Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ben inanırım adamda ne kürler var hele o soğan kürü yokmu nelere kadir hadi bakalım akıllılık etmişsin aferim sana topicimize kaydol başoş kaydetsin seni inşallah uğurlu gelir bilgilerini yaz 1. sayfada istenilenler var rast gele

bu arad incilizcemuzik diye ı hatun vardı gördünmü sevncim onu ya kaçtı gitti

başakcım bacım ben çıkıyorum yine uyku felaket bastı yarın okul ve nöbet var yani yorucu bir gün malesef.Rabbim bebeklerimizi daima korusun bize bağışlasın.dikkat et kendine.iyi geceler canımmm

kız temiz en son bizim topice girmiş sonra tık yok
hafiye oldum bende haaa

olur cnm kaydetsın basak belkı ugur gelır sızden.. kızlar benım annemde meme kanserı var sukur kı 2 yılı atlattı cok ıyı gogsu de alınmadı en basındayken teshıs edıldı.. ıbrahım hoca dedıkı kızım bak o ıctıgı klomen yada vuruldugun ıgneler hep hormon annende cıddı hastalık var ve sen dıkkatlı olmalısın hormon ıyı deıl sana dedı.. bende bıktım her ay 1 bucuk mılyar harcayıp negatıf cızgıyı gormekten bıraktm tedavıyı rahım fılmı ble cektrdıler bana ıbrahım hoca dedı para ıcın neler yapıyolar allahtan korkuları yok dedı.. bende bıraktm ama yoruldum hergun cewremden hamıle haberı alıp uzulmekten..

kız başak hadi sağlık ocağının kapanmasınımı bekliyon hade bugün cuma yoğun olabilir kalk kaldır koca totonu
git artık

aman dikkat bendede pıhtılaşma varmış haberim yoktu onuda hormon ilaçları ve doğum kontrol hapları tetiklermiş bende içtim tabi bilmeden
Allahtan pıhtı atıpta ölmedim valla ha bilip bilmeden neler yapıyoruz sen doğru tercihi yapmışsın rastgele bacım annenede allah şifa versin çok geçmiş olsun

sagol cnm allah razı olsun.. olucaksa tedavıyle de olur kendılıgınden de rabbım ol desın yeter kı

kızlar nihayet totomu kaldırdım ve riskli gebelikler uzmanından randevumu aldım taaa 29 hazirana gün verdiler ama olsun
hakkımızda hayırlısı bakalım bana gene Adana yolları görünecek bakalım o ne diyecek nerelere yollicak ve neler olacak
ölmezsek hep beraber görecez ayy heyecanlandım birden sonra sabahlar olmasın bakalım bebiş ne zaman gelecek

Seyhan başkent hastanesi Doç. Dr. Ebru Tarım 29.06.2012 saat :13,30
hade bakalım rastgele :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
kız temiz en son bizim topice girmiş sonra tık yok
hafiye oldum bende haaa
aferin sen beni geçecen yakında
geçmiş olsn cnm evet o ilaçlar hep zarar aslında. tatlım sen her ay 1.5 milyar neden veriyosun klomen tedavisine m
kız başak hadi sağlık ocağının kapanmasınımı bekliyon hade bugün cuma yoğun olabilir kalk kaldır koca totonu
git artık

kız BAŞAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK okumayı bırakta gitsene rahat karı bu yaaaa :96: :97:

bak sende koca totoymuşun daha anca alabilmişin randevuyu
hakkında hayırlısı olsun cnm boşa çıkmasın emeklerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelsin bebeklerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

fıstığım başağım nassın kuzum heheh bende yazıları okuyodum, doktora gittik haftaya yokmuş bende acele ettim haziranda kan tahlili yaptırıp sonucu göstercem bakcak vitamin verdi şimdilik, ama kasıklarım ağrıyo Allahtan yarın iş yok yatacam evde paso:) sen neler yaptın, ikili test için ne zaman gitcen ayh inşallah herşey olumlu olurda sağlıkla doğururuz ama ben şimdiden korkuyorum yav:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…