sakınlestrıcı verdı cnm bıseye yaramıyo delı mıdır nedır ya bu 6. doktor walla takma deyıp duruyolar elde mı sankı.. bende beylıkduzundeyım ttlım
ne güzel ALLAH hep huzur versin herkese bende evim annemede uzak kayınvalidemede uzak ama şimdi kayınvalideme yakın oturcam çünkü çoçuğa o bakacak. benimki senin haftandayken kalp gibi atıyodu ama kız çocukları geç hareket edermiş. bu arada kendini fazla yorma bırak işler bi şekilde hal olur yorma kendini aha ben 1 ay içinde ev taşıyacam elimi sürmeyecem annem teyzemler felan yapacak eşim yapacak. ben zaten zor eğiliyorum. geçen kandilde bi namaz kılayım dedim namaz bitene kadar bende bittim. eğiliyorum bidaha kalkamıyomnefes nefese kaldım.
içime doğdu kardelen bence doğurdu inş normal doğum olur.
beylikdüzü ist. oluyo dimiben pek bilmiyorum cnm ya öğrenemedim hala.
çokmu takıyosn kafana bebişi cnm sen kaç yaşındaydın unuttum ya. listeye ekliyekte seni unutmıyak
valla tatlım bende kullanmıycaktım. hatta dedimki. yerde otururum ama yine de almam kimsenin eskisini dedim. ama gelde kocaya laf anlat . tartıştık biras. bende mecbur kaldım. hem annem gelcek ya ona yatak oldu işte idare etcem artık cnmcım napiyim.
ne insanlar var dimi
nerden çıktı kız daha zamanıı vardı
istanbul cnm.. sen neresındesın.. ya bıtnm ben 16 yasımdan berı duzensz adet oluom kı bebısı takıorm ama anlamadm.. 23 yasındaym cnm ben.. ekle tabı hangı bılgılerı soylemem lazm cnm
inş kocan en gusellerını alırdaa zaten bunu kaynana kayın babam dusunmesı lazım bı oglumuz var dort dortluk yapak dıyeee vıcdanlı gelınmıssın
bilmem birden aklıma geldi ama az zamanı kalmıştı zaten bir aydan bile az.zaten kimse kolay kolay 40 haftayı bulmuyo
off 16yaşından beri mi. sanki o zamandan beri bbeği düşüncek halin yokya. bende nedne bulamıyolar psikolojik diyolar kuzum.
zamanı gelince olur merak etme herşey zaanla alakalı aslında.
1. sayfaya bak cnm ordaki bilgileri verirsen sevinirm
23 yasındaym cnm 1 sene 2 ay oldu evlenelı..
rahıl fılmı cektrdım tuplerım acık
klomen tedavısı gordum bıraktım sımdı ıbrahım saracogluna gonderdm tahlıllerı ondan gelecek kürleri beklıyorum.. yanı tedavı gormuorum bıraktım kendı halıne
tamam tatlım ekliyorum listeye sık sık gel ama olurmu ihmal etme bizi . akşamalrı daha kalablık oluyoruz. ev hanımısın sanırım dimi.
belinaycım batını vermek istiyomusun tatlım listeye ekliyim . ihmal etme bizi haaa akşamlarıda gel.
kızlar ben çıkıyım artık daha işlerim var annem gelmeden bitirmek istiyorum mucukkkkkk
bide kocaya kaçtın
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun nazonun dogum günü kızlarrrr
dogum günün kutlu olsun ablacımmEki Görüntüle 429651
ne halveti kız bu kadar işin gücün arasında.şu halveti bi yakalasam zati bırakmıycam .
kocam gaza geldi dün taşındık.
ufak tefek eşyalrımı yerleştiriyormmis gibi oldu evim.
kaynanaya da dün akşam misafir olarak yemeğe gittim. sofrayıda toplamadan kaçtımohh ne güzel bi duyguymuşşşş
bugünde annm geliyo ankaradan ilk misafirim melek annemmmmm
kan testi yaptırdınmı cnm hemen koşsaydın ayyyyy çok güzl yaa uğurluı geldi nem topik. kız bilgilerini ver didim sana listeye yazamadm bişi
çok güzel bi haft olsunnnnnnnnnnkız vanilyam sizin topikten hamiş çıkmadımı kuzum ne var ne yok arada anlat
kız sen nerde biliyodun yoksam akraabanmı nazooo.
nazoooooooo 50yaşınamı girdinnnnnnn annemmmmmm
nzocumm 28. Yaş günün kutlu olsun sevdiklerinle kocanla uzun hayırlı ömürler diliyorummmm
inş yanlış bilgi diildir:26:
iyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsun nazoşum.eylem bu arada hayırlı olsun canım allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin.
nazocummmmm
sana abla demek içimden gelmiyor çünkü seni yaşıtım kabul ediyorum senin ruhun genç gülümm
nice mutlu yıllara
inşallahh yeni yaşın uğurlu gelirde bebişin seninle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?