Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kayınbaba adam değilki oğlundan tırsıyo ondan ona hiç git çalış diyemezler bi bana lafları geçioo ama bi gün bi bomba patlıcakkkk adanada yer yeridnen oynıcakkk dedi m istanbuldyakenn konuşmuştum bidaha adam yerine koyup donuşmammmmmmm

canım yaa Allah yardımcın olsun bacım işin zor ama taviz verme artık sen elinden geleni yapmışsın 4 sene dile kolay
sorumsuz demekki adam bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor git çalış ayaklarının üstünde dur sen çalışmıyorsun diye ben evde oturmak zorunda değilim de bacım
koy tavrını

günaydın kızlar nasılsınız?hafta sonunuz güzel geçsin hepinizin inşallah!!!!!!!!!!!!!!![HADİSKOCUM naptın cnm nasılsınız kocanla ?seni merak ediyorum haber ver tatlım]

iyiyim canım bugün günüme ii başlamak istiyorum o taksın kafasına ben bişi takamam valla inceldiği yerdne kopsun belki bölesi hayırlısıdır bakalım

ben adanada 2,5 ay çalıştım ama sabredeemedm sabah evden çıktımda yatakta bırakıodum eve geldimde pc de karşıalnıodum bide eve gelip hizmet etmek ağır geldi o adam gibi bi işe girmediği sürece yok girmicem girersem istanbulda girerrim burda çalışırsam bana güvencek hepte çünkü gurru die bişi yok hani hanım çalışıo ben aylak aylak deme yok güsleim işi bi piç yüzüdnen bıraktı of yaa çıldırcammm allahım sabret sabret gerçekten iliğime kadar çekildim

oğlundanmı tırsıyor
iş sana düştü o zaman bacım koy tavrını tavizde verme seni kafeste kuş zannetmesin

ayyyy inanmıyorum yaaaa
çalışmayı denemişsin bacım ne diyimki şimdi ben

oğlundanmı tırsıyor
iş sana düştü o zaman bacım koy tavrını tavizde verme seni kafeste kuş zannetmesin

ben o kayınpederlere yapıcamı bilioru madem benim çalışmamı istiyolar oğulalrına ses etmiolar elektriğimi suyumu ödicekler ev ihtiyaçlaırmı alıcakkklar işte okadar onları bıktırıana kadar bakmak zorundalar hıh

tabiki kızım kim alacak yoksa kim bakacak eşinde çalışmıyorsa onada ses etmiyorlarsa sana evine bakmak zorundalar

oğlundanmı tırsıyor

bizimkine tavrımı kolay koyuyorum zaten çalışmaması en büyük kozum ha bide bu arada kaçamak yapma çalışmaları ona neelr kaybettirecek görcek o

bizimkine tavrımı kolay koyuyorum zaten çalışmaması en büyük kozum ha bide bu arada kaçamak yapma çalışmaları ona neelr kaybettirecek görcek o

üff yaaa bu erkeklere ne oluyor böyle sanırım rahat batıyor
evine sahip çıkan bir eşi var kendine sahip çıkan bir eşi var
maceraya ne gerek varki

üff yaaa bu erkeklere ne oluyor böyle sanırım rahat batıyor
evine sahip çıkan bir eşi var kendine sahip çıkan bir eşi var
maceraya ne gerek varki

kız ayrılsak emin oll bukadar heycana koşmazz evliyken heycanlı oluo sanırım şimdi bekar arkadaşa takkılmak girdiği ortam onu götürüo demek bend ebigün çıkçam gitçem kalsın evinde

kız ayrılsak emin oll bukadar heycana koşmazz evliyken heycanlı oluo sanırım şimdi bekar arkadaşa takkılmak girdiği ortam onu götürüo demek bend ebigün çıkçam gitçem kalsın evinde

canım haklısın diyecek söz bulamadım valla :44::44: ne rahat adamlar var
kocanı o işe yaramaz arkadaşlarından koparıp adam gibi bir işe sokmak lazım
başkada yapacak bişe yok

canım haklısın diyecek söz bulamadım valla :44::44: ne rahat adamlar var
kocanı o işe yaramaz arkadaşlarından koparıp adam gibi bir işe sokmak lazım
başkada yapacak bişe yok

bi güsel sopa istiyo bizimki abilerim girerse araya kötü şeyler olur ondan sessizim babam ayrılırsan birdaha seni birkere arasın giderim o adanaya hiç üişenmem sıkarım bacağına dedi kolaymı namusumuzu helak etmek beklemedeyim anlıcan yani gidersem kesin ayrılık olur bidaha nah alır beniii alsın elin aşifteelrini kucaktan kucağa gezmiş aşifteleri

hım anladım canım hayırlısı bu sfeer doğurcan inşallah

canım 6 ay korunma sürecindeyiz bide araştırılıyor bu 3 düşüğün sebebi
sonuç çıkmadan düşünmüyorum psikolojim düzelmediki hala kız bebeğim 3,5 aylıktı erkek
adını gökhan koyacaktım oğlum hakan uyumlu olurdu diye
ama olmadı gitti cennete ne yapalım işte yapacak bir şey yok

canım okadar basit yalan söleyebiliorki benimkinin yalan sölediğini nasıl anlıorum bu yatınca parmaklarıyla oynar kafasını farektmeden sallarr hani birini dinler gibi okeyler gibi gözlerini çok kırparrr
ayy cnm ya sen bu hareketlerinden mi anlıyorsun onun yalan söylediğiniii aboww nasıl bişey bu yaww iyi çözmüşsün adamıı...

gülüm çalışma sakın annesine babasına anlat durumu işin ciddiyetinii siz el etmassanız olaya ben atarım we kökten çözerim durumu de ...onlarda nasıl anne baba insan ewladından korkarmı bee ama hiç bişeye şaşırmamak lazımmm herşey olabilir bu zalim dünyada ....sen çalıştıktan sonra ayrılır gider istanbulda çalışırsın bide gelip ona hizmetmi edicen sakın bu tavizi werme eline gülümmm ...
ayy bende istanbuldan çıktım geldim kocama allahtan benimki çok şükür öle kötü huyları yok bitek içki içer arada oda izinli günlerinde ama tam içir yanii .....kimse için işini sallamaz çok şükür kendi işi olmasına rağmen 4 elle sarılır ona yeterki iş olsun uyku bile uyumuyo adam ama ben senin durumunda olsam tabiiki biras zorlanırım ama hayat dewam eder kaldığım yerden mesleğinde warmış elinde neydi mesleğin gülüm muhasebeimiydin ???denemek te bi yere kadar olmuyorsa düzelmiyorsa kopar zincirlerini hayat çekmeye değmez....

tünaydın canım hoşgeldin nbr

nasılsın gülümmm ..burda hawa karanlık yağmur yağıyoo ayy akşama düğün war bide kır düğünü böle giderse iptal olur walla yazıkk

canım benim üzülmeee lütfn doğduktan sonra kaybetseydin odaha ağır olurdu biliosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…