Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin cnmmm ...kaynattılar walla ben sonradan dahil oldummm...kıs sendemi kaynanadan şikayetçisin ?

mood hoşgeldin geçmişe daldın heralde ama çıkamazsın içinden boşver gel sohbet edelim
zaten eşimin gelme saati yaklaştı heran çıkabilirim
nasılsın gülümmmm yeni gördüm msjnı

he kız kaynattık bayağı sonuna yetiştin
ellerine sağlık canım ohh iyi yapmışsın
beğenmiyosan sen yap tatlım
saol cnmm beğenmiyorum tabiii her yemeğe gittiğimizde sanki bana özel yapıyor gibi her tabağımda illa bi saç düşüürür ıyyykkkkkk gıcıkkk ben çok dikkat ederim ya hepde bana denk gelirr

ayyy kız çıkamadım görüyonmu
neyse ben kaçtım
iyi geceler kuşummmm kociş benide çağırıyor ama hiççç uykum yok napiimm yaww

hoşgeldin cnmmm ...kaynattılar walla ben sonradan dahil oldummm...kıs sendemi kaynanadan şikayetçisin ?

hşbldm cnmmm nasılsınnn
ewet gülüm bi koca toto da bende war

güzel şehir heleki bursanın içi ama ben ilçedeyim burasıda güzel tabiki
ben 37 yaşındayım

kızlarrrr ben yatarrrr malum yarın iş çok temizlik ardından hastane vs vs....hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...Allah ne muradınız varsa versinnn...öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

iyiyim kuzucummmm çok şükür...walla ben kayınannemi çooookkkkkkkk seviommmm demem koca toto falannn bi tane oooo canım benimmmmmmmm...

evet bursada gezecek yer çok birde burdayken çok geziyodunsa oraya alışmak zor gelir birde yabancı ülke

evet oyuzden.burda gezilecek bi yer yok.ortam yapana kadar ayri bi zorluk oluyor.tum arkadaslarim bursadaydi bide calisan bi bayandim.burda evde oturmak zordu.dil yok yol bilmiyorsun ciksan kaybolacaksin.onun zorlugu iste ama cok sukur simdi ilk diplomami aldim. dilde 3. seviye ile ugrasiyorum simdi cok daha rahatim.

anca gelebildin mesajıma iyiyim canım sen nasılsın kurslarda bitti artık

kızlarrrr ben yatarrrr malum yarın iş çok temizlik ardından hastane vs vs....hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...Allah ne muradınız varsa versinnn...öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

iyi gecelr ALLAH kolaylık versin

kizlar benimde kocisim geldi .muhabbetiniz icin cok sagolasun cok guzeldi yarin devam ederiz artik.allah rahatlik verisn hepinize.

kardeşimde almanyada oda çok zorluk çekiyor canı sıkılıyor sırf o yüzden kaynanasının apartmanına taşındı daha önce oturduğu yerde türkler yoktu eşi olmadan kaynanasına gidemiyordu
ama şimdi daha iyi can sıkılcak vakti olmuyor
darısı karedşime oda kursa başlayacak almanca sonrada ehliyet inşallah
çok zor yabancı ülkede olmak hani bizde gurbetteyiz ama en azından dilimizi töremizi biliyoruz yol iz sorabiliyoruz çok şükür ALLAH sanada çok çok kolaylıklar nasip etsin

anca gelebildin mesajıma iyiyim canım sen nasılsın kurslarda bitti artık

iyi gecelr ALLAH kolaylık versin

aynen gülümm kurslar bitti patlıyorum ewde burdada gezilcek yer hiiiçç yokk biktım şimdidenn istanbuldan sonra banada burası zindan gibi geliyooo allah sabır wersin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…