kalbi durdu 14 haftalıkken
23 yasımdayım henuuz 7 aylık evlıyım
3 ay once kurtaj oldum bu ılk denememız ama bakalım aslında ben bu ay 2 kez adet gordum yanı dogum kont hapı kullanım ama sadece 2 gun sonra bıraktım bı kanamam oldu cekılme kanaması dıye dusunuyorum cunku doktoruma soylememıstım hap kullandıgımı o da rahmınde ıncelme ve kıst var dedı pcolusun dedı. onemlı bısey degıl dedı hormonla alakalı falan dedı moralımı bozdu yınede hayırlısı
gene sizinkinin sayısı iyi sayılırmış yaa bizimkinde 21milyon çıktıı üstelik ayrıntılı yazmamışlar yaa toplamda o sanırıım çok aaz:26: neyseki hareketliliği iyi bunada şükür yaa bizimki sorma içmiyo keçiboynuzu suyunu pekmezinide zor içiriyom cins bizimki biraz yeme içme konusunda neysem sen neler yidirip içirdiydin pekii? kuzum bu arada testi devlette ayrıntılı yapmamışlar bizim sayı düşük gibi geldi bana bide biraz sperminde iltihap var sanırım önce ilaç kullanması gerekcek antibiyotik vercek sanırım doktor acaba o kadarcık iltihapla hamiş kalma şansım varmıdır neyse bak tahlil sonuçlarını aynen yazıyom canım sen yorumla artıkın :26:
volüm 1.5 cc
mikroskopi 5-6 lokösit nadir eritrosit
hareketli %60
hareketsiz %40
sayı 21 000 000
Günaydın kızlar sara abla inşallah bebıslern senledır 9 ay sonra kucağına sağlıkla alırsın
bide kocaya kaçtın
Höönknerden biliyon len AFP uE3 falan yaa şaştım kaldım maaşallah hakkattende bilmediğin yok yaa yoksam netten bulup bulup bizemi yazıyon öyle şeylerii ense kalınlığı ultrasondamı ölçülüyo pekii? ne gülüyonuz nerden bilem yaa daha önce çocukmu yaptıım Cazgır karı seni baş edememişler senle hiç
günaydın kızlar
herkese mutlu pazarlar
kız başoşşşşşşş evde taşımıyormuşsunuz bugün nirelerdesin bakem
yoksa halvete girdin çıkamadınmı
cnm baska yazı yazdgın yere nasılsın yazdımmmmm :) napıyosunnnn
herbişeyler yolundamııı
umarım herşey yolundadır
ben çift çizgiyi gördüm canlarım
Allahım en kısa zamanda da isteyen herkese göstersin inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?