Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız başoşşşşşşş evde taşımıyormuşsunuz bugün nirelerdesin bakem
yoksa halvete girdin çıkamadınmı
ne halveti kız bu kadar işin gücün arasında.şu halveti bi yakalasam zati bırakmıycam.

kocam gaza geldi dün taşındık.

ufak tefek eşyalrımı yerleştiriyormmis gibi oldu evim.

kaynanaya da dün akşam misafir olarak yemeğe gittim. sofrayıda toplamadan kaçtım ohh ne güzel bi duyguymuşşşş

bugünde annm geliyo ankaradan ilk misafirim melek annemmmmm
herbişeyler yolundamııı
umarım herşey yolundadır
ben çift çizgiyi gördüm canlarım
Allahım en kısa zamanda da isteyen herkese göstersin inşallahhhhhhhh
kan testi yaptırdınmı cnm hemen koşsaydın ayyyyy çok güzl yaa uğurluı geldi nem topik. kız bilgilerini ver didim sana listeye yazamadm bişi
günaydın kızlar herkese iyi haftalar ..
çok güzel bi haft olsunnnnnnnnnn kız vanilyamsizin topikten hamiş çıkmadımı kuzum ne var ne yok arada anlat
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun nazonun dogum günü kızlarrrr

dogum günün kutlu olsun ablacımmEki Görüntüle 429651
kız sen nerde biliyodun yoksam akraabanmı nazooo.

nazoooooooo 50yaşınamı girdinnnnnnn annemmmmmm

basakcımmm cnm hayırlı olsun evın.. nasılsınn

nzocumm 28. Yaş günün kutlu olsun sevdiklerinle kocanla uzun hayırlı ömürler diliyorummmm

inş yanlış bilgi diildir:26:

Son düzenleme:
geçmişi okuypodum. kaçak seni nerelerdesin sen geceleri gelmiyorsun b,i ce diyim kaçıyorsun. bşimi oldu annem

kız bısure gıremyıcem dıye yazmıstım dıkkat etseydın

geldıgımdede kımse olmuyo bende gerı cıkıyom hem

kız feysde eklı orda gordum sıze duyurayım dedım

sağol cnm benim . Iyiyim ama yyorgunum ya ıvır zıvır eşyalarım çok fazla nasl yerleşcem bilmiyorum

Sen nslsn nasl gidiyor

testler normal cıktı yıne bırseyım yok dıye 4 saat agladım mıllet cıkmasın dıye aglar horınlarım duzgun tuplarım acık..psıkolojık dıyo bana doktor anlamadm gıttı..
nerde oturuosn cnm yakınsan yardım ederım ben sana

iyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsun nazoşum.eylem bu arada hayırlı olsun canım allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin.

başakkkk kuzummm ne yapıyosun canım evin hayırlı olsun ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin. bebiş ne yapıyo iyimi?

bı ara bozuktu ama cok dan haletık ben evde yoktum ay

kuzum esyalarını alacaklarmı salon oturma grubu falan
TATLIM EVİNİM res. albüm yaptım sen görmedn sanırım. orda yazıyo eşyların ne olacağı. börülcemden idarelik koltuk felan aldım. ben şimödilik alamıyorm maalesef. sen nerdesydn tatlım

ah canım çok sağol çok düşünceliisn ,ist.a oturuyorm. ben psikolojik olması daha iyi cnm benm. kolaylıkla atlatırsn. tıbbi bi sorun olsa halletmesi daha zor olabilir. bence kafanı rahatlat

canım anlamıyorm bende bunu ya psıkolojık adet olmuyorum bu nasıl ya brakıyım 8 ay olmam :) neresındesn ıstanbln cnm

başakkkk kuzummm ne yapıyosun canım evin hayırlı olsun ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin. bebiş ne yapıyo iyimi?

sağol cnm Allah razı olsun eşimle ikimiznde ağzımız kulaklarımızda. huzur var diye seviniyorz.

vır vır yok dır dır yok zır zır yok

bebişin nasıl olduunu doktora gitmeden anlayamıyorum tatlım . benmki seninki gibi tekmelemiyo

ama ağrı sancı bişi yok iyidir heralde kuzucumoda yoruldu kaç gündür teyzesi.

işlerimiz bi bitsin bütün gün yatıcaz kuzumla

kız senın kaynananlar ne beles karı bı gelını var esya almadımı evıde sız yaptrdınız ne ınsanlar var yaaa ıyı kullanıyosun ben olsam kullanmazdım:26::26::26:

ne güzel ALLAH hep huzur versin herkese bende evim annemede uzak kayınvalidemede uzak ama şimdi kayınvalideme yakın oturcam çünkü çoçuğa o bakacak. benimki senin haftandayken kalp gibi atıyodu ama kız çocukları geç hareket edermiş. bu arada kendini fazla yorma bırak işler bi şekilde hal olur yorma kendini aha ben 1 ay içinde ev taşıyacam elimi sürmeyecem annem teyzemler felan yapacak eşim yapacak. ben zaten zor eğiliyorum. geçen kandilde bi namaz kılayım dedim namaz bitene kadar bende bittim. eğiliyorum bidaha kalkamıyomnefes nefese kaldım.

kız senın kaynananlar ne beles karı bı gelını var esya almadımı evıde sız yaptrdınız ne ınsanlar var yaaa ıyı kullanıyosun ben olsam kullanmazdım:26::26::26:

valla tatlım bende kullanmıycaktım. hatta dedimki. yerde otururum ama yine de almam kimsenin eskisini dedim. ama gelde kocaya laf anlat . tartıştık biras. bende mecbur kaldım. hem annem gelcek ya ona yatak oldu işte idare etcem artık cnmcım napiyim.

ne insanlar var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…