Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmmmmmbidenemmmmmmmmmmmmmmmmm
çok özledim seniiiiiiii![]()
geçecek mirak etmeeeeee,BUNALIMŞAR
GÜRÜLTÜCÜŞARRR![]()
Normaldir canim artık mutlu sona cok az kaldi.ama bu yattigin günleri ariycan biliyon dimi? :)))
Benimkiside gürültü yaparak uyandi cok derin uyuyordum bende alisde uyandik.
Kizlarrrrt 2014 e giriyoruz
siz kiminle nasil geçireceksiniz
Ben klasik kaynoslarla gecirecegim!!! Daha guzel plani olan varmi? Biz heryil ayni fix:)
O kadar diyorum aasamdan giyeceklerini hazirla sabah gumburtu yapma
Bizim plan yok henüz evde TV basinda oluruz zarar
Yada kaynosa geliriz hindi yemeye![]()
2014 mü gelmiş hoşgelsin... 2013 de yaşam enerjimi düşüren acılar yaşadım yorgunum çokkkk.... kapıyı açarım buyur derimde ikramda kusur ederim affola ben bu yorgunluğumu 2013 de bırakıp çıkabilirmiyim kigüzel günlerde varmıdır bizim için 2014 takviminde.. sevinsek mi üzülsek mi ne yazıldı ki 2014 için kaderimizde... 2014 mi gelmiş hoşgelsin...
![]()
2014 mü gelmiş hoşgelsin... 2013 de yaşam enerjimi düşüren acılar yaşadım yorgunum çokkkk.... kapıyı açarım buyur derimde ikramda kusur ederim affola ben bu yorgunluğumu 2013 de bırakıp çıkabilirmiyim kigüzel günlerde varmıdır bizim için 2014 takviminde.. sevinsek mi üzülsek mi ne yazıldı ki 2014 için kaderimizde... 2014 mi gelmiş hoşgelsin...
![]()
senin bu kaynoşta pek hamarattthinduuuu demekkk
yi anam yii yarasın portakallı pekin ördeğinden sonra yılbaşına kaynoş hindisi afiyet olsun
miracıma yidirmeeee
sen yiiii
![]()
selamlar
bir kaç gündür gelemedim çünkü komşumla yürüyüşe başladık ve 3 tane fular siparişi aldım acele bitirmem lazım
birde evişleri falan gelemedim ama yarın fazla işim yok gibi şimdilik:44:geçmişi yarın okuyacam
bakalım ben yokken neler olmuş beni merak eden olmuşmuama şimdi çıkmam lazım eşim gelmek üzere
![]()
ooo çokmu kilo aldın yoksaaaaevet kimleri elendiler sinir oldum
bilmemki hamilelik bunaliminami girdim nedir halsizim cnm bise yapmak istemiyor yavaş yavaş agirlasiyorum hareketlerimde kisitlaniyor
![]()
bende seni çok özledimmmmmcanımmmmmmmbidenemmmmmmmmmmmmmmmmm
çok özledim seniiiiiiii![]()
Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak bebeğim yanımda olacak inşallah çoook şükür,onun dışında annemler eşim ablamlar abimler falan filan işteee...Normaldir canim artık mutlu sona cok az kaldi.ama bu yattigin günleri ariycan biliyon dimi? :)))
Ben klasik kaynoslarla gecirecegim!!! Daha guzel plani olan varmi? Biz heryil ayni fix:)
noldu ne baktın öylee
aynen oyleeee
daha dur bebek eve çıksın öyle beraber gülelim burda...Uğramaz oldu ne o donunu cekemedenmi cikiyon heladan![]()
Uğramaz oldu ne o donunu cekemedenmi cikiyon heladan![]()
ooo çokmu kilo aldın yoksaaaa
bende seni çok özledimmmmm
Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak bebeğim yanımda olacak inşallah çoook şükür,onun dışında annemler eşim ablamlar abimler falan filan işteee...
noldu ne baktın öylee.110:
daha dur bebek eve çıksın öyle beraber gülelim burda...
ya ben yeni yıl kutlamayı hiç sevmiyorum çocukluğumdan beri bu böyle...insanlar niye bu kadar seviniyor hiç anlamam,ben hüzünlenirim bir yıl daha bitti diye...ama ailelerimiz kırılıyor diye yonlara giderdik..Normaldir canim artık mutlu sona cok az kaldi.ama bu yattigin günleri ariycan biliyon dimi? :)))
belki ailenden uzaktasın diyedirBi tuhaf hissediyorum yeni yil a girerken bi duygusallasiyirum ne oluyo bana be yaaa
ne oldu kız HAMİLEŞAR
aynen oyleeee
ah kuzum yaaa hepimiz neler yaşıyoruz belkide başkalarını dinlediğinde kendi çektiklerine şükredeceksin...ama inşaallah 2014 sana ve hepimize istediklerimizi, hayırlısıysa nasip etsin2014 mü gelmiş hoşgelsin... 2013 de yaşam enerjimi düşüren acılar yaşadım yorgunum çokkkk.... kapıyı açarım buyur derimde ikramda kusur ederim affola ben bu yorgunluğumu 2013 de bırakıp çıkabilirmiyim kigüzel günlerde varmıdır bizim için 2014 takviminde.. sevinsek mi üzülsek mi ne yazıldı ki 2014 için kaderimizde... 2014 mi gelmiş hoşgelsin...
![]()
nazoooooo walla ben merak ettim yazacaktımmmmmm ama UNUTKANŞAR olmuşumselamlar
bir kaç gündür gelemedim çünkü komşumla yürüyüşe başladık ve 3 tane fular siparişi aldım acele bitirmem lazım
birde evişleri falan gelemedim ama yarın fazla işim yok gibi şimdilik:44:geçmişi yarın okuyacam
bakalım ben yokken neler olmuş beni merak eden olmuşmuama şimdi çıkmam lazım eşim gelmek üzere
![]()
ooo çokmu kilo aldın yoksaaaa
Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak bebeğim yanımda olacak inşallah çoook şükür,onun dışında annemler eşim ablamlar abimler falan filan işteee...
bu aralar ihmal ediyorum buraları kusura bakmayın artıkmalum bebeg gidiyorum eve geliyorum evi görseniz türbe gibi allahım heryer briyerde bebegim yılbasından sonra allah ömür veirise gelicek bakalım evi temizlemem lazım daha bebegimin beşşigini almadım inanın hastane doktor parası derken 0 tükettik bu hastanedende 2600istiyorlar bizdede para yok ne yaparız nasıl briyerde buluruz bilemiyorum ban bir mucize lazım anca mucize kurtarır beni
evladım dogdu sevindim sevinmesinede yavruma şöyle keyfimce alamadım kıyafet eksikelrini bile alamaıdm yavrumun bezi bile yok eksigi okadar çokki
canı içinde olsun canı sagolsun diyorum amam oolmuyor işte beşşik almayı planlıyordum nasıl hangi parayla alıcam bilemiyorumki:44:eşim herşey yoluna girer desede olmuyor kardeşim oolmuyor
o hastaneye gidiyorumya herkezde bri haller var anlamış degilim okadar yolu yürüyourm bebegime gidiyorum millet arabalarıyla geliyor ayaklarım bri dünya oldu şişti ayaklarım okadar şişiyor agrıyorki taakatim kalmıyor eve gelene kadar epey arası var :18:evi temizlemeye başladım gece 2 kere gögsümü sagmaya başlıyorum sabah eşimi işe yolla kahvaltı yap etrafı topla gögsünü sag 11-30 olmadan evden çık hastaneye git hayde ordan 3 gelirken çıkıyorum 4 evdeyim temizlik yap yemek yap 20-30 hayde geri git hastaneye bebegi gör emzir eve 12-30 gel yorgunluktan uyua kal iş yapama bu tempo beni çok yordu
bebek gelince ne olur halim bilemiyorum allahım aşükür buygünümede amam isterdimki kenarda param olsun bebegimin pusetini beşşigini alayım nem ölme aleti istediler ateş ölçme aleti alınıcak işleirmiz çok anasını satıyım daha eczeneye şampuan dediler bebegimin cildinde konaklar başladı özel losyon şampuan aldık daha parasını veremeidm eşimin işleri bri düzelseydi
allahım eşime bol kazanç versinde işşallah bebegimin istekelrini yaparım çok hasamış cildi ban aöyle dediler öyle her şeyi giyemicekmiş ölene kadar krem kulanması lazımmış
bugün gene gittim öylen hemşire paşam göz muayenesini öne aldık siiznki bugün yapılıcak dedi ve emziremezsiniz dedi bugün anca akşama ne agırıma gitti kucagım alaıyım barı desemde vermediler
öyle küvezini okşadım elimi soktum ogluma dokundum yavrum öyle aranıyordu acıkmıştı emziremedim ne gözlerim doldu
akşam geldik hastaneye hemşire babalar anneler gelsin baksınlar dedi giridk 5 aile ben içeri giridm allahım elelrimizi yıkadık eşimle oglum küvezde bri agladı allahım eşimin kucagın averdik gene aglamaya başladı kucagım alaınca kokumu duydy galiba susutu öyle acıkmıştıki aranıyordu yavrum
babalr girmesiyle çıkması bri oldu benim oglan okadar erkegi attı dışarı aglamasıyla
eşim dedi minnacık boyuyla bizi attıya la dedi ay bende ne gülme varmış
kucagıma aldım allahım hemen emmeye başladı yarım saat seviştik
2 kere gazını çıkardım
sonra baktım üşümeye başladı verdim hemşireye küveze koyun üşüdü dedim ana yüregi işte ne yapıcaksınz
ablam bebegine brişey alamayınca derdimki abla varsın alama oglun saglıklı olsunda olmuyor öle paşam derdi haklıydı galib abeşşik alamıcam artık gittigi yere kadar istiyorumki benim istedigim olsun amam azimliyim elbet rabbim bri kapı açar
evimi dip köşe temizlediketen sonra benden keyiflisi yoksonra evladım akavuşucagım günleri sayarım
okadar uykum varki gidip yatıyım ben gece 2 kere süte kalkıcam bu aralar ev işelri bebek giremzsem artık kusura bakmayın inanın 40 çıktı sırtım yatak görmedi lohusalıgıumfda hiç yatamadım hep hastanelerde geçti ömrüm allahım ne olucak bu biizm halimi bugünümede şükür aam anladınzı siz beni
![]()
yoj bizimkinin kiyafetleri hazirdir akşamdanO kadar diyorum aasamdan giyeceklerini hazirla sabah gumburtu yapma
Bizim plan yok henüz evde TV basinda oluruz zarar
Yada kaynosa geliriz hindi yemeye![]()
Inşallah guxel gunler vardır hepimiz icin 2014 de ama tabiki kaderimizde ne yazildiysa onu yaşıyoruzzz2014 mü gelmiş hoşgelsin... 2013 de yaşam enerjimi düşüren acılar yaşadım yorgunum çokkkk.... kapıyı açarım buyur derimde ikramda kusur ederim affola ben bu yorgunluğumu 2013 de bırakıp çıkabilirmiyim kigüzel günlerde varmıdır bizim için 2014 takviminde.. sevinsek mi üzülsek mi ne yazıldı ki 2014 için kaderimizde... 2014 mi gelmiş hoşgelsin...
![]()
Canım yürüyüş cok iyi havalar cok soguk ben hergun çıkamıyorum alis usur diyeselamlar
![]()
Allaha cok sukur yavrularimiz bizimleooo çokmu kilo aldın yoksaaaa
Allahh kolaylik versin canım insallah yavrun eve gelince evde kosturucan bu kadar yorucu olmaz. Ilk baslarda olurda sonra duzene girince rahatlarsin
bu aralar ihmal ediyorum buraları kusura bakmayın artıkmalum bebeg gidiyorum eve geliyorum evi görseniz türbe gibi allahım heryer briyerde bebegim yılbasından sonra allah ömür veirise gelicek bakalım evi temizlemem lazım daha bebegimin beşşigini almadım inanın hastane doktor parası derken 0 tükettik bu hastanedende 2600istiyorlar bizdede para yok ne yaparız nasıl briyerde buluruz bilemiyorum ban bir mucize lazım anca mucize kurtarır beni
evladım dogdu sevindim sevinmesinede yavruma şöyle keyfimce alamadım kıyafet eksikelrini bile alamaıdm yavrumun bezi bile yok eksigi okadar çokki
canı içinde olsun canı sagolsun diyorum amam oolmuyor işte beşşik almayı planlıyordum nasıl hangi parayla alıcam bilemiyorumki:44:eşim herşey yoluna girer desede olmuyor kardeşim oolmuyor
o hastaneye gidiyorumya herkezde bri haller var anlamış degilim okadar yolu yürüyourm bebegime gidiyorum millet arabalarıyla geliyor ayaklarım bri dünya oldu şişti ayaklarım okadar şişiyor agrıyorki taakatim kalmıyor eve gelene kadar epey arası var :18:evi temizlemeye başladım gece 2 kere gögsümü sagmaya başlıyorum sabah eşimi işe yolla kahvaltı yap etrafı topla gögsünü sag 11-30 olmadan evden çık hastaneye git hayde ordan 3 gelirken çıkıyorum 4 evdeyim temizlik yap yemek yap 20-30 hayde geri git hastaneye bebegi gör emzir eve 12-30 gel yorgunluktan uyua kal iş yapama bu tempo beni çok yordu
bebek gelince ne olur halim bilemiyorum allahım aşükür buygünümede amam isterdimki kenarda param olsun bebegimin pusetini beşşigini alayım nem ölme aleti istediler ateş ölçme aleti alınıcak işleirmiz çok anasını satıyım daha eczeneye şampuan dediler bebegimin cildinde konaklar başladı özel losyon şampuan aldık daha parasını veremeidm eşimin işleri bri düzelseydi
allahım eşime bol kazanç versinde işşallah bebegimin istekelrini yaparım çok hasamış cildi ban aöyle dediler öyle her şeyi giyemicekmiş ölene kadar krem kulanması lazımmış
bugün gene gittim öylen hemşire paşam göz muayenesini öne aldık siiznki bugün yapılıcak dedi ve emziremezsiniz dedi bugün anca akşama ne agırıma gitti kucagım alaıyım barı desemde vermediler
öyle küvezini okşadım elimi soktum ogluma dokundum yavrum öyle aranıyordu acıkmıştı emziremedim ne gözlerim doldu
akşam geldik hastaneye hemşire babalar anneler gelsin baksınlar dedi giridk 5 aile ben içeri giridm allahım elelrimizi yıkadık eşimle oglum küvezde bri agladı allahım eşimin kucagın averdik gene aglamaya başladı kucagım alaınca kokumu duydy galiba susutu öyle acıkmıştıki aranıyordu yavrum
babalr girmesiyle çıkması bri oldu benim oglan okadar erkegi attı dışarı aglamasıyla
eşim dedi minnacık boyuyla bizi attıya la dedi ay bende ne gülme varmış
kucagıma aldım allahım hemen emmeye başladı yarım saat seviştik
2 kere gazını çıkardım
sonra baktım üşümeye başladı verdim hemşireye küveze koyun üşüdü dedim ana yüregi işte ne yapıcaksınz
ablam bebegine brişey alamayınca derdimki abla varsın alama oglun saglıklı olsunda olmuyor öle paşam derdi haklıydı galib abeşşik alamıcam artık gittigi yere kadar istiyorumki benim istedigim olsun amam azimliyim elbet rabbim bri kapı açar
evimi dip köşe temizlediketen sonra benden keyiflisi yoksonra evladım akavuşucagım günleri sayarım
okadar uykum varki gidip yatıyım ben gece 2 kere süte kalkıcam bu aralar ev işelri bebek giremzsem artık kusura bakmayın inanın 40 çıktı sırtım yatak görmedi lohusalıgıumfda hiç yatamadım hep hastanelerde geçti ömrüm allahım ne olucak bu biizm halimi bugünümede şükür aam anladınzı siz beni
![]()
Cok iyi almissinn canim dikkat mi ediyorsun?Yok iz 7. Aya giriyoz 6 kilo aldim
bakarim ne var
Pasa karisi kosturuyo valla hastane ev arazi mekik doluyor![]()
ya ben yeni yıl kutlamayı hiç sevmiyorum çocukluğumdan beri bu böyle...insanlar niye bu kadar seviniyor hiç anlamam,ben hüzünlenirim bir yıl daha bitti diye...ama ailelerimiz kırılıyor diye yonlara giderdik..
ama 2 yıl önce kayınpederim yılbaşı günü vefat etti,o yüzden eşim artık hiçbiryere de gitmek istemiyor yani biz kutlamıyoruz...
birde annemin de aynı gün doğumgünü ben onu kutlarım gündüz..
size kaynoşla mutluluklar
belki ailenden uzaktasın diyedir
ne oldu kız HAMİLEŞAR
ah kuzum yaaa hepimiz neler yaşıyoruz belkide başkalarını dinlediğinde kendi çektiklerine şükredeceksin...ama inşaallah 2014 sana ve hepimize istediklerimizi, hayırlısıysa nasip etsin
nazoooooo walla ben merak ettim yazacaktımmmmmm ama UNUTKANŞAR olmuşum
ne güzel inşaallah yürüyerek forma girersin,kolay gelsin
![]()
haklısın beydağlım ama hakkaride beni çok yordu bunuda gözardı etme kuzummm inan burası çok kötü bir yerya ben yeni yıl kutlamayı hiç sevmiyorum çocukluğumdan beri bu böyle...insanlar niye bu kadar seviniyor hiç anlamam,ben hüzünlenirim bir yıl daha bitti diye...ama ailelerimiz kırılıyor diye yonlara giderdik..
ama 2 yıl önce kayınpederim yılbaşı günü vefat etti,o yüzden eşim artık hiçbiryere de gitmek istemiyor yani biz kutlamıyoruz...
birde annemin de aynı gün doğumgünü ben onu kutlarım gündüz..
size kaynoşla mutluluklar
belki ailenden uzaktasın diyedir
ne oldu kız HAMİLEŞAR
ah kuzum yaaa hepimiz neler yaşıyoruz belkide başkalarını dinlediğinde kendi çektiklerine şükredeceksin...ama inşaallah 2014 sana ve hepimize istediklerimizi, hayırlısıysa nasip etsin
nazoooooo walla ben merak ettim yazacaktımmmmmm ama UNUTKANŞAR olmuşum
ne güzel inşaallah yürüyerek forma girersin,kolay gelsin
![]()