Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok kıııızzzzkıyamam ben onlaradaaaa pıhtıdaşlarım onlar benimmmm

benim saçlar kıvır,kıvır ya en güzeli ütüyle oluyor,kırışıklıklarını açıyorum bi güzel ama hepside saçı mahvediyor yaaa...
evet valla saçın doğasını bozuyo, benimde bukle bukle saçlarım ama şimdi hafif dalgaya döndü yıllardır düzleştirmekten
kıvırcık saça bayılırım

olanlardan haberin yok konuş sen :99:

affet beni:26::26:

kızlar bengisu ve nazemir uzun zamandır yoklar..neden yoklar

ya lütfen rahatsız olma paşam yaa ben senin ne demek istediğini biliyorum kuzum rahat ol...
kıvırcık saça bayılırım

olanlardan haberin yok konuş sen :99:
ben bazen sinir oluyorum herkes çok beğeniyor ama zor ya kıvırcık saç..ALLAH tan çirkin kıvırcıktan değil...

kız ben bu işleri hiç beceremiyom bilen varsa yapsın..

nazo bugün burdaydı serayı kutladı:44::44:
bengisu kayıp

yapsın işte senden az küçük olanokuyo filanmıki??

kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??

yapışkan gibimi cnm akıntın? öyleyse yumurtluyosun onu biliyorum

pıhtıdaşıımmm ama paşada pıhtılı artık...sende biraz doğal haliyle bırak kuzum jölele,yada köpükle yap güzel durur..nazemir akşam üzeri burdaydı memeleketinde ramazanı geçiriyomuş...

begısu tasındı

nazo bugun facaden msj attı gecen sormsutum koyde sureklı mısafır varmıs ya evınde ya annesıgılde gezzıyo anlayacan

bizim pc çocuk odasında
benimkisi oğlanı getirdi uyusun diye
bana da pc kapatta çocuk uyusun dedi
ben:
cevap bile vermedim

pıhtıdaşıımmm ama paşada pıhtılı artık...sende biraz doğal haliyle bırak kuzum jölele,yada köpükle yap güzel durur..nazemir akşam üzeri burdaydı memeleketinde ramazanı geçiriyomuş...
evet paşada yeni pıhtılılardan,onada kıyamıyorummm...canım gittim ben upuzun saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim böyleyken de kıvıırcık kullanamıyorumki.uzamasını beklicem...

begısu tasındı

nazo bugun facaden msj attı gecen sormsutum koyde sureklı mısafır varmıs ya evınde ya annesıgılde gezzıyo anlayacan

ohhh gezsin gezsin... bengisu da yerleşsinde yeniden başlar girmeye...

börülceler toto büyütsün olan gelinlere olsun...
kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??

yumurtluyo olabilirsin,,, adetin geciktimiki..

yapsın işte senden az küçük olanokuyo filanmıki??

yapışkan gibimi cnm akıntın? öyleyse yumurtluyosun onu biliyorum

calsıyo canım okumyo nısnalı gıtsın yapsın yok olurmu ben aksmmalrı yemegını yapacam ya adam bana slm verıyo allah dan bulsun

ya esım bayramdan snra ızne cıkacak inşallah aynı gune denk gelrıde bız tatılde oluruz yoksamm ben bole olurum

bengisu taşınalı çooook oldu karı gelmiyooooooo
en son klomn kullanıp iğne vuruldu
sonuç olumsuzsa kafa dinliyordur
kk küseriz ya bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…