Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

üfff senide zor günler bekliyor

bende öyle kestirdim boyun fıtığıda çıkmıştı yaa sinirden kuaföre gidip kestirdim sonrada ağlıcaktım nerdeyse....

bizim pc çocuk odasında
benimkisi oğlanı getirdi uyusun diye
bana da pc kapatta çocuk uyusun dedi
ben:
cevap bile vermedim
çocuğu da uyutuyo kesin farklı niyeti var sende uzatma aaaaa siz 9 sene önce bugün evlendiniz hadi kapat pc yi onu kutlayın hadi canım hadi canım

kızlar ben çıkıyorum kociş hadi kalk artık diyorr öpüyorum hepinizii iyigeceler

paşammmmm ocağı yakacağımmmmsuyu ısıtacağımmmmsenin için heee kendim için söylüyosam ne olayımm

inşallah canım olmassın kac zamandır bebk ıstıyosunuz :26::26:

kzılar cok kotu basım agrıyo sankı bırılerı sıkıyo bu arad yarın yokum anam temzılıge gıdecem
tmm canım haber verdiğin iyi oldu
bende öyle kestirdim boyun fıtığıda çıkmıştı yaa sinirden kuaföre gidip kestirdim sonrada ağlıcaktım nerdeyse....
kökü sende nasılsa üzülme
canım ınsallah ya hemen hemen 1 yıldır ıstıyoruz aralarda korunmalar olsada

bence hamişsin içime doğdu güzel haberlerle gel..

dıyemez cunku borulce ızınlı 10 un ama nısanlısı ıle gezecekler oyuzden bıze bırsey dıyemezler deseler kalın dıye kendı kızın ıznınde gıdeydınız derımm

bana cocuk olunca yardım etemzler zarara sokarlar ya buyuk gorumcem allah dusman basına vermesın hep suratı asık havalı baskasınn yanın melek sankı kucukde herseye kuser kendı bebeme kendım bakrım hem onlar dover

kendi başların abakarlar bebem boşver biride kocaya gidi versen baksın babasına eşim bayramdan önce beni yolluyo memlekete yok dedim babanın haşlıgını almadan nereye deidm her sene 50 100 veriyodane ka düşünceliyim degilmi
kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??
31 yumurtlamışın 7 agustosta rahim yerleşmiş bebem bu aralar evcilik oynadınızsa gebesin allahın izniyle ben öle hesap ediyorum kıızmda öle kaldım saglıklı bi rbayan yumurtluyosa oluyo
gözlerine kurban oluyum ben senin hemi
pıhtıdaşıımmm ama paşada pıhtılı artık...sende biraz doğal haliyle bırak kuzum jölele,yada köpükle yap güzel durur..nazemir akşam üzeri burdaydı memeleketinde ramazanı geçiriyomuş...
:124::124::124::124:benimde ahlaakımı bozdunuz bende sizden oldum bu pırtılaşma yüüznden bebekte düşüyomuşerken dogum plesentanın erken ayrılması bebeklerin kabinin durması çeşitleri varmışbende homosisiteyin çıktı
bizim pc çocuk odasında
benimkisi oğlanı getirdi uyusun diye
bana da pc kapatta çocuk uyusun dedi
ben:
cevap bile vermedim
:123::123::123::123:nice senelere bebem işşallah birdahai evlilik yıldönümünde bebeginle girersin aminnnnnnnn
bende kestirdim caanım saçlarımı anca tokaya geliyo

kızlar ben çıkıyorum kociş hadi kalk artık diyorr öpüyorum hepinizii iyigeceler

paşammmmm ocağı yakacağımmmmsuyu ısıtacağımmmmsenin için heee kendim için söylüyosam ne olayımm

kız sende çarpişsana eşinle kı z5 günü geçti benim sevinç karısından neyim eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…