Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eşim görevde ve geçen sene yine olaylı bir gece dışarıda patlamalar oluyor...bi süre sonra 40 50 kişi bizim binanın karşısındaki tek katlı evin damına çıkmış binayı taşlamaya başlıyorlar ellerinde molotofta var.eşim yine görevde evde yalnızız sonra silah sesleri başlıyor hemen banyoya kaçıyoruz dışarısı fena halde binanın camları komple inmiş vaziyette özel harekat yetişiyor sonra dağılıyolar bi sessizlik...polis gider gitmez yeniden toplanıyolar yine binada taşlar molotoflar sesten inliyor bina..biz banyodayız yine oğlumla banyo evin ara tarafında kaldığı için oturmuş seslerin dinmesini bekliyoruz..bu şekilde gece devam ediyor ve en sonunda tomalarla binadan polisleri ailecek toplayıp polis evine götürüyor özel harekat 2 gün kimse evine giremiyor..ortalık duruluyor ve hayat devam ediyor...bunları bizzat yaşadık...dediğim gibi burası insanı yoruyorrrr....

Ferhan Allah kolaylik versin canim kizkardesimde o lanet memlekette biliyorum anlattiklarinin fazlasi var eksiği yok Allah YARDIMCINIZ olsun canim

allah razı olsun kızlar beydaglının dedigi gibi gözü kör olsun bu paranın inanın icat edeni bri elime geçirsem tekme tokat dövücem:47::47:bugün küçük adamıma gittim dün hemşire sütünüzü az sagıyorsunzu poşetlerde az dedi bende deidm 2 sagmalık bu kadar çıkıyor:27::27:elimden gelen bu dedim bugün 10 poşet götürüdm hepsini toplasanız 2 poşet etmez:43:bugün benim küçük adamım uyuyordu 2 emdi temem uyudu küveze geri koydular takviye ederiz deidler 1 kere gazı çıktı ne yediyse :43:bugün eve erken geldim bebeler mutfagı ayaga kaldırdım :30::30:bri hırsız girse eve derki anam benden önce gelmişler der allahım ev türbe gibi herşey briyerde şu evi bri bitriseydim:30:eşim le dün oglanın yanına gidiyorduk metroyla allahım dikiş yerlerim sızladı eşime beli etymedim :18::18:galiba dinlenemiyorum ondan gece 2 kere süt sagmaya kalktım :53::53:uykuyu alamıyorum bebegim çamaşırlarını yıka ütüle evi temizle bebeg git allahım bu ne tempo:30::30::30:biri bana dur desin yada gelsin yardım etsin:14::14:birqaz daha yatsaymışım çöp ev olucakmış:30::30:

bu arada benim doktor arda lembet yarın sabah 8-30 ebru akele çıkıcek seyredin yakışıklımı :17::17::17:
bu aralar giremzsem bilinki evin temziligi bitmedi maraton yeni başlıyor amanın ben kaçtım mutfak beni bekliyor:30::30:
yaptıklarım işelri sayıyım önce
1- vitrim içleirnideki kristaller 5 makina yıkadı içleri silindi peçeteleri degiştirildi:kkk:
2-gümüşlükler kompile boşaltıldı kilerim düzetildi
3-yatak odasında dolaplar düzeltildi
4-bardakları çamaşır suyuna koydum bugün mutfagı bitiricem işşallah:30::30:

kalan işler şunlar
1- kompile duvarlar silinicek
2-banyo tuvalet temzilenicek bornozlar atılıcak yıkanacak
3-perdeler yıkanıcak yatak örtüm
4-nevresim takımlarım yıkanıcak 2 tur
5-mutfaktaki kilerim temzilenicek
6-camlşar silinicek
7- kapılar silinicek
8-balkonum kapalı orası temizlenicek
9-4 makine çamaşır yıkanıcak
10-ütü yapılıcak

anam benim burda ne işim var benim işleirm çok daha aklıma gelmeyen işelri sonra yazarım :27::27:olurda gelemezsem polisi arayın :9::9:YATTIKLARIMIN ACISINI ÇIKARIYORUM ZAAR:1::1::1:

Ferhan Allah kolaylik versin canim kizkardesimde o lanet memlekette biliyorum anlattiklarinin fazlasi var eksiği yok Allah YARDIMCINIZ olsun canim

canım askerler bu konuda daha şanslı ve korunaklı emin ol.ben lojmanın dışında kalmak zorunda olduğum için daha beter..burda anlattığım 2 olay ve yüzüstü anlattım ayrıntıları anlatsam daha kötü inan...burası beni çok yordu birde bunların üstüne kendimle ilgili sorunlar yaşadım yoruldum gerçekten Allah ım beterinden korusun inşallah sağsalim ve hayırlı bir yere tayinci olarak gitmek nasip olsun..dualarınızı eksik etmeyin tek bana değil burada vatanın bütünlüğünü korumak için bulunan tüm polis asker ve ailelerine...Allah kurtarsın herkesi burdan.

can kuşum sanada çok çokkk geçmiş olsun inşallah iyileşmişsindir...topikimizin başında ol her daim...dişini yidiğimden de uzak dur :20: ona bulaştırma sakın..

yoj bizimkinin kiyafetleri hazirdir akşamdan
ama bizimki su kapilari çekerken elinin ayari yok.
Ptt-pijama terlik tv yapiyosunuz yanj
keske bizde oyke kutlasak

Inşallah guxel gunler vardır hepimiz icin 2014 de ama tabiki kaderimizde ne yazildiysa onu yaşıyoruzzz

Canım yürüyüş cok iyi havalar cok soguk ben hergun çıkamıyorum alis usur diye

Allaha cok sukur yavrularimiz bizimle
bu yilbasinin tek farki o olacak
Allahh kolaylik versin canım insallah yavrun eve gelince evde kosturucan bu kadar yorucu olmaz. Ilk baslarda olurda sonra duzene girince rahatlarsin
Allah saglik versinde gerisi bi sekilde hallediliyor

Cok iyi almissinn canim dikkat mi ediyorsun?

Bende huzunleniyorum
Aslinda hic sevmiyorum bende senin gibi kutlamayi eskiden beri
Sagol buarada canım belki alis durmassa ben erken kalkarim eve gelirim PTT yaparim :)))
walla en iyisi o yani, PTT:))
senn kaynoşgil ne yapıyorki parti mi veriyolar:51:

haklısın beydağlım ama hakkaride beni çok yordu bunuda gözardı etme kuzummm inan burası çok kötü bir yer :5::5: bide üstüne bebeğimi kaybttim üstüne 3 ay ayağımdan wc ye bile yardımla yada sürünerek gider halde yattım ama hepsinin daha beteride var hamdolsun Rabbim zorlukla bir kolaylığını da verdi... ama yoruldummm kuzum neden niye diye sormak gibi birşey değil bu buranın şatları yaşananlar yordu beni :31::31:

haklısın canım,eminim oranın şartları çok zordur benim eniştemde orda görev yaptı çocuğunu ve karısını götürmedi...sizde inşaallah en yakın zamanda güzel bir yere gidersiniz....

geçen gün 12 12 çalışılıyor hakkaride olay var heryerde elektirikler sular gitmiş kocam görevde telefonumun şarzı bitmek üzere dışarıda bam güm patlamalar oluyor hava karardı teli kapadım ki acil bişey olursa arayabileyim tek diş şarz yeterse..apartmanda tek tanıdığım yok hepsi bekar..diğerleride buranın halkından..elektirik olmayınca kaloriferde yanmıyor tabi içerisi buz kesmiş oğlumla yorganın altına girdik anne diyor yine patladı anne bu ses ne anne anne diyor bende o korkmasın diye yok bişey düğün oluyor diyorum havai fişek bu şeklide geçen tam 10 saat eşim geliyor yarım saat sonrada elektirikler... bu yaşadığım olaylardan sadece biri...geçen sene daha sık bi şekilde daha beterlerini yaşadık bunları herzaman yazmam ama yoruldum dediğimde gerçekten içi dolu arkadaşlar burası insanı çokkk yoruyorrrr :31::31::31:

eşim görevde ve geçen sene yine olaylı bir gece dışarıda patlamalar oluyor...bi süre sonra 40 50 kişi bizim binanın karşısındaki tek katlı evin damına çıkmış binayı taşlamaya başlıyorlar ellerinde molotofta var.eşim yine görevde evde yalnızız sonra silah sesleri başlıyor hemen banyoya kaçıyoruz dışarısı fena halde binanın camları komple inmiş vaziyette özel harekat yetişiyor sonra dağılıyolar bi sessizlik...polis gider gitmez yeniden toplanıyolar yine binada taşlar molotoflar sesten inliyor bina..biz banyodayız yine oğlumla banyo evin ara tarafında kaldığı için oturmuş seslerin dinmesini bekliyoruz..bu şekilde gece devam ediyor ve en sonunda tomalarla binadan polisleri ailecek toplayıp polis evine götürüyor özel harekat 2 gün kimse evine giremiyor..ortalık duruluyor ve hayat devam ediyor...bunları bizzat yaşadık...dediğim gibi burası insanı yoruyorrrr....

RABBİM sizin ve bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun...aslında söylenecek çok şey var ama söylenemiyor işte:47:

:110:
:110:
Canim sikiliyyyy kimse yok soopet edek :110:
:110: :110: :110: :110: :110:
allah razı olsun kızlar beydaglının dedigi gibi gözü kör olsun bu paranın inanın icat edeni bri elime geçirsem tekme tokat dövücem:47::47:bugün küçük adamıma gittim dün hemşire sütünüzü az sagıyorsunzu poşetlerde az dedi bende deidm 2 sagmalık bu kadar çıkıyor:27::27:elimden gelen bu dedim bugün 10 poşet götürüdm hepsini toplasanız 2 poşet etmez:43:bugün benim küçük adamım uyuyordu 2 emdi temem uyudu küveze geri koydular takviye ederiz deidler 1 kere gazı çıktı ne yediyse :43:bugün eve erken geldim bebeler mutfagı ayaga kaldırdım :30::30:bri hırsız girse eve derki anam benden önce gelmişler der allahım ev türbe gibi herşey briyerde şu evi bri bitriseydim:30:eşim le dün oglanın yanına gidiyorduk metroyla allahım dikiş yerlerim sızladı eşime beli etymedim :18::18:galiba dinlenemiyorum ondan gece 2 kere süt sagmaya kalktım :53::53:uykuyu alamıyorum bebegim çamaşırlarını yıka ütüle evi temizle bebeg git allahım bu ne tempo:30::30::30:biri bana dur desin yada gelsin yardım etsin:14::14:birqaz daha yatsaymışım çöp ev olucakmış:30::30:

bu arada benim doktor arda lembet yarın sabah 8-30 ebru akele çıkıcek seyredin yakışıklımı :17::17::17:
bu aralar giremzsem bilinki evin temziligi bitmedi maraton yeni başlıyor amanın ben kaçtım mutfak beni bekliyor:30::30:
yaptıklarım işelri sayıyım önce
1- vitrim içleirnideki kristaller 5 makina yıkadı içleri silindi peçeteleri degiştirildi:kkk:
2-gümüşlükler kompile boşaltıldı kilerim düzetildi
3-yatak odasında dolaplar düzeltildi
4-bardakları çamaşır suyuna koydum bugün mutfagı bitiricem işşallah:30::30:

kalan işler şunlar
1- kompile duvarlar silinicek
2-banyo tuvalet temzilenicek bornozlar atılıcak yıkanacak
3-perdeler yıkanıcak yatak örtüm
4-nevresim takımlarım yıkanıcak 2 tur
5-mutfaktaki kilerim temzilenicek
6-camlşar silinicek
7- kapılar silinicek
8-balkonum kapalı orası temizlenicek
9-4 makine çamaşır yıkanıcak
10-ütü yapılıcak

anam benim burda ne işim var benim işleirm çok daha aklıma gelmeyen işelri sonra yazarım :27::27:olurda gelemezsem polisi arayın :9::9:YATTIKLARIMIN ACISINI ÇIKARIYORUM ZAAR:1::1::1:

abowwwwwwww ALLAH kolaylık versin bebeammm çok işin var çok yoğunsun,kız dikkat et dikişlerini zorlama...

annen gittimi ?? ne var eltilerin gelse,yada börülcen yokmuydu ablanda var hep birden temizlerdiniz,ne olur yani...

sana diyorum ama kardeşlerim hariç banada kimse yardım etmez:19:

unutuldu kıyağımız:24:

tutmaz oldu ayağımız:24:

sallanıyor kayığımız:24:

amma batar batar amma çıkar:24::24:

kılzar slm geçmş olsun dileklerinz için tşk ederim
ben hastalıktan çıktım Egem hasta oldu
hemde baya hastaşar:2::2::2:

öpüyorum sizi

öpüyorum sizi

:55:oyyyy kuzuma cok geçmiş olsun
Senin gibi yapiklisardan bulasti :19:

öpüyorum sizi

geçmiş olsun canım hem sana hem egeye

walla en iyisi o yani, PTT:))
senn kaynoşgil ne yapıyorki parti mi veriyolar:51:

haklısın canım,eminim oranın şartları çok zordur benim eniştemde orda görev yaptı çocuğunu ve karısını götürmedi...sizde inşaallah en yakın zamanda güzel bir yere gidersiniz....
Yok kızzzz ne partisi..kadinkat Kadınlar hizmet ediyi erkekler egleniyiii :) yemek yeniliyir tv seyrediliyir sohbet edilir saz çalıyor birileri..boyle iste. Gelinler mutsuz. Kaynos ve borulceler mutlu bi aksam geciriyorlat.:((
:110: :110: :110: :110: :110:

abowwwwwwww ALLAH kolaylık versin bebeammm çok işin var çok yoğunsun,kız dikkat et dikişlerini zorlama...

annen gittimi ?? ne var eltilerin gelse,yada börülcen yokmuydu ablanda var hep birden temizlerdiniz,ne olur yani...

sana diyorum ama kardeşlerim hariç banada kimse yardım etmez:19:
Benimde yardim edecek kims3m yok
Kaynos boulce börülce bana hic gram yardim etmezler
bacim var o da benim ona yillardir cok faydam dokundu ama.onun bana malesef :((
Olsub diyorum Rabbim yeteryeterki bana saglik versin ben kendi kendime yetmeye çalışıyorum

öpüyorum sizi
Egeye gecmis olsun
Kuzum ya inşallah çabucak iyileşir

$1476550_347730905368355_1073299281_n.webp

hayırlı gecelr:54:

yuvasız kuşlara bile dal verip yuva kurduran rabbim hakımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle HAYIRLI CUMALAR

canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakit şifa versin inşallah.. bende tahlil baktımıştım doktora gösterene kadar 2 gün stresten mahvoldum...anlıyorum seni zor Allah hastalıkla imtihan etmesin.buarada yıldönümü benim değil umudum un :34::34:
sagol canımm allah razı olsn

Ayyy cok gecmis olsun canim yaaaaa
Herseyin nedeni stres biliyorsun degilmi tatlım. Malum sende stresli gunler geçiriyorsun. Insallah en kisa zamanda agrilarin keser. Ilaclar ise yarar. Rabbim beterinden esirgesin insallah.
2014 insallah sana ailene saglik ve mutluluk getirecek. Alisde seni oper teyzesi.habersiz koma bizi :)

amın canım amın allah razı olsun

hayırlı cumalar kızlar nasılsnz hepınıze teseekkurler ıyı dıleklerınz ıcın basak gecms olsn cnm cok sanada egecıgede..

Back
X