Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah bu kez bişey olmaz canım yaa düşünme öyle şeyler sen,...ayaklarını havaya kaldırıp yat gerekirse 9 ay imkansız olmamalı bu yaa...

isim düşünmedik cnm henüz...

inşallah bu kez bişey olmaz canım yaa düşünme öyle şeyler sen,...ayaklarını havaya kaldırıp yat gerekirse 9 ay imkansız olmamalı bu yaa...

kız paşa dumanın aklına getirme öyle şeyler güzel şeylerden bahset deli karı

kız paşa o yemden sendemi yiyonnn
yok canım benim doguştan bak ne güzel güldün hep böyle ol tatlım tamammıvallahi şaka bir yana ben öyle düşkün degilim kız sen ahlakımı bozdun
canım oglum daha 16 aylık teyzesi kızda 9 aylık oldu zaten 8 aylıkken bebekleir oluyomuş benim oglan yanaşıyoda kız gagalıyo arkasına geçiyor ayagıyla kuyrugunu tutyor köpükbir gagalıyo hayde paşa şimdide öpücük diyor gel kızım diyor öperkende geçen gel kızım diyoreşimle ne gülmüştük

he kurbanne kaybedersin bunalr gene haşşuuryolar canım ya astımları azdı suyuna astım ilacı dökmem lazım agızlarınada döküyüm bir damla eşim geldinde igneleri bilem var yem kapları öyle poşete degil özel aldım vitaminden tutta astım ilacından tutta daha ne ilaçları var 8 adet mevcud

inşaallah paşanın bebeğide olur inşaallah RABBİM isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin......

vay canına kuşların bakımıda zormuş yaaa..

zaten ağlamaya hazır dolaşıyorum valla içim acıyo (

o zaman elektrik alamadı demekki cnm başka kız getirin

canım şekerli şeyler yedinmi çok farkedersin soluna yatta dinleeeee
sola yatınca kan dolaşımı hızlanır dr öyle demişti

evet cnm gece de sola yatmaya özen gösteriyorum, ama şekerli şeyler istemiyoki canım yaaaaaaaa

canımsen üüzl diye yazmadım aklım ageldi ne yapayım içim dışım bir benim sizden başka kimin varki derdimi anlatıyım
vurma caımı acıttın şimdi kociş gelicek demicekmi kim vurdu diye bende sevinç karısı kocasını dövemedi benden hırsını aldı dicek bakta gör
inşaallah paşanın bebeğide olur inşaallah RABBİM isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin......

işşallah beydaglının rabim bebegi olur 7 sonraki bebeklerinden sag saglim göster bir mucize lazım rabbim beydaglıya ne olur bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine paşanın sesini duy allahım sana saglıklı saatlı hayırlı çifter çifter versin işşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

bişi demez enişte bey
8 nerden çıktı 7
aminnnn aminn..

kıızzzz düzelt duayı 7 den sonra deee,bende kocaman bir AMİİNNNN DİYORUMMMM....

Son düzenleme:

ne demek paşam anlat tabiki içinden geleni, beraber üzülür beraber seviniriz biz..sizde benim az kahrımı çekmediniz burda

paşa karısı benmi ahlakını bozdum
o bozuktu zatiiiiiii

vay canına kuşların bakımıda zormuş yaaa..
canımbebek gibi bakımistiyorlar canım onlar benim bebekelrim ailede 4 kişiyiz
canım 3 karısı bu karı beyendiremedik dayanmadı diger 2 birini degiştirdim biri öldübu 3 karısı buda olmasa kusura bakmasın erkekligini koysun
bişi demez enişte bey
8 nerden çıktı 7
aminnnn aminn..
canım 7 düşmedimi 8 bebegimi saglıklı ver dedim iyi oku

8 bebeğinden sonraki dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…