yok kıııızzzzkıyamam ben onlaradaaaa pıhtıdaşlarım onlar benimmmmgeldim bebem geldim yeminle panik atagım azdı ben nasıl dedim o lafı ya birşey olursa diye zor zapdettin kendimi gelsim tezgaha koyarım yer burda siniye kosam paş arahat vermez salatanın üstünde maydonoz var yasak onayada kocişimi yanım aalırım o yerken bende seyrederim
döv onları ebem benim üstüme gelmesinler sen hamişsinya senide dövemezler vurmuşken ikide benim yerime vur
evet valla saçın doğasını bozuyo, benimde bukle bukle saçlarım ama şimdi hafif dalgaya döndü yıllardır düzleştirmektenbenim saçlar kıvır,kıvır ya en güzeli ütüyle oluyor,kırışıklıklarını açıyorum bi güzelama hepside saçı mahvediyor yaaa...
kıvırcık saça bayılırım
olanlardan haberin yok konuş sen :99:
ya lütfen rahatsız olma paşam yaa ben senin ne demek istediğini biliyorum kuzum rahat ol...geldim bebem geldim yeminle panik atagım azdı ben nasıl dedim o lafı ya birşey olursa diye zor zapdettin kendimi gelsim tezgaha koyarım yer burda siniye kosam paş arahat vermez salatanın üstünde maydonoz var yasak onayada kocişimi yanım aalırım o yerken bende seyrederim
döv onları ebem benim üstüme gelmesinler sen hamişsinya senide dövemezler vurmuşken ikide benim yerime vur
ben bazen sinir oluyorum herkes çok beğeniyor ama zor ya kıvırcık saç..ALLAH tan çirkin kıvırcıktan değil...kıvırcık saça bayılırım
olanlardan haberin yok konuş sen :99:
kızlar deminden beri şarkı dinliyorum beydaglı karısı beceremedim ben sana zahmet istedigim şarkıyı buraya koy bebem söylüyorun şarkıyı
tan serdar ortaç benim gibi olmayacak sizlere armagam ettim hadi yayınlada seyredek hareket eden anam sabah evi temizlerken kralda çalıyodu çaldım faceme koydumbekliyom şarkıyı bilen el atsın
yok kıııızzzzkıyamam ben onlaradaaaa pıhtıdaşlarım onlar benimmmm
evet valla saçın doğasını bozuyo, benimde bukle bukle saçlarım ama şimdi hafif dalgaya döndü yıllardır düzleştirmekten
affet beni:26::26:
kızlar bengisu ve nazemir uzun zamandır yoklar..neden yoklar
yapsın işte senden az küçük olanekmek koyacak yerım var benım kocayı sayma adam aksmadan aksama gelıyo koca ev bı benım olmazmı
ya bacını verecek ya ebndıe bahane edıyoo orda ekmek olsa benım yıyecegım 3 .4 tane ama normalde yarısını bana verecek
sevınc atlamayıpda ne yapacam tek gelın mecbur sonra saka ıle karısık bende gelecem dedım kucuk borulde bende gıdrım dedı ıscılerı kım bakacak dedı buyuk borulce baksın ısıne dedım alıssın ıkı gun sonra evlenecek
duman bırı ortaokula gıdıyo bırı benden bı yas kucukesek kadarlar
kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??
yumurtluyonmu adetin kaçıncı günündesin koku varmı
evet valla saçın doğasını bozuyo, benimde bukle bukle saçlarım ama şimdi hafif dalgaya döndü yıllardır düzleştirmekten
nazo bugün burdaydı serayı kutladı:44::44:
bengisu kayıp
yapsın işte senden az küçük olanokuyo filanmıki??
yapışkan gibimi cnm akıntın? öyleyse yumurtluyosun onu biliyorum[/QUO
yapıskan gıbı degıl canım zaten doktorum bana yumurtlamısın demıstı bugun adetımın 23.gunu
evet canım koku var adetin 23.gunumdeyım
tamam sen affettinmi beni:18::18:
evet paşada yeni pıhtılılardan,onada kıyamıyorummm...canım gittim ben upuzun saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim böyleyken de kıvıırcık kullanamıyorumki.uzamasını beklicem...pıhtıdaşıımmmama paşada pıhtılı artık...sende biraz doğal haliyle bırak kuzum jölele,yada köpükle yap güzel durur..nazemir akşam üzeri burdaydı memeleketinde ramazanı geçiriyomuş...
begısu tasındı
nazo bugun facaden msj attı gecen sormsutum koyde sureklı mısafır varmıs ya evınde ya annesıgılde gezzıyo anlayacan
börülceler toto büyütsün olan gelinlere olsun...ekmek koyacak yerım var benım kocayı sayma adam aksmadan aksama gelıyo koca ev bı benım olmazmı
ya bacını verecek ya ebndıe bahane edıyoo orda ekmek olsa benım yıyecegım 3 .4 tane ama normalde yarısını bana verecek
sevınc atlamayıpda ne yapacam tek gelın mecbur sonra saka ıle karısık bende gelecem dedım kucuk borulde bende gıdrım dedı ıscılerı kım bakacak dedı buyuk borulce baksın ısıne dedım alıssın ıkı gun sonra evlenecek
duman bırı ortaokula gıdıyo bırı benden bı yas kucukesek kadarlar
kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??
evet canım koku var adetin 23.gunumdeyım
benımde ıkı gun kokulu akontım geldı beyaz arkasından adet oldumdok gıdınce soracam:44:
yapsın işte senden az küçük olanokuyo filanmıki??
yapışkan gibimi cnm akıntın? öyleyse yumurtluyosun onu biliyorum
evet paşada yeni pıhtılılardan,onada kıyamıyorummm...canım gittim ben upuzun saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim böyleyken de kıvıırcık kullanamıyorumki.uzamasını beklicem...
ohhh gezsin gezsin... bengisu da yerleşsinde yeniden başlar girmeye...
bizim pc çocuk odasında
benimkisi oğlanı getirdi uyusun diye
bana da pc kapatta çocuk uyusun dedi
ben:
cevap bile vermedim
belkide hamişsin oda akıntıyı fazlalaştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?