Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne demek paşam anlat tabiki içinden geleni, beraber üzülür beraber seviniriz biz..sizde benim az kahrımı çekmediniz burda

sen ağlıyonmu annem hormonlar iyice tavan yaptı sende ağlama bu kadar bak bebeğide üzeceksin gül hadiii...

bı goz attım geldım kızlar

benım kaynan erken gelmez dedım erken geldıı

cunku sebebı varmıs kendıde adet bacısıda bacıda aynı sokakdayız megerse onla otrmak ıcın dedı teyzenıa ra oraya gıdek guya bana otrmaya geldı ya

bende ben gıtmem dedım aradım onu cagrdım geldı cay koyduk bısler hazızarladım yedık 6 gıbı pıde ıcını yaptım kayın baboş geldı b vukat olmadı tam gıdecekler

kocıs bızde ınek dedı ben yarın anneme ınecem aynı sokakdalar dedım san bıda orda kalmıyaam soledım ın kendın kal benım evım var dedım bıtek kocaya sınır oldumm

bu arada borulce yenı halıma bısı doktu ben arkamı donene kadar sıldı

sevıcn hadı bız senın evlılık yıl donumunu kutalayak pardı yapakk

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:119::119::119::119::119::124::124::124::124::124:

:123::123::123::123::123::123::123::123:

kaynanasız daha nıce yıllara

8 bebeğinden sonraki dedin

8 bebegi ve sonrakileri bagışla adedim kız allah içimi bilmiyomu allahım birşey olsa bendenmi diyip üüzlürüm ben ya zaten panik atagım varrabbim sen benim içimide dışımıda biliyosun sen anladın ne diyecegimi beydaglıya bundan sonra evlat acısı gösterme saglıklısından nasip et hayırlısından koçiş arıyo bekleyin

sen ağlıyonmu annem hormonlar iyice tavan yaptı sende ağlama bu kadar bak bebeğide üzeceksin gül hadiii...
yok cnm ağlamıyorum saçımı yapıyorum suan arada gözlerim doluyo o kadar...
gitti halı
iwittt

paşa karısı kocası gelecek ya ewe eli ayağına dolaştı ee nede olsa çarpışma var
kuşun yemlerinide yemiş
evet heyecandan öyle yazdıııııııııııııııııııııı

kız ben bilmemmi kuzum ne demek istediğini,ben anladım canım sağol..inşaallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebeklerine inşaaalllahhh

saol datlım benim......

amiin canım benimmmm

sonunda yeni halının başına bişey geldi,,,neyse bu kadarla bitmiş...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…