allah razı olsun kızlar beydaglının dedigi gibi gözü kör olsun bu paranın inanın icat edeni bri elime geçirsem tekme tokat dövücem

bugün küçük adamıma gittim dün hemşire sütünüzü az sagıyorsunzu poşetlerde az dedi bende deidm 2 sagmalık bu kadar çıkıyor

elimden gelen bu dedim bugün 10 poşet götürüdm hepsini toplasanız 2 poşet etmez

bugün benim küçük adamım uyuyordu 2 emdi temem uyudu küveze geri koydular takviye ederiz deidler 1 kere gazı çıktı ne yediyse

bugün eve erken geldim bebeler mutfagı ayaga kaldırdım

bri hırsız girse eve derki anam benden önce gelmişler der allahım ev türbe gibi herşey briyerde şu evi bri bitriseydim

eşim le dün oglanın yanına gidiyorduk metroyla allahım dikiş yerlerim sızladı eşime beli etymedim :18::18:galiba dinlenemiyorum ondan gece 2 kere süt sagmaya kalktım

uykuyu alamıyorum bebegim çamaşırlarını yıka ütüle evi temizle bebeg git allahım bu ne tempo

biri bana dur desin yada gelsin yardım etsin

birqaz daha yatsaymışım çöp ev olucakmış

bu arada benim doktor arda lembet yarın sabah 8-30 ebru akele çıkıcek seyredin yakışıklımı

bu aralar giremzsem bilinki evin temziligi bitmedi maraton yeni başlıyor amanın ben kaçtım mutfak beni bekliyor

yaptıklarım işelri sayıyım önce
1- vitrim içleirnideki kristaller 5 makina yıkadı içleri silindi peçeteleri degiştirildi

2-gümüşlükler kompile boşaltıldı kilerim düzetildi
3-yatak odasında dolaplar düzeltildi
4-bardakları çamaşır suyuna koydum bugün mutfagı bitiricem işşallah

kalan işler şunlar
1- kompile duvarlar silinicek
2-banyo tuvalet temzilenicek bornozlar atılıcak yıkanacak
3-perdeler yıkanıcak yatak örtüm
4-nevresim takımlarım yıkanıcak 2 tur
5-mutfaktaki kilerim temzilenicek
6-camlşar silinicek
7- kapılar silinicek
8-balkonum kapalı orası temizlenicek
9-4 makine çamaşır yıkanıcak
10-ütü yapılıcak
anam benim burda ne işim var benim işleirm çok daha aklıma gelmeyen işelri sonra yazarım

olurda gelemezsem polisi arayın

YATTIKLARIMIN ACISINI ÇIKARIYORUM ZAAR