Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm üzüldüm yaa tatil iyi geliyo yılda bi kez bile olsaa dilerim herkes küçükde bi tatil olsa yapabilir neyse çıkalım hadi bari kociş açık camın önünde uyuya kaldı kaldıramadımda bidaha deneyim bari hadi ben kaçtım hoşçakalıın

görüşürüz tatlım iyi geceler

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese mutlu ve güzel bi hafta sonu diliyorum

buarada benim kırmızılar geldi şimdiiii....bayağ çınlatmışım kulaklarını dayanamadılar nese belirsizlik bitti artık....hesaplara göre batım 3 temmuzmuş başakcımmmm...eklersin listeye bunuda koy yanına olurmu

günaydın saracımmmm sanada mutlu huzurlu güzel bi haftasonu olsun...nasılsın...takvimin hayırlı olsun...

sağol canım teşekküy edeyim serayım inşallah devamı olur takvimin

üzülme canım yeni ay yeni umut inşallah bebeğin bi dahaki ay sürpriz yaar annesine yaz bebeği olur

saracımmmm bebişlerin sevgililer gününde doğacakmış ayyy ne güsel hediye olur size....

hemde nasıl bi güzel hediye olurlar canım inşallah Allahım nasip eder bana ve tüm isteyenlere

inşallah canım devamı olacak Allahın izniyle..amin cnmm Allahım herkese nasip etsinnn inşallah...

Slm kizlarrrr persembe gunu annemlerde dr a gitttim veeeeee iki tane minicik minicik kese gorduk buyuk ihtimalll ikizlerim geliyooooo2hafta sonra kalp atisi icin gidicem tek beklerken Rabbimin mucizesi iki tane birden insallah hep benimle birlikte kalirlar dua edin nolur

canım hayırlısı önümüzdeki aya gelmez o bat inşalllllllaaaaahhhhhhhhhhh......

ayyyy ne güzel bişey bu yaaaa çok sevindim canım 2 çocuk annesi olacaksın ne güzelll....doğal yollamı oldu senin bebişler?

Slm kızlar nasılsınız sara abla dualarim seninle ins kucağına alırsın bebişlerını evin altını üstüne getirirler :)

maşallah tatlım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Slm kızlar nasılsınız sara abla dualarim seninle ins kucağına alırsın bebişlerını evin altını üstüne getirirler :)

amin sağol tatlı belinaysucum menim inşallah senin bebklerinde bu ay sürpriz yapar sana

inşallah dumancımmmmm...nasılsın cnmm?nasıl gidio?

hadi be olsn 1-0 yenik düştük tühhh bidahaki aya adrenaline devammmm

yok iidir iii anca bunu zor zapdedeerizz hamişş oldu maşallah heryere yetişiooo allahım esirgesinn ek yapabiliriz hatta hahihoho
sen öle san
biz birbirimizi hem döverik hem severik çatla patla
sen kendi kankana bak terk edip edip duruyo seni
evt biz böle kankayız iştee hadi sende kankamız olll sana hayır yok kankandan
yazıkk o sevinç kaynanyı da yer
hep kaynana mı dırdır edicek birazda sevinç çıksın tepesine yardıma giderin bennn bi el şıklatsın yeter nasılım ama kanka adanalı olmuşmuyum hakkını veriomuyum not ve
kız san bi çorba yapmışım aynı senin tarifine utyuyo sen içecen ama nasıl çok düşünceliyim napımmm ben buyum ama
kankalara bak ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklar
senimi boğcaz aa kuru iftiraaa
tşk ederim cnaımmmm hep birlikte inşalalh
yokki ben tekim hihihi
vay üç kağıtçı seniiiii çok severmiş beni. koca totolu şımarık blendır
çok seviom hemideee ceza verme noluyy
senin msjları yanıtlıyom hiç bi tane aksatmadan. çünkü altında kalamam. sen napıyon deli zilloş
eferem bana yetişş zillli seniii noldu seksilikten zilliyemi terfi ettin bakim sen

he he kesin seninkini de çalmışlardır
çalmışlar hiçte haberim vardı

aa senin doğum gününmüydü annem kusura bakma bilmiyorsum nice senelere bir dahaki yaş gününde bebişinle olursun inşallah Allah gönlüne göre versin. kaç oldun şimdik 38 mi
evt tşk ederim canım bidhaa olmasınnnnn 52 den gün aldım hahaha
sende dötüne sahip çık yavrum. laf atmışlar haberin bilem yok. arkadşın sevgilinmiydi.
napım anam götü 50 atıp 100 geliodu okadar savruluo hahahah erkek olsam ben dalardım kendime yok işten kız arkadşaım
slm hadiyecim nasılsın
tam çıkıyordum seni gördüm

iyiyim canım hayret uğrarmıdın kıs sen buralara sen nasılsın gördüğüme sevindim valla bugün giremedim okım diom bitaraftan yazıcam sayfa süre aşımına uğradı uğraşamadım off tekrar yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…