abovvvv ne fenalar kız sizi niye çağırmamışlarki,sen kimden duydun..
saol cnmmm...öyle yapacam artık adetten önce kanda baktiricam...kanamamda yok daha...
saol sevincim insallah kuzucummm rabbim herkese bebek nasip etsin...dualarım hepinizle....bana drlar içme diolar sevincim...kac dra sordum...antitrombin 3 yüksek çıktı bende...sınır 122 bende 126 çıktı...oda pihtilasmayi önleyici oranmis yuksekmis o nedenle içme dediler..
saol cnmmm...öyle yapacam artık adetten önce kanda baktiricam...kanamamda yok daha...
saol sevincim insallah kuzucummm rabbim herkese bebek nasip etsin...dualarım hepinizle....bana drlar içme diolar sevincim...kac dra sordum...antitrombin 3 yüksek çıktı bende...sınır 122 bende 126 çıktı...oda pihtilasmayi önleyici oranmis yuksekmis o nedenle içme dediler..
ay ben gezemedim bile gerekli olanları alıp hemen kaçtım eve...kolay gelsin cnm sorma burasıda yanıyorrrr
pazara gitmeye korkuyom valla:18:
babası kocamı aramış bişe sormak için bizimkide siz napıyorsunuz demiş oda bacın gildeyiz demiş
benim malda bak yine haber etmediler etmesinler boş ver diyor
ay ben gezemedim bile gerekli olanları alıp hemen kaçtım eve...
iyi farkına varmış bari,aman çağırmasınlar yine moralini bozarlardı senin...
hiç gerekleri yok zaten cnm ayrımcılık yapıyor Allah layıkını versin başka bişe demiyorum..
Seraycım nslsn canım? Hastanedemisin hala?
Selam kızlar nasılsınız?_
doğru walla çok haklısın insanın zoruna gidiyor ama boşver...sen bugündenmi gideceksin adanaya..
anladım cnm hayırlısı o zaman Olacak bak bu işaret hamile kalabiliyorsun
Allah bu günlerde imtihan ediyor sabret hayatım..
:129: ewet hayatım sürünsün bakalım
neden kine gitmicen:26::26::26:gitmeyi düşünmüyorum
Seraycım nslsn canım? Hastanedemisin hala?
Selam kızlar nasılsınız?_
sevinc sakın haaa öyle birşey yapim demee şimdi sinirlisin diye böyle diyorsun,pişman olursun bak zaten o doktordan randevu almak zor sakın yapma böyle bir hatayıgitmeyi düşünmüyorum
canım sen akıllı bi kadınsın ben ce çok da fazla uzatma 12 yıldır tecrübeyle sabit değişen bi şey olmayacak sen yıpranıp üzüldüğünle kalacaksın bak sen dünden beri kendini yiyip bitirdin kaynoş koca totosunu yaydı geziyo ruhu bile duymadı sen de onlara inadına kocana daha iyi davran aradaki farkı görüyo kocişler ama ellerinden bi şey gelmiyo sen sinir olacağına onlar sinir olsun tatlı tatlı sok laflarını sonrada ya kafanı çevir ya hemen ordan çık bi şey derse de şaka yaptım de uyuz olup bırakıyolar bu huylarını sen onlara çok yüz vermişsin ben artık herşeyi diyorum
mesela ben senin yerinde olsaaydım o gün derdimki keşke komşulara giderkende çağıraydın beni derdim.
görümcene gitmişler hiç kocişe bişi deme hepiniz bi aradayken geçen size gelecektik sizde börülceye gitmişiniz haber vereydin bizde gelirdik özledik börülceyi görmüş olurduk de mesela onlar sinir olsun sen olcağına
seni yine çağırırsa komşular için bu gün falan geçen evlilik yıldönümümüzdü biraz rahatsızlandım kutlayamadıkta bu gün program yaptık yemeğe gideceğiz yoksa seve seve gelirdim deyiver canım ortadan ikiye yarılsın
canım eltimgil buruya iftara geldi kaynanamla onlar gitti arkalarından temizledim antrenin halasına fayanslarına kustu oglu oda yetmemiş havlu vermiştim ona oglanın önüne koysun diye ona akusmuş çorplarına kusmuş sen benim havlu kayıptı dedim günahını aldım götürmüş yıkar ütüler getiricek dedim bu konuyuda eşimle paylaştım sonra eşim iş kıyafetlerini getridi oturdum klozetin üstüne tulumlarının ceplerini boşaltıyorum deterjanı yumuşatıcıyı koydum kapagı açtım ıyyyy dedim bu koku ney bakarımkikız ne kırk yılın bası hep dıp dıpe cok samımıler bıde kaynın cocukları bısey dokunsun laf yapıyo bu kendı bacısı ya krısın doksun kımse karısmaz korksun gelınde daha yenı halım nıye uzerın ekola doktureyım kcoam evede canım 2 ay gece yok erken yatıyo ıste bende cıkacam kafam ok agrıyo neense mıdem bulanıyo
haber vercanımmm ınsallah verecegım ama olur ya unutursam msj atın cunku tam adet gunumde memlekete gıdecegız allahım ahyırlısını nasıp etsıncumlemıze
canım herşey allahtan bebegim üzülme olurmugünaydın kızlar...dr a gidiom şimdi...dua edin bana...Allaha emanet olun...öptüm hepinizi
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallahgünaydın kızlarrr keyifler nasıllll annem rahatsızdı onunla ilgilendim 2 gündür gelemdim nette
Günaydın kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrmutlu günleerrr
fazlan var eksiğin yok
ewet
sabahın beşinde ne geziyon gızzz
günaydın canım saol sanada mutlu günler
canım hiç üzülme bak bu imtihan başarıyla geçersin inşallah arkasından sağlıkla bebeğin gelecek
canım adet gibi kanaman olur biraz sancında olabilir Rabbim tez zamanda verecek bebeğini işaret olarak düşün Allaha sığın canım
aspirini iç derim çook faydasını gördüm ben
tünaydın canım moralim bozuldu sabah sabah hakkımızda hayırlısı
iyiki senin kocan degilim ben :18::18::18::18:iyiyim tatlım dün gece aniden çıktım bilgisayarı kapatta konuşalım dedi
bende seninle konuşacak bişiyim yok didim
olsun gel dedi geçtik konuştuk herşeyi söyledim
benim ne suçum var dedi
bende beni savunmadın dedim
savunmadığın sürece de bu böyle olacak didim
sonrada uzatma felan dedi ılımlıydı
yaklaşmak için adımlar attı ama havasını aldı
şu anda da sürünme aşamasında
aynı ben vallahisabahta sarılmış öpüyor felan
ben : git başımdan uykum var
daha dur burnundan getirecem
bide benden telefon beklemiş bütün gün
çok beklersin dedim
aman canım çagırmasınlarda ırgat gibi çalıştırıyolar boşverbeydaglı bu arada dün akşamda börülceye iftara gitmişler
duy da inanma ama bizim haberimiz yok
bir gün önce halamlarda hep bir aradaydık
sabrediyorum kuzucummm....çok saolun iyiki varsınız...kocisim yemeğe götürecekmis beni hazırlan akşama dedi...parkzirveye götürecekmis....
canım sen akıllı bi kadınsın ben ce çok da fazla uzatma 12 yıldır tecrübeyle sabit değişen bi şey olmayacak sen yıpranıp üzüldüğünle kalacaksın bak sen dünden beri kendini yiyip bitirdin kaynoş koca totosunu yaydı geziyo ruhu bile duymadı sen de onlara inadına kocana daha iyi davran aradaki farkı görüyo kocişler ama ellerinden bi şey gelmiyo sen sinir olacağına onlar sinir olsun tatlı tatlı sok laflarını sonrada ya kafanı çevir ya hemen ordan çık bi şey derse de şaka yaptım de uyuz olup bırakıyolar bu huylarını sen onlara çok yüz vermişsin ben artık herşeyi diyorum
mesela ben senin yerinde olsaaydım o gün derdimki keşke komşulara giderkende çağıraydın beni derdim.
görümcene gitmişler hiç kocişe bişi deme hepiniz bi aradayken geçen size gelecektik sizde börülceye gitmişiniz haber vereydin bizde gelirdik özledik börülceyi görmüş olurduk de mesela onlar sinir olsun sen olcağına
seni yine çağırırsa komşular için bu gün falan geçen evlilik yıldönümümüzdü biraz rahatsızlandım kutlayamadıkta bu gün program yaptık yemeğe gideceğiz yoksa seve seve gelirdim deyiver canım ortadan ikiye yarılsın
babası kocamı aramış bişe sormak için bizimkide siz napıyorsunuz demiş oda bacın gildeyiz demiş
benim malda bak yine haber etmediler etmesinler boş ver diyor
canım anca makinayı yerleştirdim banyoyu topla yatagı topla işim bitti bu erkekler banyoya girince neden acaba savaş alanı gibi oluyo bornozu bir yere atmış çamaşırları bir yerepaşa karısı gelmiş
iyiyim cnmmm...sen nasilsin? annemdeyim suanda...azcik onlarla konusim...kapatiom şimdi...görüşürüz kızlar....üzülmeyin emi...ben üzülmüyorum....hakkımda hayırlısı buymuş...Allahım kimselere göstermesin...
iyiyim cnmmm...sen nasilsin? annemdeyim suanda...azcik onlarla konusim...kapatiom şimdi...görüşürüz kızlar....üzülmeyin emi...ben üzülmüyorum....hakkımda hayırlısı buymuş...Allahım kimselere göstermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?