baktım sağol aydınlattığın için
benim ne fenalığımı gördün azıcık inatcıyımdır haksızlığa tahammül edemem önceden çekinirdim sesim çıkmazdı ama şimdi çekimserlik biraz gitti usul usulda olsa hakkımı savunurum sonracığıma işte şidilik bukadar ben fenamıyım şimdi söyle
e hade bakem hayırlısı olmadı 112 den yardım istersin
:18::18: yapmayalım barimeeee
canım aşağılara doğru in topiclerin ismi yokmu sıra sıra orda ilk sıradayız bak
terbiyesiz karııııııııııı bakıyorumda kapris tavan yapmış
Allah canını almayaa ne dıcem 112 ye adama sowerler valla gece gece
fıstıklarrrr ben yatıommmm çok uykum geldiiii...kocişde uyuyooo...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...komacannn öpüldünüzzzzzzzzzzzzzAllah a emanet olunnn meleklerrr
valla ben fenayım kabul ediyorum
fıstıklarrrr ben yatıommmm çok uykum geldiiii...kocişde uyuyooo...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...komacannn öpüldünüzzzzzzzzzzzzzAllah a emanet olunnn meleklerrr
kızlar bende yavaş yavaş toparlanayım kociş sinirleniyorrrrr
tek yatamazmış gözüne uyku girmezmiş
herkese iyi geceler öpüyorum kocabatttt
kız başak yarın kendini paralama haaaaaaaaaa
herkes çıkıyo maddemmm bende çıkıyorum canlar iyi gecelerr...başakcııım yarın için kolay gelsin size, bak öyle her işe atlama yorma kendini sen bebeğini taşıyosun o sana yeter tamam bırak evi başkaları taşısınn
iyi geceleeeeeerrr
baktım sağol aydınlattığın için
benim ne fenalığımı gördün azıcık inatcıyımdır haksızlığa tahammül edemem önceden çekinirdim sesim çıkmazdı ama şimdi çekimserlik biraz gitti usul usulda olsa hakkımı savunurum sonracığıma işte şidilik bukadar ben fenamıyım şimdi söyle
:92::92::92::92::92::92:evetttttttttt sütyen sallaaaaaaaaaokiii tam tahmin ettiğim gibimişşş...
vuyma bana vuyma vuyma başakcımmmkıs ne bilem 1 falan yazıodur sandım yoksa bende öle düşündüm...bide neye göre sıralıo bilmiomda ondanda emin olamadım...ama en başta gördüm topikimiziiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy don sallama sütyen sallaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::87::87::87::87::87::87::87::87:
evet bence de. kendimi kullanılmış gibi hisediyom. karının bizimle işi hamile kalana kadarmışya hürremi görenler varmıı hamile olunca terk etti bizi haaaa
merak etme kocam geldi yarın taşınamıyos adam yok dedi. sinirlerimi bozdu. hep bööle yapıyo zati.kızlar bende yavaş yavaş toparlanayım kociş sinirleniyorrrrr
tek yatamazmış gözüne uyku girmezmiş
herkese iyi geceler öpüyorum kocabatttt
kız başak yarın kendini paralama haaaaaaaaaa
herkes çıkıyo maddemmm bende çıkıyorum canlar iyi gecelerr...başakcııım yarın için kolay gelsin size, bak öyle her işe atlama yorma kendini sen bebeğini taşıyosun o sana yeter tamam bırak evi başkaları taşısınn
iyi geceleeeeeerrr
kız bengisu öldürdün anam beni gülmekten kız ne parçası alması bebekten ikili testte ense kalınlığı ölçülüyor kan veriyorsun değerler bilgisayarda özel bir proğramda inceleniliyor down sendromu riski varmı diye 3 lü testte sadece kan veriyorsun
Anne adayından uygun gebelik haftasında alınan kanda ölçülen hormonlar gebelik testi bahsinden de tanıdığınız hCG (human chorionic gonadotropin) hormonu, büyük kısmı bebeğin karaciğerinden salgılanarak anne adayının kanına geçen AFP (alfa fetoprotein) hormonu ve uE3 (konjuge olmayan estriol) adlı hormondur. Bu hormonların anne adayı kanındaki değerleri gebelik haftalarına göre önemli değişiklikler gösterir.
bu arada hastane tantanasında yenidoğan ünitesinde arkadaşımın bebeği yatıyordu yoğun bakımda bizde ziyarete gittik prosedür gereği içeri almıyoruz dediler ok dedik koridorda beklerken birde baktım ki o prosedür bize geçerli tanıdıkları alıyorlar içeriye cıngar çıkardım hemşireyi dövüyordum güvenlik geldi baş hekim geldi bide polis ekibi geldiama başa çıkamadılar ertesi gün sağlık bakanlığına suç duyurusunda bulundum
ooh git gez tabi tadını çıkar kendi evinin ve hamişliğin arkadaşlarını ağırla sen git onlara gezmeleree ooh hayat seninohh yakında bende senin yaptıklarını yapcam duşumu alcam gesmelere gitcemmmm
annem napıyım ya bende çok üzülüyorum bebişime ama ben yapmazsam kim yapıcak. kimse yardım etmiyo.
kaynanam 5 camdan 3ünü sildi. bıraktı. koca evi mis gibi tek başıma yaptım ne hamarat karıymışım
kimsenin bi yaralı parmağıma işemişliği yok
bebişimle ikimiz yaptık hep. ama bebişim doğsun biraz zor severler onu. görümcem hep diyoki: bebk doğsun onu size vermem gece bile beraber yatarız
tabii tabiibu saatten sonra n.h alırsın onu benden
ayy cnm bidaha yaşaytmasın Rabbim kıyamam.
napiyim hadişko hanım kırk yılda bi geliyo diye madalyamı takçaktım.sarardı tabii yıldızları
saracım ben hamileliğimin başlarında tam 4 kez şehirler arası yolculuk yaptım. tangır tungur yollardan geçtik hoplaya zıplaya. çok batmalarım oldu sancılarım oldu.
ama çok şükür hiç bişi olmadı. tabiiki senin durumun benden çok farklı ama şunu demek istiyorum
doğacağı varsa o tombişin hiiç bişicikler olmazz. korkma bence. Allah ol dediyse yolculukta yaşadığın çalkalmamı bozucak
canımcım bana herşey güzel gözrünüyor ama yinede ikili testimizi yapalım dedi
sen başka özel hastanelerede sor test ücretini değişiyor çünkü
canım ikiside kan testiyle yapılıyor ilahi hi,ç bebiştenparça alınırmı :)
canım Allah seni ve bebişlerini korur için rahat olsun ben çok yolculuk yaptım bilmeden hemde aynen sallana sallana Allahın izniyle hiçbişey olmicak pozitif düşün hep herşey güzel olacak inan çok faydasını göreceksin hep iyi olacak dee öpüyorum seni kocamannnnn
evet canım biz buna eğitim bilimlerinde elektra ve oedipus kompleksi adı veriyoruz hatta sizin için açıklamasınıda bulayım..yok kız erkek anneye düşkün olur oğlum benim için çıldırır babasını hiç sallamaz
eyi git yaptırt özelde ev taşıyacam diye gününü geçirt tamammı
eyi hade bakalım yarın iş çok desene kolay gelsin
nasıl sayılmazmıış hııh cezalısııın topikten biyere ayrılamassın seeenbaşakı başka topikte yakaladımmmmmtez kellesi vurulaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?