Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insallah cnm ole derler evet...bakalım kismet

yok cnm sölemedim dr a zırt pırt aramak istemiyorum adamı... kızım da iyi büyüyoruz :)

kuzum sakın üzme kendini inşaallah önümüzdeki ay hamile kalırsın hemen düşüğün arkası hemen olur derler...seninki kimyasal gebelik olmuş galiba...artık adetine 5 gün kala falan kanda mutlaka baktırmalısın gebeliğe...hemen iğneye başlamak için..

kız sende çarpişsana eşinle kı z5 günü geçti benim sevinç karısından neyim eksik
fazlan var eksiğin yok
sevınc habersız cıkmazdı kocasımı geldı
ewet
sabahın beşinde ne geziyon gızzz
günaydın kızlar...dr a gidiom şimdi...dua edin bana...Allaha emanet olun...öptüm hepinizi

günaydın kızlarrrrmutlu günleerrr
günaydın canım saol sanada mutlu günler
kızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(
canım hiç üzülme bak bu imtihan başarıyla geçersin inşallah arkasından sağlıkla bebeğin gelecek
canım adet gibi kanaman olur biraz sancında olabilir Rabbim tez zamanda verecek bebeğini işaret olarak düşün Allaha sığın canım
yok cnm bana asprin içme dedi dr...pihtilasma önleyen oran normalden azcik yüksek çıktı....senin hemen öğrenir ogrenmez gelmen ilaclarina başlaman lazım dedi...
aspirini iç derim çook faydasını gördüm ben
Sevinç ve beydağlı günaydın hoş geldiniz
tünaydın canım moralim bozuldu sabah sabah hakkımızda hayırlısı

sevinç nasılsın bugün canım neler oldu,bariştınızm ı??

evet ya ben de heyecanla açtım sabah ama çok üzüldüm sen ne yaptın canım barıştın inşallah kocişle

iyiyim tatlım dün gece aniden çıktım bilgisayarı kapatta konuşalım dedi
bende seninle konuşacak bişiyim yok didim
olsun gel dedi geçtik konuştuk herşeyi söyledim
benim ne suçum var dedi
bende beni savunmadın dedim
savunmadığın sürece de bu böyle olacak didim
sonrada uzatma felan dedi ılımlıydı
yaklaşmak için adımlar attı ama havasını aldı
şu anda da sürünme aşamasında

sabahta sarılmış öpüyor felan
ben : git başımdan uykum var
daha dur burnundan getirecem
bide benden telefon beklemiş bütün gün
çok beklersin dedim

sabahta sarılmış öpüyor felan
ben : git başımdan uykum var
daha dur burnundan getirecem
bide benden telefon beklemiş bütün gün
çok beklersin dedim

kız ben sana demedimmi bu adam sana yanaşıyor diye....iyi yapmışsın hemen teslim olma kardeşim..hem konuşmaklada iyi yapmışsın farkında olsunlar biraz ne yaptıklarının..

beydaglı bu arada dün akşamda börülceye iftara gitmişler
duy da inanma ama bizim haberimiz yok
bir gün önce halamlarda hep bir aradaydık

saol cnmmm...öyle yapacam artık adetten önce kanda baktiricam...kanamamda yok daha...

saol sevincim insallah kuzucummm rabbim herkese bebek nasip etsin...dualarım hepinizle....bana drlar içme diolar sevincim...kac dra sordum...antitrombin 3 yüksek çıktı bende...sınır 122 bende 126 çıktı...oda pihtilasmayi önleyici oranmis yuksekmis o nedenle içme dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…