ben de dogma buyumu bursaliyim.
nasil bursayi begeniyormusun?sen kac yasindasin?
merhaba cnmm hoşbuldummm baya kaynatmışsınızz
negüselll eski günlere geri dönüyor topikk
nasılsın cnmmm ben iyim karnım ağrıyo biraz şişti patlıcam die korkuyorumm
öğlen ewi temizledim akşam yemeğe götürdü kocişim beni sonrada gıcık kaynanayauğradık geldik hemen oturuyorum kocişle ...sen neler yaptınn
ayy yoğurdu ewlendikten sonra buraya gelince bende kendim mayalamaya başladım harika oluyordu walla kalıp gibim kes ye resmen ama artık uğraşmıyorum gıcık kaynana koca totolu yapsın işine ne artık o mayalıyo gönderiyo bize onun yaptığını aslında pek yemiyorum ben
merhaba kızlarrr nbrsnzz
amin canim insallah.sizler neredensiniz bende yeni girdigim icin okuyamadim sayfalari
ii geceler tatlımmmmm kafana tokadan başka bişe takma olurmugüzel bir güne uyanman dileğimleee öptümm
aynı ben bende acıktıkça su içiom hemde diet yaparken genelde öle yaparım ama diet falan kalmadı ne zamandır götürüom walla pasta börek yemek Allah ne verdiyse
çatlasın patlasınnn zati başak topike girince böleolacak kesin tatlı rüyalarrrrr güzel günlerrr öptüm hemsommmm
benimde omrum diyet yapmakla geciyor vallahi.gecen ay zumba yapmistim 3 kere ama biraktim bebis dusunuyoruz ne olur ne olmaz saldim bende .bide burada cok oturmalar oluyor ikiser ucer cesit tatlisi 5 6 cesit tuzlusu vallahi goturuyorum.bidahami gelicez dunyaya ya amaaaaaaaannnnnnnnnn yiyin gariiiiiii :))
ii geceler tatlımmmmm kafana tokadan başka bişe takma olurmugüzel bir güne uyanman dileğimleee öptümm
benimde omrum diyet yapmakla geciyor vallahi.gecen ay zumba yapmistim 3 kere ama biraktim bebis dusunuyoruz ne olur ne olmaz saldim bende .bide burada cok oturmalar oluyor ikiser ucer cesit tatlisi 5 6 cesit tuzlusu vallahi goturuyorum.bidahami gelicez dunyaya ya amaaaaaaaannnnnnnnnn yiyin gariiiiiii :))
walla ben şubatta başladım 6.5 kilo verdim sonra kalakaldım bi çıkıo bi iniyo...twister ve plates topu aldım ama daha başlamadım adet 5 gün gecikince korktum ama bundan sonra yaparım geldi nasılsa gelmezolasıca kırmızlar....şuandada salmış durumdayım zaten
güzel şehir heleki bursanın içi ama ben ilçedeyim burasıda güzel tabiki
ben 37 yaşındayım
ben bursa merkezde buyudum.bursa gbi guzel bi sehirden sonra buraya gelipte alismak alismak bayagi zordu
ben bursa merkezde buyudum.bursa gbi guzel bi sehirden sonra buraya gelipte alismak alismak bayagi zordu
nasılsın gülümmmm yeni gördüm msjnımood hoşgeldin geçmişe daldın heralde ama çıkamazsın içinden boşver gel sohbet edelim
zaten eşimin gelme saati yaklaştı heran çıkabilirim
saol cnmm beğenmiyorum tabiii her yemeğe gittiğimizde sanki bana özel yapıyor gibi her tabağımda illa bi saç düşüürür ıyyykkkkkk gıcıkkk ben çok dikkat ederim ya hepde bana denk gelirrhe kız kaynattık bayağı sonuna yetiştin
ellerine sağlık canım ohh iyi yapmışsın
beğenmiyosan sen yap tatlım
iyi geceler kuşummmm kociş benide çağırıyor ama hiççç uykum yok napiimm yawwayyy kız çıkamadım görüyonmu
neyse ben kaçtım
hoşgeldin cnmmm ...kaynattılar walla ben sonradan dahil oldummm...kıs sendemi kaynanadan şikayetçisin ?
güzel şehir heleki bursanın içi ama ben ilçedeyim burasıda güzel tabiki
ben 37 yaşındayım
hollanda nasıl bi yerki neden alışamadın ...yakınlarınız varmı yanınızda?[/Q
canim suanda alistim cok sukur.esimin ailesi burda onlardan cok destek gordum allah razi olsun.simdi daha iyim kendimide idare edebiliyorum.yakinda ehliyetimide alicam allahin izniyle beni kimsecikler tutamaz :)
nasılsın gülümmmm yeni gördüm msjnı
saol cnmm beğenmiyorum tabiii her yemeğe gittiğimizde sanki bana özel yapıyor gibi her tabağımda illa bi saç düşüürür ıyyykkkkkk gıcıkkk ben çok dikkat ederim ya hepde bana denk gelirr
iyi geceler kuşummmm kociş benide çağırıyor ama hiççç uykum yok napiimm yaww
hşbldm cnmmm nasılsınnn
ewet gülüm bi koca toto da bende war
evet bursada gezecek yer çok birde burdayken çok geziyodunsa oraya alışmak zor gelir birde yabancı ülke
nasılsın gülümmmm yeni gördüm msjnı
saol cnmm beğenmiyorum tabiii her yemeğe gittiğimizde sanki bana özel yapıyor gibi her tabağımda illa bi saç düşüürür ıyyykkkkkk gıcıkkk ben çok dikkat ederim ya hepde bana denk gelirr
iyi geceler kuşummmm kociş benide çağırıyor ama hiççç uykum yok napiimm yaww
hşbldm cnmmm nasılsınnn
ewet gülüm bi koca toto da bende war
kızlarrrr ben yatarrrr malum yarın iş çok temizlik ardından hastane vs vs....hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...Allah ne muradınız varsa versinnn...öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
hollanda nasıl bi yerki neden alışamadın ...yakınlarınız varmı yanınızda?[/Q
canim suanda alistim cok sukur.esimin ailesi burda onlardan cok destek gordum allah razi olsun.simdi daha iyim kendimide idare edebiliyorum.yakinda ehliyetimide alicam allahin izniyle beni kimsecikler tutamaz :)
senin adına sevindim destek olmuslar Allah razı olsun onlardannn....oooohhhh ehliyetide aldınmı bencede kimse tutamazzzz
anca gelebildin mesajıma iyiyim canım sen nasılsın kurslarda bitti artık
iyi gecelr ALLAH kolaylık versin
evet oyuzden.burda gezilecek bi yer yok.ortam yapana kadar ayri bi zorluk oluyor.tum arkadaslarim bursadaydi bide calisan bi bayandim.burda evde oturmak zordu.dil yok yol bilmiyorsun ciksan kaybolacaksin.onun zorlugu iste ama cok sukur simdi ilk diplomami aldim. dilde 3. seviye ile ugrasiyorum simdi cok daha rahatim.
anca gelebildin mesajıma iyiyim canım sen nasılsın kurslarda bitti artık
iyi gecelr ALLAH kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?