ne demek paşam anlat tabiki içinden geleni, beraber üzülür beraber seviniriz biz..sizde benim az kahrımı çekmediniz burda
8 bebeğinden sonraki dedin
iweeetttttt öyle dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
8.ve sonrakileri demek istedi canım aaa dimi paşaa
8.ve sonrakileri demek istedi canım aaa dimi paşaa
bı goz attım geldım kızlar
benım kaynan erken gelmez dedım erken geldıı
cunku sebebı varmıs kendıde adet bacısıda bacıda aynı sokakdayız megerse onla otrmak ıcın dedı teyzenıa ra oraya gıdek guya bana otrmaya geldı ya
bende ben gıtmem dedım aradım onu cagrdım geldı cay koyduk bısler hazızarladım yedık 6 gıbı pıde ıcını yaptım kayın baboş geldı b vukat olmadı tam gıdecekler
kocıs bızde ınek dedı ben yarın anneme ınecem aynı sokakdalar dedım san bıda orda kalmıyaam soledım ın kendın kal benım evım var dedım bıtek kocaya sınır oldumm
bu arada borulce yenı halıma bısı doktu ben arkamı donene kadar sıldı
yok cnm ağlamıyorum saçımı yapıyorum suan arada gözlerim doluyo o kadar...sen ağlıyonmu annem hormonlar iyice tavan yaptı sende ağlama bu kadar bak bebeğide üzeceksin gül hadiii...
gitti halıbı goz attım geldım kızlar
cunku sebebı varmıs kendıde adet bacısıda bacıda aynı sokakdayız megerse onla otrmak ıcın dedı teyzenıa ra oraya gıdek guya bana otrmaya geldı ya
bende ben gıtmem dedım aradım onu cagrdım geldı cay koyduk bısler hazızarladım yedık 6 gıbı pıde ıcını yaptım kayın baboş geldı b vukat olmadı tam gıdecekler
kocıs bızde ınek dedı ben yarın anneme ınecem aynı sokakdalar dedım san bıda orda kalmıyaam soledım ın kendın kal benım evım var dedım bıtek kocaya sınır oldumm
evet heyecandan öyle yazdııııııııııııııııııııııiwittt
paşa karısı kocası gelecek ya ewe eli ayağına dolaştı ee nede olsa çarpışma var
kuşun yemlerinide yemiş
8 bebegi ve sonrakileri bagışla adedim kız allah içimi bilmiyomu allahım birşey olsa bendenmi diyip üüzlürüm ben ya zaten panik atagım varrabbim sen benim içimide dışımıda biliyosun sen anladın ne diyecegimi beydaglıya bundan sonra evlat acısı gösterme saglıklısından nasip et hayırlısından koçiş arıyo bekleyin
sevıcn hadı bız senın evlılık yıl donumunu kutalayak pardı yapakk
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::124::124::124::124::124:
:123::123::123::123::123::123::123::123:
kaynanasız daha nıce yıllara
8 bebegi ve sonrakileri bagışla adedim kız allah içimi bilmiyomu allahım birşey olsa bendenmi diyip üüzlürüm ben ya zaten panik atagım varrabbim sen benim içimide dışımıda biliyosun sen anladın ne diyecegimi beydaglıya bundan sonra evlat acısı gösterme saglıklısından nasip et hayırlısından koçiş arıyo bekleyin
bı goz attım geldım kızlar
saol datlım benim......
iwittt
paşa karısı kocası gelecek ya ewe eli ayağına dolaştı ee nede olsa çarpışma var
kuşun yemlerinide yemiş
yok cnm ağlamıyorum saçımı yapıyorum suan arada gözlerim doluyo o kadar...
gitti halı
evet heyecandan öyle yazdıııııııııııııııııııııı
üzülme sen allah o kaynoşu bildigi gibi yapsın
kocısını fazla surundurme sonucda butun erkekler aynı bıtek senınkı boyle yapmıyo
ütümü,maşamı,hangisiiiii..
günahımı alma bakıyım şeftaliyle erik yedim çayı demliyim gidiyimde kocişim aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?