Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar dün gittim...beta hcg bakıldı 142 di 177 olmuş suanda dr dayım tahlil verdim beta hcg 200 üzerinde çıkması lazım dedi dr..bekliom sonucu bakalım..10 gibi soracam cikmismi die

kalbini ferah tut canım inşallah yüksek çıkar değerin

kızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(

tüm testleri anı merkezdemi yaptın labarotuvar farkı olmasın diyecem ama bu kadar fark olmaz doktorunla bi konuş bakalım :26::26::26::26::26:

ama sanırım düşük yapıyosun canım çünkü değerin iki günde bir iki katına çıkması gerekir sağlıklı hamilelikte sen yinede doktorunla gecikmeden konuş bizide habersiz bırakma

konuştum dr la.düşük yapiosun dedi ilaçlarını kullanma sadece folik asiti iç dedi.

konuştum dr la.düşük yapiosun dedi ilaçlarını kullanma sadece folik asiti iç dedi.
geçmiş olsun canım...Rabbim inşallah tekrar nasip eder...kendini üzme...mübarek günler hürmetine Rabbim herkese nasip etsin inşallah....

günaydın dumancimmm nasilsin...
iyim cnm sen nslsn??
günaydın dumancım nasılsın karnın nasıl oldu??

serayım günaydın naptın kuzum dra gidip geldinmi ne dedi dr?
cnm daha iyim, cırcır mahvediyo beni ama geçti çok şükür.sen nslsn bebiş napıyo??

kızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(
canım yaa çok üzgünüm moralim bozuldu ne kadar da sevinmiştik..sağlık olsun yeniden olur..demekki sağlıklı olmayacaktı...kanama filan varmı?

günaydın kızlarrr keyifler nasıllll annem rahatsızdı onunla ilgilendim 2 gündür gelemdim nette
günaydın canım geçmiş olsun inşallah önemli bir rahatsızlık değildir.
günaydın kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım nasıl oldun iyileştimi isalin
günaydın kızlarrrrmutlu günleerrr

[ı] günaydın kızlar

seraycım doktora gittinmi[/ı]
sizede günaydın kızlar hayırlı mutlu umutlu bir gün olsun hepimize kalbimizdekiler önümüze gelsin

canım hayırlısı olsun demekki zamanı şimdi değilmiş iç tabi folic asitini
serayım sana aspirin falan vermedimi pıhtılaşma için hamile kalmadan önce içilmiyormu pıhtılaşma ilaçları ?

günaydın cnm, tam geçmedi süt beni ishal yapıyo onu farkettim ama karın ağrısı filan yok çok şükür.sen nslsn??

geçmiş olsun canım...Rabbim inşallah tekrar nasip eder...kendini üzme...mübarek günler hürmetine Rabbim herkese nasip etsin inşallah....

saol cnmmm..amin insallah olur bidaha...uzulmemeye calisiom...demekki hamile kalabilicem die avutuyom kendimi...

insallah olur cnm...kanamam yok peceteye sildikce azcik gelio...bayagdirda bakmiom ne durumda bilmiom şimdi....dr adet olacaksin dedi...bidahami adet olcam şimdi....

günaydın cnm, tam geçmedi süt beni ishal yapıyo onu farkettim ama karın ağrısı filan yok çok şükür.sen nslsn??
canım laktaz intöleransı vardır. Pınarın laktazsız sütleri var onlardan alıp iç hiç bişi olmaz

cnm benim sen bunu hiç gebelik yaşamadım diyede düşünebilirsin, kimyasal gebelik olmuş sanırım.adetinden sonra normal düzenine girersin ve yeniden hamile kalabilirsin vücudunu çok etkilemez.üzülmemeye çalış nolursun hayırlısı böyleymiş, allah istemediği sürece olmaz,bu ay zamanı diilmiş.inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haberlerini alırcaz.

canım hayırlısı olsun demekki zamanı şimdi değilmiş iç tabi folic asitini
serayım sana aspirin falan vermedimi pıhtılaşma için hamile kalmadan önce içilmiyormu pıhtılaşma ilaçları ?

yok cnm bana asprin içme dedi dr...pihtilasma önleyen oran normalden azcik yüksek çıktı....senin hemen öğrenir ogrenmez gelmen ilaclarina başlaman lazım dedi...

evet cnm tubisin dediği gibide olabilir...oda yaşamıştı bikere ve ertesi ay hamile kalmıştı....çok saol cnm...

iyim cnm sen nslsn??
cnm daha iyim, cırcır mahvediyo beni ama geçti çok şükür.sen nslsn bebiş napıyo??
aman canım dikkat et druna söyledinmi cır cır olduğunu sen? neyseki geçmiş bidaha olmaz inşallahhh
bende iyiyim canım bebişte iyi çok şükür senin kız nasıl ?

yok cnm bana asprin içme dedi dr...pihtilasma önleyen oran normalden azcik yüksek çıktı....senin hemen öğrenir ogrenmez gelmen ilaclarina başlaman lazım dedi...
anladım canım ozaman yine şüphelendiğin an test yapıp dr gideceksin hemen
evet cnm tubisin dediği gibide olabilir...oda yaşamıştı bikere ve ertesi ay hamile kalmıştı....çok saol cnm...

serayım düşüğün arkası bebek derler Allah gönlüne göre versin tatlım olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…