canım kız oldugundan hissetmezsin oglan olsaydı hissederdin ben 2 oglumda rahmetlimde 14 haftalıktı hissetmiştimslm cnm kızımız büyüyo 17.haftaya adım attık bugünama ben daha heç birşey hissedemiyorum.duygusuzmuyum ben paşaa söylee normalmi yoksa hissetmemem??*
ısıt bariiiiiiiiiiiiii
teşekkürler hayatım
bensiz kalma emiiiii
canım bazıları geç hissediyor bugün yarın önce seyirme gibi bişiler hissedersin
inanmammmm....siz fena karılarsınız korkulur sizdennnben ağlatabiliyommu anca benim anamı ağlatırlar
canım kız oldugundan hissetmezsin oglan olsaydı hissederdin ben 2 oglumda rahmetlimde 14 haftalıktı hissetmiştimsen 5 ayında anca hissedersin biliyosun kızıda taşıdım rahmetli ömürüm 18 haftalıkken vefat etti 3 kere anca duymuşumdur öyle hissedicek kadar ben çok özledim 3 yavrumu burnumda tütüyor kokuları
yok canım ya senin moralin bozukya yeminle gül diye yapıyorum :101::101::101:vallahi yoksa başka bir maksadım yok yane konuşsana kız beydaglı
canım kız oldugundan hissetmezsin oglan olsaydı hissederdin ben 2 oglumda rahmetlimde 14 haftalıktı hissetmiştimsen 5 ayında anca hissedersin biliyosun kızıda taşıdım rahmetli ömürüm 18 haftalıkken vefat etti 3 kere anca duymuşumdur öyle hissedicek kadar ben çok özledim 3 yavrumu burnumda tütüyor kokuları
yok canım ya senin moralin bozukya yeminle gül diye yapıyorum :101::101::101:vallahi yoksa başka bir maksadım yok yane konuşsana kız beydaglı
beydağlı Rabbimin vermeye gönlü olsun pat diye verir Dualarım hep seninle hayatım..
ben ağlatabiliyommu anca benim anamı ağlatırlar
öylemi diyosun o zaman biraz kendimi dinlemeye başlayım ben artık
aglatmadıgımızdan böyleyizya bebem bak bana panik atak hastası olsun düşüne düşüneocağı yakacağımmmsuyu ısıtacağımmm
kız hoşgeldin iyi erken gitmişler ee ne oldu anlat hadiiii
öylemi dersin kız ben kimsenin anasını ağlatamamkiii
canım üüzlme artık yabensiz kalma emiiiii
canım bazıları geç hissediyor bugün yarın önce seyirme gibi bişiler hissedersin
amin kuzum inşaallah...ama ben çok korkuyorum eşimde hiç istemiyor beni öyle görmeye dayanamıyormuş,benim iş biraz zor...
aman iyi geçtiyse sewindim canım...
ewet ewet ben şahidim sevinc gülsün diye yapıyok hepsiniiii..ocağı yakacağımsuyu ısıtacağımmm tan yeli ağarırkenn seni kapatacağım adını alacağım çaaaatttttttlasın elalemmm
kıııızzzzzzzz o benim nabız atışım filan değilmi??? eee arada oluyo o zamannnnewet sol yanına yat çikolata felan ye dinle bak kalp atışı gibi seyirir
paşam sen bu kuşların yaşlarını ayarladınmı birbirine? eğer erkek büyükse yanaşmayabilir yaşlandıysa filanaglatmadıgımızdan böyleyizya bebem bak bana panik atak hastası olsun düşüne düşüne
canım üüzlme artık yaherkez elbet yaptıgını birgün görücek
canım gel senle anlaşma yapalım eylül diyorum ama ekimde korunmayı bırak bende ekimde bırakıyım ben bile korkuyorumama korkunun ecele faaydası yok malesef
kız bu arada benim manyak paşa kızdan kaçıyo kızda sıkıştııryop salak bagırıyo len fırsat gelmiş degerlendirsene deli şey bu çocuk mille olmaadan gözleri açık gidicek azdırıcı yemde aldım yok kardeşim ne yapmasnda bunlar karı koca olsalar ya:44::44::44:torun istiyorm oda yok
canım benim çok sağolllbeydağlı Rabbimin vermeye gönlü olsun pat diye verir Dualarım hep seninle hayatım..
aglatmadıgımızdan böyleyizya bebem bak bana panik atak hastası olsun düşüne düşüne
canım üüzlme artık yaherkez elbet yaptıgını birgün görücek
canım gel senle anlaşma yapalım eylül diyorum ama ekimde korunmayı bırak bende ekimde bırakıyım ben bile korkuyorumama korkunun ecele faaydası yok malesef
kız bu arada benim manyak paşa kızdan kaçıyo kızda sıkıştııryop salak bagırıyo len fırsat gelmiş degerlendirsene deli şey bu çocuk mille olmaadan gözleri açık gidicek azdırıcı yemde aldım yok kardeşim ne yapmasnda bunlar karı koca olsalar ya:44::44::44:torun istiyorm oda yok
canım şerbetli su iç sol tarafın ayat aklında bulunsun bebek daha iyi besleniyo sola yatıncainanmammmm....siz fena karılarsınız korkulur sizdennn
evet cnm öyle diyolar kızlar geç hissedilirmiş..hele ilk bebekse 20.haftada ancak yazıyo... paşammmm özlersin tabi özlenmezmii ama yeniden bebeğin olsun unutucaksın bu üzüntülerini...
sende iyiki varsın bebem üzülme biz bize yeteriz boşverseni çok sewiyom paşa
iyiki varsınız arkadaşlarım...
ewet ewet ben şahidim sevinc gülsün diye yapıyok hepsiniiii..ocağı yakacağımsuyu ısıtacağımmm tan yeli ağarırkenn seni kapatacağım adını alacağım çaaaatttttttlasın elalemmm
canım benimmmmmmm
kız paşa o yemden sendemi yiyonnn
canım benim çok sağolll
beraber mi başlıyak çarpışmalara diyon....kız senin bu paşa da iş yok yaa tık yok anam bunda,azdırıcı yem bile işe yaramamışsa kız yoksa yanlışlıkla kız mı yedi yemleri baksan hep o sıkıştırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?