Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla ben fenayım kabul ediyorum

boşuna kazaya kurban gitmeyelim şurda güzel güzel yazışıyoruz ALLAH muhafaza

fıstıklarrrr ben yatıommmm çok uykum geldiiii...kocişde uyuyooo...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...komacannn öpüldünüzzzzzzzzzzzzzAllah a emanet olunnn meleklerrr

Allah canını almayaa ne dıcem 112 ye adama sowerler valla gece gece

bak acil servis arkadaşım ben bu saatte dayanamayı test yaptiiiydimdeeee
kocamda evde yoktiyyydideeeeeee
testte 2. çizgi silik çıktıydiideeeee
yalnız hastaneye gidEEmiiiim bi zahmet gelip götürüverseniz

de bakim ne dicekler

kız sonra sonucu yaz ha çatlatma biziiiii

Son düzenleme:
valla ben fenayım kabul ediyorum

ben biraz sessizim onun için bi tepki verdiğimde şaşırıyorlar sen neymişin diye

fıstıklarrrr ben yatıommmm çok uykum geldiiii...kocişde uyuyooo...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...komacannn öpüldünüzzzzzzzzzzzzzAllah a emanet olunnn meleklerrr

sende ALLAH a emanet ol tatlı rüyalar hayırlı geceler

kızlar bende yavaş yavaş toparlanayım kociş sinirleniyorrrrr
tek yatamazmış gözüne uyku girmezmiş
herkese iyi geceler öpüyorum kocabatttt

kız başak yarın kendini paralama haaaaaaaaaa

hadi sanada iyi gecelr herkesler tek tek dökülüyor bende çıkarım zaten eşim gelmek üzere

herkes çıkıyo maddemmm bende çıkıyorum canlar iyi gecelerr...başakcııım yarın için kolay gelsin size, bak öyle her işe atlama yorma kendini sen bebeğini taşıyosun o sana yeter tamam bırak evi başkaları taşısınn
iyi geceleeeeeerrr

iyi geceler canım hayırlı gecelr

bide kocaya kaçtın

:92::92::92::92::92::92:evetttttttttt sütyen sallaaaaaaaaa

en çok yazışan topike üst sıraya geçiyo serayımmmm
ya hürremi görenler varmıı hamile olunca terk etti bizi haaaa
evet bence de. kendimi kullanılmış gibi hisediyom. karının bizimle işi hamile kalana kadarmış

merak etme kocam geldi yarın taşınamıyos adam yok dedi. sinirlerimi bozdu. hep bööle yapıyo zati.
mazdem kesin bişi yok ortada niye sevindiriyon

okii annem önce bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yaa geçmi kalmışıım tüh yaa gitmiş heykees neyse bende çıkayım bari gelen olmas sanırım bu saatten sonyaa

Höönk nerden biliyon len AFP uE3 falan yaa şaştım kaldım maaşallah hakkattende bilmediğin yok yaa yoksam netten bulup bulup bizemi yazıyon öyle şeylerii ense kalınlığı ultrasondamı ölçülüyo pekii? ne gülüyonuz nerden bilem yaa daha önce çocukmu yaptıım Cazgır karı seni baş edememişler senle hiç

ooh git gez tabi tadını çıkar kendi evinin ve hamişliğin arkadaşlarını ağırla sen git onlara gezmeleree ooh hayat senin

ne bilem yaa gülme kız nerden bileyim been sen yaşadında biliyon bana daha kısmet olmadı hamişliik haa bu arada bugün kahve falına baktırdım bebişim olcakmış 3 şeyden sonra toplanma taşınmadan sonra mutlu haberi alcakmışım sarılıp mutluluk gözyaşı döküyomuşuz hemde oğlum olcakmıış dimekki malatyaya gidince hamile kalacam Allahım sen büyüksün en kısa ve eeen hayırlı zamanda ver bebişimizii bu arada falda erkek çıkınca neey ben kız istiyodum deyiverdiim o anki şaşkınlığımı görmeniz lazımdıı yoksa evlat bu kızda olsa erkekte olsa sağlıklı olsun yeter yeterki bebişim olsuun

evet canım biz buna eğitim bilimlerinde elektra ve oedipus kompleksi adı veriyoruz hatta sizin için açıklamasınıda bulayım..
Elektra kompleksi
1. kızların ilk gördükleri, birlikte yaşadıkları erkek olan babalarına karşı bilinçaltında tanımsız bir aşk, sevgi, dürtü bulundurdukları ve ileride birlikte olacakları erkekte babalarının özelliklerini aramaları, babalarına benzer erkeklerle birlikte olmaları olarak tanımlanabilecek teori.

Oedipus kompleksi
1. psikanaliz teorisine göre erkek çocuğun annesine karşı duyduğu cinsel istek ve bu sebeple babaya karşı duyduğu nefret olarak tanımlanan davranış bozukluğu.
freud'un unlu teorisi. erkek cocuk kucuk yasta anne'ye asik olur, ruyalarinda onu gorer, pismanlik duyar vs. sonra ileriki yaslarda gider annesine benzeyen bir kadinla evlenir, olaylar gelisir filan. Hatta erkek çocuk bu dönemde cinsel organını kesecek sanıp korkar falan babadan
başakı başka topikte yakaladımmmmm tez kellesi vurulaaaaaaaaa
nasıl sayılmazmıış hııh cezalısııın topikten biyere ayrılamassın seeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…