sonunda yeni halının başına bişey geldi,,,neyse bu kadarla bitmiş...............
Hayatının hatasını yaptıııı
Yanına bırakmayacağım
düzleştiriyorum cnm makinesiyle...üyü yapamıyomki ben kendi kendime
çabuk gell hee..benim kociş maç seyrediyo bitince kalkmak zorundayımmmocağı yakacağımmm suyu ısıtacağımm
hayatının hatasını yaptıııı
yanına bırakmayacağım
yok birsey olmadıı
pek begenmedıler halımı snakı yada pahalı dıye off ben onları cozemedım
ya o degılde kaynos bayramdan sonra bı hafta koye gıdecekmıs bende mecbur kaldım ben sıze ınerım dedım kı ıcımden gelmıyo 2 borulceye ben bakacam bıd e kayın baba aksma yemeklerı falan yapacamoff oda ekmek yapmaya gıdecek
ve bana yapacagı ekmegı bacısına koyacakmsı ben gıdıp ondan alacakmsıım ben ıslatamazmısım ozman bana verme bacın yesınnnben kımsenn evıne gıdıp ekmem ıstemm sırf ona verecek kayınbabaya karsı benı kullanıyo
hemen atla herşeye tamammıııyok birsey olmadıı
ya o degılde kaynos bayramdan sonra bı hafta koye gıdecekmıs bende mecbur kaldım ben sıze ınerım dedım kı ıcımden gelmıyo 2 borulceye ben bakacam bıd e kayın baba aksma yemeklerı falan yapacamoff oda ekmek yapmaya gıdecek
ve bana yapacagı ekmegı bacısına koyacakmsı ben gıdıp ondan alacakmsıım ben ıslatamazmısım ozman bana verme bacın yesınnnben kımsenn evıne gıdıp ekmem ıstemm sırf ona verecek kayınbabaya karsı benı kullanıyo
rabiaaaaaaa60::
bende var gönderiiimapla bir düzleştiricim olmadı banada alsana aplaaaaaaaaaaaaa
üstüne gitmeyin paşamın aaaaaayanlış anlaşıldı o kadar.panik atağı var amannnnnn germeyelim paşamızı
üstüne gitmeyin paşamın aaaaaayanlış anlaşıldı o kadar.panik atağı var amannnnnn germeyelim paşamızı
börülcelerin küçükmülerki:18::18:sen ne bakıyon baksınlar kendilerineeeyok birsey olmadıı
alırım aplacııımmm çok güzel bişey bu ama yanında birde düzleştiren biir olsa süper olur,yoruluyorum ben yaaaaaaaaapla bir düzleştiricim olmadı banada alsana aplaaaaaaaaaaaaa
tamam dikat edicem suratlarıma bundan sonra ağlamıyomm kıızzzz yanlış o o yanlış..bak gene ağlıyor karıııı
geldim bebem geldim yeminle panik atagım azdı ben nasıl dedim o lafı ya birşey olursa diye zor zapdettin kendimi gelsim tezgaha koyarım yer burda siniye kosam paş arahat vermez salatanın üstünde maydonoz var yasak onaçabuk gell hee..benim kociş maç seyrediyo bitince kalkmak zorundayımmmocağı yakacağımmm suyu ısıtacağımm
olsunnn üstüne gitme paşanınnnhemen atla herşeye tamammııı
:44::44::44:
bende var gönderiiim
paşaya dimedimdi ama
kız valla bi yandan da olimpiyatlara bakıyorum yarım yamalak okuyom atlamışım, oda gitmesin kimsenin üstünekız sewinç kocasına diyor annem paşaya değilkiii
kıvırcık saça bayılırımbenim saçlar kıvır,kıvır ya en güzeli ütüyle oluyor,kırışıklıklarını açıyorum bi güzelama hepside saçı mahvediyor yaaa...
olsunnn üstüne gitme paşanınnnkocanında üstüne gitme
kız valla bi yandan da olimpiyatlara bakıyorum yarım yamalak okuyom atlamışım, oda gitmesin kimsenin üstüne
hemen atla herşeye tamammııı
:44::44::44:
bende var gönderiiim
paşaya dimedimdi ama
kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?