hmm üzüldüm yaayok kuzum bu sene tatıl matıl yok yıllık izinde tedaviye baslayacaz allah izin verırıse yanı tedavı olmsada gıdemeyız kaynamlar o parayı bıze verın derherturlu denız yokk
klandırakcı basak kandırakcı basakk
canım yazdıkların ıcın allah bin defa razı olsunn kocısım her konuda bana destek olur herseyde yanımda ezberledım reglım enelde düznlıdır gecen ay bı gecıkmıstı ılk defa hamısım dıye havlara uctumm ıdrarda pozıtıftıı kendımı cok sıkıyorummm unutamıyorum cocuk meselesını bakalım 1 ay sonra dok gıcedez inş gerek kalmadan bebgım gelirrrrr mumkun oldugu surecede guasır yapıyoz adam yorgunluk falan anlamıyo yeterkı yapak
hmm üzüldüm yaatatil iyi geliyo yılda bi kez bile olsaa dilerim herkes küçükde bi tatil olsa yapabilir neyse çıkalım hadi bari kociş açık camın önünde uyuya kaldı kaldıramadımda bidaha deneyim bari hadi ben kaçtım hoşçakalıın
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese mutlu ve güzel bi hafta sonu diliyorum
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese mutlu ve güzel bi hafta sonu diliyorum
günaydın saracımmmm sanada mutlu huzurlu güzel bi haftasonu olsun...nasılsın...takvimin hayırlı olsun...
buarada benim kırmızılar geldi şimdiiii....bayağ çınlatmışım kulaklarını dayanamadılarnese belirsizlik bitti artık....hesaplara göre batım 3 temmuzmuş başakcımmmm...eklersin listeye bunuda koy yanına olurmu
saracımmmm bebişlerin sevgililer gününde doğacakmış ayyy ne güsel hediye olur size....
sağol canım teşekküy edeyim serayım inşallah devamı olur takvimin
üzülme canım yeni ay yeni umut inşallah bebeğin bi dahaki ay sürpriz yaar annesine yaz bebeği olur
hemde nasıl bi güzel hediye olurlar canım inşallah Allahım nasip eder bana ve tüm isteyenlere
canım hayırlısı önümüzdeki aya gelmez o bat inşalllllllaaaaahhhhhhhhhhh......buarada benim kırmızılar geldi şimdiiii....bayağ çınlatmışım kulaklarını dayanamadılarnese belirsizlik bitti artık....hesaplara göre batım 3 temmuzmuş başakcımmmm...eklersin listeye bunuda koy yanına olurmu
Slm kizlarrrr persembe gunu annemlerde dr a gitttim veeeeee iki tane minicik minicik kese gorduk buyuk ihtimalll ikizlerim geliyooooo2hafta sonra kalp atisi icin gidicem tek beklerken Rabbimin mucizesi iki tane birden insallah hep benimle birlikte kalirlar dua edin nolur
Slm kizlarrrr persembe gunu annemlerde dr a gitttim veeeeee iki tane minicik minicik kese gorduk buyuk ihtimalll ikizlerim geliyooooo2hafta sonra kalp atisi icin gidicem tek beklerken Rabbimin mucizesi iki tane birden insallah hep benimle birlikte kalirlar dua edin nolur
Slm kızlar nasılsınız sara abla dualarim seninle ins kucağına alırsın bebişlerını evin altını üstüne getirirler :)
maşallah tatlım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
amin sağol tatlı belinaysucum menim inşallah senin bebklerinde bu ay sürpriz yapar sana
canım hayırlısı önümüzdeki aya gelmez o bat inşalllllllaaaaahhhhhhhhhhh......
ayyyy ne güzel bişey bu yaaaa çok sevindim canım 2 çocuk annesi olacaksın ne güzelll....doğal yollamı oldu senin bebişler?
buarada benim kırmızılar geldi şimdiiii....bayağ çınlatmışım kulaklarını dayanamadılarnese belirsizlik bitti artık....hesaplara göre batım 3 temmuzmuş başakcımmmm...eklersin listeye bunuda koy yanına olurmu
inş ablacımmm bu ayda gelmese dok görüştüm bende tedavıye baslayacam kısmetse
yok iidir iii anca bunu zor zapdedeerizz hamişş oldu maşallah heryere yetişiooo allahım esirgesinn ek yapabiliriz hatta hahihohogecende seraya söz verıp gelmemıs bece yıldızlarını alalım sonra sabah gelsın slm yazsın cay koyup buraları silsin aynı sekılde ögle aksam gece bunşarı yapsın bıze süreklı cay servısı yapsın1 hafta topıkı boşş bırakmasın
cok mu agır oldu gebe ve koca totolu kadına
evt biz böle kankayız iştee hadi sende kankamız olll sana hayır yok kankandansen öle san
biz birbirimizi hem döverik hem severik çatla patla
sen kendi kankana bak terk edip edip duruyo seni
hep kaynana mı dırdır edicek birazda sevinç çıksın tepesine yardıma giderin bennn bi el şıklatsın yeter nasılım ama kanka adanalı olmuşmuyum hakkını veriomuyum not veyazıkk o sevinç kaynanyı da yer
kız san bi çorba yapmışım aynı senin tarifine utyuyo sen içecen ama nasıl çok düşünceliyim napımmm ben buyum amaacaba çorbanın içinden ne çıktı?
a)kıl
b) taş
c) saman çöpü
d)hepsi:120::120::120:
sevincim sağol annem babamda geldi. alışıyor insan kalablığa onlar gidince çok üzülürüm.
neyseki yenie vin heyecanı var. daha çeşit çeşit geceliklerimle gezicem evimde. hatta tilotla
senimi boğcaz aa kuru iftiraaakankalara bak ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklar
tşk ederim cnaımmmm hep birlikte inşalalhgeldim kuşum :) benden güzel haberler var bebişim iyi maşallahhhyani bi sıkıntı yok..çok fena midem bulanıyo sadece kusuyorum kusuyorummm açım ve sürekli midem bulanıyo napcam böyle
hadiskoooo doğum günün kutlu olsun tatlım nice yaşlara...
yokki ben tekim hihihiinşallah sende benim gibi rahat geçirirsin cnm ben çok rahat atlattım bulantı zamanlarını. hiç kusmadım öğürmedim bile hafif tiksinmeler oldu sadce.
normal olup olmadığını bilmiyorum canım daha erken değil mi bişi söölemek için
bence de belli zati sendeki döt kimsede yoktur
çok seviom hemideee ceza verme noluyyvay üç kağıtçı seniiiii çok severmiş beni. koca totolu şımarık blendır
eferem bana yetişş zillli seniii noldu seksilikten zilliyemi terfi ettin bakim sensenin msjları yanıtlıyom hiç bi tane aksatmadan. çünkü altında kalamam. sen napıyon deli zilloş
çalmışlar hiçte haberim vardı
he he kesin seninkini de çalmışlardır
evt tşk ederim canım bidhaa olmasınnnnn 52 den gün aldım hahaha
aa senin doğum gününmüydü annem kusura bakma bilmiyorsum nice senelere bir dahaki yaş gününde bebişinle olursun inşallah Allah gönlüne göre versin. kaç oldun şimdik 38 mi
napım anam götü 50 atıp 100 geliodu okadar savruluo hahahah erkek olsam ben dalardım kendime yok işten kız arkadşaımsende dötüne sahip çık yavrum. laf atmışlar haberin bilem yok. arkadşın sevgilinmiydi.
slm hadiyecim nasılsın
tam çıkıyordum seni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?