amin canım eşide kime benziyo biliyonmu rafet el romanabeloş ne yaptı acaba
kız ben bilemme öyle şeyleri ablam yeni evliydi kendine alıyodu banda al dedi aman dedim ben sevmem bir takım aldım baktımay ALLAH ablanın yardımcısı olsun.....kız sende seçenek bolmuş,bence siyah yada kırmızı giyyy
ilk defa duydum..walla iyiymiş..
ewet yaa bende merak ettim,cebelleşiyodur şimdi gelsede öğrensek...
sewinc kahve makinesini aldım bugün elticiğimearzumun çelik olnından 70 dedi 65 eindi pahalımı..yanına bişey daha alsammıki küçük olmaz:26: dimi onların bana bugüne kadar çöp almışlığı yoktur..
2 hafta sonra filan büyük eltimde evie geçecek onada almam lazımm..
amin canım...okudum yazdıklarınızı..hepimizin ayrı bir derdi var...ama iyi ama kötü geçiyo günlerimiz işte..
baNA temennide bulunan kızlar tşk ederim sizlere yazdıklarınızda haklısınız..
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..
ewet biz insanız canım insan evladıyız saymış almışsın hediyeni yeter.. sonra kendinede alırsın.
hayırlısı canım....
sende sabret hep böyle devam etmez sende selamete çıkacaksın
hoşgeldin canım cırcır nasıl olduselam hatunlar
amin canım...
sonra alırım ewet.. ötekine ne alıcam bilmiyorum birde aynı yerde oldu evleri...gerçekten öyle sewinc ya ben herşeyi en ince detayına kadar düşünürüm herşeyi kendime dert ederim,ama onlar tınlamaz bile..iyi yapıyolar valla olan hep bizim gibilere oluyor..
canım babamban aşart koştu kocan seni satarsa bakmazsa döverse öle gelirsin yoksa yok dedi aslında bakma çok iyiyiz eşimle ama kaynanamlar bozuyor yemin olsun annesi yyzünden kavga ettik eşimle eşim sinir krizi geçirdi nasıl aglıyo ayaklarımı hisetmiyorum diye elelrini zor açtım yapma canım korkutma beni diye ogün bugün asla kavga etmem okadar korktumki ogünooofff paaşa offffff benim babam baba ewine küs dönmek yok dedi küsüp gelirseniz yeri dönüşü yok dedi
bizim hiç bir sorunumuz yokki hiç olmadıçok iyi anlaşan bir çiftiz 9 senedir birbirimizi biliyoz
her zaman bana sen haklısın sen haklısın diyor haklı olmak benim canımın yanmasını geçirmiyorkii
okudum yazdıklarınızı..hepimizin ayrı bir derdi var...ama iyi ama kötü geçiyo günlerimiz işte..
baNA temennide bulunan kızlar tşk ederim sizlere yazdıklarınızda haklısınız..
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..
delüüüüüüüü,ewet seninle çatışsın nolucak.....
kızlar benimki içerden sesleniyor ne zaman gidecen adanaya
ben : gitmicem
o : iyi
...............
o : randevun ne zamandı
ben : cuma
............
selam minik anne kızım ne yapıyo hissediyomusun sıpamı kı zkaç aylık oldun cevapları alıyım lütfenselam hatunlar
hoşgeldin canım cırcır nasıl oldu
ewet olan bize oluyoooo
amin canım eşide kime benziyo biliyonmu rafet el romanatıpkısı
kız ben bilemme öyle şeyleri ablam yeni evliydi kendine alıyodu banda al dedi aman dedim ben sevmem bir takım aldım baktımana degişiklik var arkası geldi siyahı kırmızıyı eleyelim lütfen ben en iyisi beyaz giyim aman oda hem eyaz giyiyom aten pembe olar tabe adam yorgun gelmezse tedavi oluyodu 2 oglumdan önce dedi hazılar olur yumurtlama günümmüydü neydi igneyi vurdurdukmu çatlatmayı sana 2 sefer oldu hep uyuya kaldım manyak uyuyo diyede kaldırmamışmı sana sonra ben başladım bebek için çatlatma ignesine gözünün yaşına bile bakmadım dedi ben sen uyuyon diye kaldırmadım dedi konuşma şurda yumurtlama günüm çabuk işimi zvar dedim ama gene hüsran olmadı 3 sene sonra hamile kaldım ogluma hoş oda gitti beydaglı ömürümün dogum günü yaklaşıyo keşke dursaydıda yaşını kutlasaydık
kız banada al nolıur adresi veriyorumhep elti bir bacsına almaz deli karı
kızlar bayram hediyesi gibi birşey yapalımmı ne dersiniz aramızda
amin canım...
sonra alırım ewet.. ötekine ne alıcam bilmiyorum birde aynı yerde oldu evleri...gerçekten öyle sewinc ya ben herşeyi en ince detayına kadar düşünürüm herşeyi kendime dert ederim,ama onlar tınlamaz bile..iyi yapıyolar valla olan hep bizim gibilere oluyor..
yanaşıyo bak anladı o suçunu....kızlar benimki içerden sesleniyor ne zaman gidecen adanaya
ben : gitmicem
o : iyi
...............
o : randevun ne zamandı
ben : cuma
............
selam hatunlar
canım babamban aşart koştu kocan seni satarsa bakmazsa döverse öle gelirsin yoksa yok dedi aslında bakma çok iyiyiz eşimle ama kaynanamlar bozuyor yemin olsun annesi yyzünden kavga ettik eşimle eşim sinir krizi geçirdi nasıl aglıyo ayaklarımı hisetmiyorum diye elelrini zor açtım yapma canım korkutma beni diye ogün bugün asla kavga etmem okadar korktumki ogün
selam minik anne kızım ne yapıyo hissediyomusun sıpamı kı zkaç aylık oldun cevapları alıyım lütfen
eşim aradı geliyomuş suyu ısıt dedi beydaglı
ısıt bariiiiiiiiiiiiiicanım babamban aşart koştu kocan seni satarsa bakmazsa döverse öle gelirsin yoksa yok dedi aslında bakma çok iyiyiz eşimle ama kaynanamlar bozuyor yemin olsun annesi yyzünden kavga ettik eşimle eşim sinir krizi geçirdi nasıl aglıyo ayaklarımı hisetmiyorum diye elelrini zor açtım yapma canım korkutma beni diye ogün bugün asla kavga etmem okadar korktumki ogün
selam minik anne kızım ne yapıyo hissediyomusun sıpamı kı zkaç aylık oldun cevapları alıyım lütfen
teşekkürler hayatımgeçti cnm iyim şükür:) sen nslsn??? barıştınızmı? bugündü dimi sizin yıldönümünüz...nice yıllar geçirirsiniz inşallah..
ben geldımmmm
bı gecmıse bakıp gelıyomm
kız yerim seni ne güzel anlatıyon öyle....alırım kız canın sağolsun sen yeterki iste kuzum...yımırtlama gününde yatılırmı be iyi yapmışsın...ama bak sakın ağlamak yok onun cennete gittiği gün o gün..sana başka kardeşler gönderecek inşaallahhh....
yanaşıyo bak anladı o suçunu....
hoşgeldin kuzum nasıl oldun gittinmi doktora...
ocağı yakacağımmmcanım babamban aşart koştu kocan seni satarsa bakmazsa döverse öle gelirsin yoksa yok dedi aslında bakma çok iyiyiz eşimle ama kaynanamlar bozuyor yemin olsun annesi yyzünden kavga ettik eşimle eşim sinir krizi geçirdi nasıl aglıyo ayaklarımı hisetmiyorum diye elelrini zor açtım yapma canım korkutma beni diye ogün bugün asla kavga etmem okadar korktumki ogün
kız hoşgeldin iyi erken gitmişler ee ne oldu anlat hadiiiiben geldımmmm
bı gecmıse bakıp gelıyomm
sen ban aelti düşmemeişin beydaglı kız düşünsenize 3 aynı yeregelin gitti aynı eltileriz kaynananın anasını aglatırdık sevinç karısı
bensiz kalma emiiiiisen ban aelti düşmemeişin beydaglı kız düşünsenize 3 aynı yeregelin gitti aynı eltileriz kaynananın anasını aglatırdık sevinç karısı
slm cnm kızımız büyüyo 17.haftaya adım attık bugünama ben daha heç birşey hissedemiyorum.duygusuzmuyum ben paşaa söylee normalmi yoksa hissetmemem??*
amin kuzum inşaallah...ama ben çok korkuyorum eşimde hiç istemiyor beni öyle görmeye dayanamıyormuş,benim iş biraz zor...işşallah sen sevinç ben belinay aynı günde gebe kalırız birlkte sayaarız yaavrularımızın gelicegi günleri
şimdi beydalıcım sen ne zaman düşünüyon bebem bebişi
yok cnm yaa akşama doğru geçti cırcırım... erken çıktım geldim evde yattım bende
ocağı yakacağımmmsuyu ısıtacağımmm
kız hoşgeldin iyi erken gitmişler ee ne oldu anlat hadiiii
öylemi dersin kız ben kimsenin anasını ağlatamamkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?