi...
çırp bacım bıktım valla haaa
dikkat et canım göster kesinlikle belkide bebek gıdıklıodur:)
sen ne kıskanç bişi çıktın kızım yaaa ben çamaşırımı serdim die sende ser hıh
allah seni emi kız insan parçalıo kendini dimi bendede olmuştu ama geçti bazen eşimle ilişkiye bile giremiodum acıodu
21 canım babam uzak diee gödnermek istemedi baba sözü dinelemedik gerçi yaşanacak varsa yaşanır bende yaşıorum halbuki eşim üzerime çok titrerdi ama arkadaşı onu çok değiştiiro
günaydın kızlar gecmısı okuyamadım hadısko kavgamı ettı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?