gel anam üstünede tarçın serptim ohhhhh
hakkında hayırlısı canım normal yolla olur inşallah
güle güle hemşom yine beklerik
amin canim insallah.sizler neredensiniz bende yeni girdigim icin okuyamadim sayfalari
kızlar bende az sonra çıkarım kociş hadeee yatmıyonmu daha diyorrr
sohbet çok güzeldi katılamayan arkadaşlar çatlasınlarrrkendinize çok iyi bakın öpüyorum
Allah rahatlık versin
sohbet çok güzeldi katılamayan arkadaşlar çatlasınlarrrkendinize çok iyi bakın öpüyorum
Allah rahatlık versin
amin canim insallah.sizler neredensiniz bende yeni girdigim icin okuyamadim sayfalari
vallahi 4 yillik evliyim daha bir kere esimin benden once yattigini gormedim.
bende cıkıoyrum kızlar hayırlı geceler hepinize
ben Almanya KÖLN doğumluyum 5 yaşından beri türkiyedeyim
aslen adanalıyım evlendim kahramanmaraşa geldim kociş maraşlı
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sen aslen nerelisin bakem :26:
bende cıkıoyrum kızlar hayırlı geceler hepinize
mood gelmişşşşşşşşşşş
hoşgeldin canım nasılsınnn
hadi kocanı kızdırma iyi gecelr
merhaba cnmm hoşbuldummm baya kaynatmışsınızz
negüselll eski günlere geri dönüyor topikk
nasılsın cnmmm ben iyim karnım ağrıyo biraz şişti patlıcam die korkuyorumm
öğlen ewi temizledim akşam yemeğe götürdü kocişim beni sonrada gıcık kaynanayauğradık geldik hemen oturuyorum kocişle ...sen neler yaptınn
ayy yoğurdu ewlendikten sonra buraya gelince bende kendim mayalamaya başladım harika oluyordu walla kalıp gibim kes ye resmen ama artık uğraşmıyorum gıcık kaynana koca totolu yapsın işine ne artık o mayalıyo gönderiyo bize onun yaptığını aslında pek yemiyorum ben
merhaba kızlarrr nbrsnzz
ben Almanya KÖLN doğumluyum 5 yaşından beri türkiyedeyim
aslen adanalıyım evlendim kahramanmaraşa geldim kociş maraşlı
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sen aslen nerelisin bakem :26:
benimkisi sabah 6,30 da işe gittiği için dayanamıyor yoksam sabaha kadar oturur
iyi geceler canım görüşürüz
benimkide sabah erken kalkmasi gerekse bile oturur pc basina 4 lere kadar al papazi ver papazi ::)
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kocacım çağırıyo ben kaçtım öpüyorum hepiniziiyigecelerr...çok sıkıntılarım war biraz kafam dağıldı sağolun...
valla bende acıktım sanırım bu saatte yemem zati kilo aldım gibi bu aralar bu düşükler dengemimi bozdu ne
en son düşükten sonra vücut algılayamadı geliba kendini hamile sanıyo[/QUOT
bende asiri ac hissediyorum kendimi .ama yanimda su sisem aciktikca suya dayaniyorum :)
aynı ben bende acıktıkça su içiom hemde diet yaparken genelde öle yaparım ama diet falan kalmadı ne zamandır götürüom walla pasta börek yemek Allah ne verdiyse
Allah rahatlık versin
çatlasın patlasınnn zati başak topike girince böleolacak kesin tatlı rüyalarrrrr güzel günlerrr öptüm hemsommmm
bende zonguldaklıyım ama 15 sene olacak bursada yaşıyorum
ii geceler tatlımmmmm kafana tokadan başka bişe takma olurmugüzel bir güne uyanman dileğimleee öptümm
aynı ben bende acıktıkça su içiom hemde diet yaparken genelde öle yaparım ama diet falan kalmadı ne zamandır götürüom walla pasta börek yemek Allah ne verdiyse
çatlasın patlasınnn zati başak topike girince böleolacak kesin tatlı rüyalarrrrr güzel günlerrr öptüm hemsommmm
he kalakalır
görüşürüz serayım öptüm bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?