canım şerbetli su iç sol tarafın ayat aklında bulunsun bebek daha iyi besleniyo sola yatıncaçok özledim anneligi helede tekmeleri eşim bile anlardı bebek tekmelerken sırıtırdım hep hem elliyemedimki karnıma rahimi uyarırım diye gidicegini bilseydim kızımda ellemezmiydim öyle o oynarken ben öle dokunmadan seyrettiömm ne acııııııııı dogum ettim çok yalvardım doktora ver kucagım aogullarımı alamdım göremedim kokusunu içime çekiyim dedim ama bana kızdı çevir kafanı bakma dedi bir anlık baktıgımda simsiyah sagları vardı yavrumun şimdide korkuyorum ya bgen ögretmiş gibi 18 veyada 20 haftada giderse rabbim karnındakine ömür versin işşallah isim düşündünüzmü bebem
sende iyiki varsın bebem üzülme biz bize yeteriz boşver
terbiyesiz haın seni okadar evcilik oynucaksın diyoru maçık verme bak ban açık veriyormuyum ben
duman annem o bebeğin hareketleritık tık atar saat gibi
inşallah bu kez bişey olmaz canım yaa düşünme öyle şeyler sen,...ayaklarını havaya kaldırıp yat gerekirse 9 ay imkansız olmamalı bu yaa...
isim düşünmedik cnm henüz...
yok canım benim doguştankız paşa o yemden sendemi yiyonnn
canım oglum daha 16 aylık teyzesi kızda 9 aylık oldu zaten 8 aylıkken bebekleir oluyomuş benim oglan yanaşıyoda kız gagalıyo arkasına geçiyor ayagıyla kuyrugunu tutyor köpükbir gagalıyo hayde paşa şimdide öpücük diyor gel kızım diyor öperkende geçen gel kızımkıııızzzzzzzz o benim nabız atışım filan değilmi??? eee arada oluyo o zamannnn
paşam sen bu kuşların yaşlarını ayarladınmı birbirine? eğer erkek büyükse yanaşmayabilir yaşlandıysa filan
canım benim çok sağolll
beraber mi başlıyak çarpışmalara diyon....kız senin bu paşa da iş yok yaa tık yok anam bunda,azdırıcı yem bile işe yaramamışsa kız yoksa yanlışlıkla kız mı yedi yemleri baksan hep o sıkıştırıyo
bende tembel diye kızıyodum çocuğaaa... valla seyirme başlamış o zaman cnm çok mutlu oldum...
inşallah bu kez bişey olmaz canım yaa düşünme öyle şeyler sen,...ayaklarını havaya kaldırıp yat gerekirse 9 ay imkansız olmamalı bu yaa...
yok canım benim doguştanbak ne güzel güldün hep böyle ol tatlım tamammı vallahi şaka bir yana ben öyle düşkün degilim kız sen ahlakımı bozdun
canım oglum daha 16 aylık teyzesi kızda 9 aylık oldu zaten 8 aylıkken bebekleir oluyomuş benim oglan yanaşıyoda kız gagalıyo arkasına geçiyor ayagıyla kuyrugunu tutyor köpükbir gagalıyo hayde paşa şimdide öpücük diyor gel kızım diyor öperkende geçen gel kızımdiyoreşimle ne gülmüştük
he kurbanne kaybedersin bunalr gene haşşuuryolar canım ya astımları azdı suyuna astım ilacı dökmem lazım agızlarınada döküyüm bir damla eşim geldinde igneleri bilem var yem kapları öyle poşete degil özel aldım vitaminden tutta astım ilacından tutta daha ne ilaçları var 8 adet mevcud
zaten ağlamaya hazır dolaşıyorum valla içim acıyokız paşa dumanın aklına getirme öyle şeyler güzel şeylerden bahsetdeli karı
o zaman elektrik alamadı demekki cnm başka kız getirinyok canım benim doguştanbak ne güzel güldün hep böyle ol tatlım tamammı vallahi şaka bir yana ben öyle düşkün degilim kız sen ahlakımı bozdun
canım oglum daha 16 aylık teyzesi kızda 9 aylık oldu zaten 8 aylıkken bebekleir oluyomuş benim oglan yanaşıyoda kız gagalıyo arkasına geçiyor ayagıyla kuyrugunu tutyor köpükbir gagalıyo hayde paşa şimdide öpücük diyor gel kızım diyor öperkende geçen gel kızımdiyoreşimle ne gülmüştük
he kurbanne kaybedersin bunalr gene haşşuuryolar canım ya astımları azdı suyuna astım ilacı dökmem lazım agızlarınada döküyüm bir damla eşim geldinde igneleri bilem var yem kapları öyle poşete degil özel aldım vitaminden tutta astım ilacından tutta daha ne ilaçları var 8 adet mevcud
canım şekerli şeyler yedinmi çok farkedersin soluna yatta dinleeeee
sola yatınca kan dolaşımı hızlanır dr öyle demişti
inşaallah paşanın bebeğide olur inşaallah RABBİM isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin......
inşaallah paşanın bebeğide olur inşaallah RABBİM isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin......
canımsen üüzl diye yazmadım aklım ageldi ne yapayım içim dışım bir benim sizden başka kimin varki derdimi anlatıyıminşallah bu kez bişey olmaz canım yaa düşünme öyle şeyler sen,...ayaklarını havaya kaldırıp yat gerekirse 9 ay imkansız olmamalı bu yaa...
kız paşa dumanın aklına getirme öyle şeyler güzel şeylerden bahsetdeli karı
canımsen üüzl diye yazmadım aklım ageldi ne yapayım içim dışım bir benim sizden başka kimin varki derdimi anlatıyım
vurma caımı acıttın şimdi kociş gelicek demicekmi kim vurdu diye bende sevinç karısı kocasını dövemedi benden hırsını aldı dicek bakta gör
işşallah beydaglının rabim bebegi olur 8 bebeginden sonrakşilerini sag saglim göster bir mucize lazım rabbim beydaglıya ne olur bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine paşanın sesini duy allahım sana saglıklı saatlı hayırlı çifter çifter versin işşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımsen üüzl diye yazmadım aklım ageldi ne yapayım içim dışım bir benim sizden başka kimin varki derdimi anlatıyım
vurma caımı acıttın şimdi kociş gelicek demicekmi kim vurdu diye bende sevinç karısı kocasını dövemedi benden hırsını aldı dicek bakta gör
işşallah beydaglının rabim bebegi olur 8 bebeginden sonrakşilerini sag saglim göster bir mucize lazım rabbim beydaglıya ne olur bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine paşanın sesini duy allahım sana saglıklı saatlı hayırlı çifter çifter versin işşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
paşa karısı benmi ahlakını bozdum
o bozuktu zatiiiiiii
canımbebek gibi bakımistiyorlar canım onlar benim bebekelrim ailede 4 kişiyizvay canına kuşların bakımıda zormuş yaaa..
canım 3 karısı bu karı beyendiremedik dayanmadı diger 2 birini degiştirdim biri öldüzaten ağlamaya hazır dolaşıyorum valla içim acıyo(
o zaman elektrik alamadı demekki cnm başka kız getirin
evet cnm gece de sola yatmaya özen gösteriyorum, ama şekerli şeyler istemiyoki canım yaaaaaaaa
canım 7 düşmedimi 8 bebegimi saglıklı ver dedim iyi okubişi demez enişte bey
8 nerden çıktı 7
aminnnn aminn..
ne demek paşam anlat tabiki içinden geleni, beraber üzülür beraber seviniriz biz..sizde benim az kahrımı çekmediniz burda
canımbebek gibi bakımistiyorlar canım onlar benim bebekelrim ailede 4 kişiyiz
canım 3 karısı bu karı beyendiremedik dayanmadı diger 2 birini degiştirdim biri öldübu 3 karısı buda olmasa kusura bakmasın erkekligini koysun
canım 7 düşmedimi 8 bebegimi saglıklı ver dedim iyi oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?