Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beloş ne yaptı acaba
amin canım eşide kime benziyo biliyonmu rafet el romana tıpkısı
ay ALLAH ablanın yardımcısı olsun.....kız sende seçenek bolmuş,bence siyah yada kırmızı giyyy

ilk defa duydum..walla iyiymiş..
kız ben bilemme öyle şeyleri ablam yeni evliydi kendine alıyodu banda al dedi aman dedim ben sevmem bir takım aldım baktım ana degişiklik var arkası geldi siyahı kırmızıyı eleyelim lütfen ben en iyisi beyaz giyim aman oda hem eyaz giyiyom aten pembe olar tabe adam yorgun gelmezsetedavi oluyodu 2 oglumdan önce dedi hazılar olur yumurtlama günümmüydü neydi igneyi vurdurdukmu çatlatmayı sana 2 sefer oldu hep uyuya kaldım manyak uyuyo diyede kaldırmamışmı sanasonra ben başladım bebek için çatlatma ignesine gözünün yaşına bile bakmadım dedi ben sen uyuyon diye kaldırmadım dedi konuşma şurda yumurtlama günüm çabuk işimi zvar dedim ama gene hüsran olmadı 3 sene sonra hamile kaldım oglumahoş oda gitti beydaglı ömürümün dogum günü yaklaşıyo keşke dursaydıda yaşını kutlasaydık

kız banada al nolıur adresi veriyorum hep elti bir bacsına almaz deli karı

kızlar bayram hediyesi gibi birşey yapalımmı ne dersiniz aramızda

kızlar benimki içerden sesleniyor ne zaman gidecen adanaya
ben : gitmicem
o : iyi
...............
o : randevun ne zamandı
ben : cuma
............

amin canım...
ewet biz insanız canım insan evladıyız saymış almışsın hediyeni yeter.. sonra kendinede alırsın.

hayırlısı canım....
sende sabret hep böyle devam etmez sende selamete çıkacaksın

sonra alırım ewet.. ötekine ne alıcam bilmiyorum birde aynı yerde oldu evleri...gerçekten öyle sewinc ya ben herşeyi en ince detayına kadar düşünürüm herşeyi kendime dert ederim,ama onlar tınlamaz bile..iyi yapıyolar valla olan hep bizim gibilere oluyor..

hoşgeldin canım cırcır nasıl oldu

ewet olan bize oluyoooo

canım babamban aşart koştu kocan seni satarsa bakmazsa döverse öle gelirsin yoksa yok dedi aslında bakma çok iyiyiz eşimle ama kaynanamlar bozuyor yemin olsun annesi yyzünden kavga ettik eşimle eşim sinir krizi geçirdi nasıl aglıyo ayaklarımı hisetmiyorum diye elelrini zor açtım yapma canım korkutma beni diye ogün bugün asla kavga etmem okadar korktumki ogün

delüüüüüüüü,ewet seninle çatışsın nolucak.....

kızlar benimki içerden sesleniyor ne zaman gidecen adanaya
ben : gitmicem
o : iyi
...............
o : randevun ne zamandı
ben : cuma
............

selam minik anne kızım ne yapıyo hissediyomusun sıpamı kı zkaç aylık oldun cevapları alıyım lütfen
eşim aradı geliyomuş suyu ısıt dedi beydaglı

kız yerim seni ne güzel anlatıyon öyle....alırım kız canın sağolsun sen yeterki iste kuzum...yımırtlama gününde yatılırmı be iyi yapmışsın...ama bak sakın ağlamak yok onun cennete gittiği gün o gün..sana başka kardeşler gönderecek inşaallahhh....

Son düzenleme:

sen ban aelti düşmemeişin beydaglı kız düşünsenize 3 aynı yeregelin gitti aynı eltileriz kaynananın anasını aglatırdık sevinç karısı

slm cnm kızımız büyüyo 17.haftaya adım attık bugünama ben daha heç birşey hissedemiyorum.duygusuzmuyum ben paşaa söyleenormalmi yoksa hissetmemem??*

ısıt bariiiiiiiiiiiiii
geçti cnm iyim şükür:) sen nslsn??? barıştınızmı? bugündü dimi sizin yıldönümünüz...nice yıllar geçirirsiniz inşallah..
teşekkürler hayatım
ben geldımmmm

bı gecmıse bakıp gelıyomm

işşallah sen sevinç ben belinay aynı günde gebe kalırız birlkte sayaarız yaavrularımızın gelicegi günleri
şimdi beydalıcım sen ne zaman düşünüyon bebem bebişi

ocağı yakacağımmmsuyu ısıtacağımmm
ben geldımmmm

bı gecmıse bakıp gelıyomm
kız hoşgeldin iyi erken gitmişler ee ne oldu anlat hadiiii
sen ban aelti düşmemeişin beydaglı kız düşünsenize 3 aynı yeregelin gitti aynı eltileriz kaynananın anasını aglatırdık sevinç karısı

öylemi dersin kız ben kimsenin anasını ağlatamamkiii

bensiz kalma emiiiii
slm cnm kızımız büyüyo 17.haftaya adım attık bugünama ben daha heç birşey hissedemiyorum.duygusuzmuyum ben paşaa söyleenormalmi yoksa hissetmemem??*

canım bazıları geç hissediyor bugün yarın önce seyirme gibi bişiler hissedersin

işşallah sen sevinç ben belinay aynı günde gebe kalırız birlkte sayaarız yaavrularımızın gelicegi günleri
şimdi beydalıcım sen ne zaman düşünüyon bebem bebişi
amin kuzum inşaallah...ama ben çok korkuyorum eşimde hiç istemiyor beni öyle görmeye dayanamıyormuş,benim iş biraz zor...
yok cnm yaa akşama doğru geçti cırcırım... erken çıktım geldim evde yattım bende

aman iyi geçtiyse sewindim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…