Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

unutuldu kıyağımız:24:

tutmaz oldu ayağımız:24:

sallanıyor kayığımız:24:

amma batar batar amma çıkar:24::24:

kılzar slm geçmş olsun dileklerinz için tşk ederim
ben hastalıktan çıktım Egem hasta oldu
hemde baya hastaşar:2::2::2:

öpüyorum sizi
hasta,hasta öpme bizi :83:
oyyy kıyamam egeye ,büyükler zor dayanıyor..geçmiş olsun kara kuzuya:16:
Yok kızzzz ne partisi..kadinkat Kadınlar hizmet ediyi erkekler egleniyiii :) yemek yeniliyir tv seyrediliyir sohbet edilir saz çalıyor birileri..boyle iste. Gelinler mutsuz. Kaynos ve borulceler mutlu bi aksam geciriyorlat.:((

Benimde yardim edecek kims3m yok
Kaynos boulce börülce bana hic gram yardim etmezler
bacim var o da benim ona yillardir cok faydam dokundu ama.onun bana malesef :((
Olsub diyorum Rabbim yeteryeterki bana saglik versin ben kendi kendime yetmeye çalışıyorum

Egeye gecmis olsun
Kuzum ya inşallah çabucak iyileşir
zavallı GELİNLERRR:31:

Eki Görüntüle 910334

Valla basardim buyurun 6. Ayi bitirmiş bir gobus :9:

:nazar::nazar::nazar:maaşşallah yesinler senin böyükle,göççük arası göbüşünüüü:nazar::9:

sevinç kız parmakların şişmişmi yosam resimdenmi öyle çıkmış...

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: o göbük değil miraç o miraç :9::9::9::9::9::emir_bebek:
:9: evet
41 kere maşallah
Fıstık gibisin
Hic kilo almamıssin..
Allahim nazarlardan saklasin seni ve Miraç'i.
Burdanda Miraç'a el salliyorum :)))

Tesekkur ederim hayatim :38:

Beydagli kuzum yakinlastirip çektiğim için öyle cikmis yoksa sis değil yuzugum hala normal oluyor :34:

Rabbim isteyen herkese versin saglikla sihhatle insallah

açsan gizli kocan ne bilcek:27::27::27:söz kzı demeyiz burda:9::9:

allah razı oosun rabbim olmayanlarada nasip etsin işşallah :29::29:

oh çok şükrü inan aklım sendeydi kocam yeni geldi arıcektim seni hoş arasamda şansıma çıkmıyım açmıyım telefonu:14::14:

anam anam ne zaman buluşuyok bebeg gidince gelsene oraya bol bol görüşelim olarmı
yolurrrrrrrrrrrrr:43::43:

gelebilsem kendim gelecem ama kendim cesaret edemem anca eşimle gelebilirim

Hemen rapor vereyim bende

Sabah kalktik oğlumun sutunu verdim uyudu
Sonra babasi uyandi
Kahvalti hazırladım kahvaltisini yapti alisi yuruyuse cikardik
Hava 8 derece ama cok güzel bi gunes var
10-15 dakika bi tur attik mahallede sonra ewve gekdik
Simdi diyet fanta actim. Onu içiyorum. Serefe. Bu arada evlilik yıldönümümuz icin esime hediye almayi dusundum ama.ne alicam herseyi var.
En iyi si bişey almamak:))))
Ama gullerimi muhakkak isterim almassa cingar cikar
Buarada 10 yilimiza gireceğiz

RABBİM uzun, mutlu, huzurlu yıllar nasip etsin evlatlarınızla bir ömür:16:

:110::110::110:

RAPOR VERİYORE:kkk:

:3::3:BEN GELDİM CANLAR:38:EV İŞİ YAPMAYA BAŞLADIM BEBEG SABAH AKŞAM GİDİYORUM İNANIN ÇOK YORULUYORUM BEBEK YOKKEN BU TEMPO BENİ YORUYOR BEBEK OLUNCA HALİMİ DÜŞÜNEMİYORUM:111::111::111:İNANIN SABAH AKŞAM GİTMEKTENMİ AYAKLARIM BİLEKLEİRM ŞİŞTİ ÇOK YÜRÜMEKTEN OLURMU ACABA:44::44::44:BU ARALAR SİZLERİ İHMAL EDİYORUM KUSURA BAKMAYIN İŞŞALLAH EV İŞELRİM BİTSİN BOL BOL GÖRÜŞÜCEZ:29::29:BENİM ÇIKMAMLAIZM MALUM KAHVALTI VAR BEBEG ANCA YETİŞİRİM DAHA YATAK ODASI BİTTİ BRİ DUVARLARIYLA GARDOLABININ ÜSTÜ MOBİLYALARIN ALTINI ÇEKİCEM YÜZLERİNİ SİLİCEM YATAK ODASI BİTİNCE YEMEK ODASINI BİTİRİCEM ORAYADA GİRDİM DÜN MOBİLYALARI ÇELTİM İÇLEİRNİ BOŞATTIM ODANIN HALİNİ GÖRSENİZ SAVAŞ ALANI:30::30::30:BU EV 2 HAFTADA ANCA BİTER YEMEK ODASIN A2 GÜN MUTFAGA 3 GÜN VERİYORUM ALLAH RAZI OLSUN KAYNANAM BAN BAKMAKTAN EVE BAKAMAMIŞ ZAAR:1::1::1: OGLUM ELHAMDURİLLAH İYİ SİLİKON MEME UCUNA GEKTİK GÖGSÜMÜ AGZIYLA EMMESİ BRİ HOŞUMA GDİİYORUDU ŞİMDİ SİLİKON OLDUGUNDAN BRİŞEY ANLAMIYORUM AMAN OLSUN EBBEGİM DOYDUNSA NEYSE ÇENEM DÜŞTÜ ŞU İŞELRİMİ TOPARLIYIM DÖNERİM ARANIZA:3:ÖPÜYORUM HEPİMNİZİ:38:

SEVGİLİ SEVİNÇ KARISINA YAZIYORUM BU SATIRLARI ARARAIM AÇMAZ AÇAR KAPAR SURATIM ASONRA DEEMSİN ARAMIUYORSUN BENİ İHMAL EDİYORSUN KARDEŞİM SAATİNİ VER ÖÖYLE ARAYAYIM SENİ:57::57::57: DÜN HANIMI ARADIM MİSAFİRLİKTEYMİŞ O KOCA TOTOSUNU KALDIRIP ACABA TELEFONUMA BAKIP DİYEMEZMİYDİ MİSAFİRLİKTEYİM CANIM SONRA GÖRÜŞELİM AMAM NERDE MNESAJ ATTIM GERİ GELDİ ZATEN LOHUSAYIM LOHUSA SNDORAMINA GİRMİŞİM ARIYOM AÇMIYOR ŞU SEVİNCİ HAMİL EDEMİCEM AHANDA BÖLE ELİME ALICAM EVİRE ÇEVİRE DÖVÜCEN HE:57::57::57::57:
NEYSE YA BRİ DAHA ARAMAM RAHATSIZ ETMEM SENİ SEN MİSAFİRLİKTE İYİ EYLEN KARDEŞİM:43::43:ŞANSINA KÜS BEBEGİ CANLI GÖSTERİCEKTİM SANA 3 G OLSAYDI SORUCAKTIM ŞANSINI KAÇIRIDN BEN ÇIKIYOURM KAHVALTI YAPICAMGÖGSÜÖMÜ SAG OGLANA ANCA YETİŞİRİM :63::63::63:

göğüslerin silikonmu :53:

kızlarrr merhabaa cok hastaymmm bennn :(((
persembe gunu kulagıma bır agrı gırdı durup dururken
hemen gttkk hastaneye doktr baktı kulagım temız herhabgı bısey yok dıslerımde curuk yok boyun rontgenı ıstedı tovbe yarabbı lenf bezlerımde beze olmus ıltıhaplı oda kulagıma vuruyomus 2 tane 1000 mg antbytk verdı bırı ıltıhap kurutucu dıgerı hucre yenıleyıcımı ne dedı 10 ıgne verdı lenfın sakası olmaz ınanılmaz korktm rahmetlı dayıcıgımda lenf kanserınden vefat ettı zatn bızım sulale kanser topluca..
ayy sınırlerım alt ust oldu kulagm hala ara ara anıden agrıyoo baya sokturucu ıctm adet olmam da yakın su 2013 bıtsın ya yemınle..
kac gndr ewdeym yarn arkadaslarmzla bı avm de bulusczz banada moral olur cok bozuldu sınırlerm aglıyorm hep adetn verdgı duygusallık hersey ust uste geldı :19:
sızler nasılsınz pek okuyamadım gecmısı ama bafs kuzumm nıce nıce senelere esınle mutlu hzuurlu
sevınc ablamm tahlıllerın temız cıkmıs gzun aydn mıracı sag salım kucagna al ınsallah
basakk pasamm beydaglı ablamm umudum guzelmmm hepıınızı cok opuyormm alısı de op bnm ıcın.. allaha emanet olun

çok geçmiş olsun canım

Normaldir canim artık mutlu sona cok az kaldi.ama bu yattigin günleri ariycan biliyon dimi? :)))

Benimkiside gürültü yaparak uyandi cok derin uyuyordum bende alisde uyandik.

Kizlarrrrt 2014 e giriyoruz
siz kiminle nasil geçireceksiniz
Ben klasik kaynoslarla gecirecegim!!! Daha guzel plani olan varmi? Biz heryil ayni fix:)

bizde eşimle evdeyiz ilk kez çalışmayacak yanımda olacak daha ne isterim

:30:evettt çok hamarattir kendileriii :30::30:

Ben merak ettim simdi girdigim de yazacaktim nazoya ne oldu sesi soluğu cikmiyyy facede de yok diye ohhh yürüyün ne güzel havalar çok dogumadan:8:

elişi yapıyorum diye faceyede pek takılmadım
yılbaşına kadar bitirmem gerekiyordu en azından 1 tanesini
birde hergün 1 saat yürüyoruz
üstüne bide ıspanak almıştım pazardan en az 2 saatimi ıspanaklar aldı ertesi günde börek yaptım eşim istedi
işte böyle bende nete fazla takılamadım
evet ya çok iyi oldu komşuda yürüyüş yapmak istiyormuş tek başına canı istemiyormuş onunda
iyi oldu bende bahaneyle yürüyüş yapıyorum şansımızada 1 haftadır havalar çok güzeldi

ya ben yeni yıl kutlamayı hiç sevmiyorum çocukluğumdan beri bu böyle...insanlar niye bu kadar seviniyor hiç anlamam,ben hüzünlenirim bir yıl daha bitti diye...ama ailelerimiz kırılıyor diye yonlara giderdik..
ama 2 yıl önce kayınpederim yılbaşı günü vefat etti,o yüzden eşim artık hiçbiryere de gitmek istemiyor yani biz kutlamıyoruz...
birde annemin de aynı gün doğumgünü ben onu kutlarım gündüz..

size kaynoşla mutluluklar:9:

belki ailenden uzaktasın diyedir:29:

ne oldu kız HAMİLEŞAR:29:

ah kuzum yaaa hepimiz neler yaşıyoruz belkide başkalarını dinlediğinde kendi çektiklerine şükredeceksin...ama inşaallah 2014 sana ve hepimize istediklerimizi, hayırlısıysa nasip etsin:29:

nazoooooo walla ben merak ettim yazacaktımmmmmm ama UNUTKANŞAR olmuşum:17:

ne güzel inşaallah yürüyerek forma girersin,kolay gelsin:29:

:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

UNUTKANŞAR olsun kız biliyorum yazmasanızda aklınızda olduğumu
bazen benimde aklımda olur neden girmez diye ama yazmayı unuturum

başakcım hastalıklardan dönmüşsün çok geçmiş olsun egemede çok geçmiş olsun
kendinize iyi bakın siz bize lazımsınız:38:

Nazocum amin canım
Insallah sende minigin gelirde tez vakitte sende onunla yildonumlerine girersin canım

kızz sevinç şu göbükünü çek ekranı göremiyom :9::9::9: aşadan aşadan dayamış göbeğini :9::9::9: napıyon günaydınnnnn ben çok kötüyüm boğazım acıyor ama öle böle değil sabah hiçbişiy yiyemedim birazdan çorba yapıcam kendime :2::2:

kızz sevinç şu göbükünü çek ekranı göremiyom :9::9::9: aşadan aşadan dayamış göbeğini :9::9::9: napıyon günaydınnnnn ben çok kötüyüm boğazım acıyor ama öle böle değil sabah hiçbişiy yiyemedim birazdan çorba yapıcam kendime :2::2:

Çok geçmiş olsun geri dur :45::45:
:19: senide görürüz insallah göbekli marul olunca :39:

gelebilsem kendim gelecem ama kendim cesaret edemem anca eşimle gelebilirim

RABBİM uzun, mutlu, huzurlu yıllar nasip etsin evlatlarınızla bir ömür:16:

:110::110::110:

göğüslerin silikonmu :53:

çok geçmiş olsun canım

bizde eşimle evdeyiz ilk kez çalışmayacak yanımda olacak daha ne isterim

elişi yapıyorum diye faceyede pek takılmadım
yılbaşına kadar bitirmem gerekiyordu en azından 1 tanesini
birde hergün 1 saat yürüyoruz
üstüne bide ıspanak almıştım pazardan en az 2 saatimi ıspanaklar aldı ertesi günde börek yaptım eşim istedi
işte böyle bende nete fazla takılamadım
evet ya çok iyi oldu komşuda yürüyüş yapmak istiyormuş tek başına canı istemiyormuş onunda
iyi oldu bende bahaneyle yürüyüş yapıyorum şansımızada 1 haftadır havalar çok güzeldi

UNUTKANŞAR olsun kız biliyorum yazmasanızda aklınızda olduğumu
bazen benimde aklımda olur neden girmez diye ama yazmayı unuturum

:53::53::53::53:kız ne silikonu silikon meme ucuyla emdriyoruym allah seni seism evi inletti gülmekten:60::60::60:
işlerim bitmedi bitince dönücem:27::27:

Selam millet
Niye kimsecikler yok
Neden
Ben de gelmesem kimse gelmeyecek buraya
Rapor veriyimmm
Yogun bi hafta sonu oldu
Dun esim ben ve alisi çarşıya götürdü
Bugunde annesine gittik.
Aksam yemegimizi orda yedik
Sonra eve geldik
Ben oglani yedirdim uyuttum
Simdide kocisle oturuyos
O tv seyrediyi
Bende size bi selam veriiiim dedim

Kizlar 2014'e 1 gun kala ne hissediyonus ???

Ne mamalar yapicaksiniz

Sevinçcim menu ver bakimmm neler önerirsin?

Ulus Cebeci Çankaya
Calkala yavrum calkala
Bize heryer paris degil bize her yer cankayaaaaaaaaasssss

Kizlar 2014'e 1 gun kala ne hissediyonus ???

Ne mamalar yapicaksiniz

Sevinçcim menu ver bakimmm neler önerirsin?

:44: ne hissediyom hayirlisiyla sagsalim bebegimizi kucagimiza aliriz insallah :16::16::16::16:
Menü kaynosa gidecez biz
Tel ssehriye corbasi
Firinda hindi
Pirinç pilavi
Bol salata yeşillik ve tursu
Tatli olarak künefe
Cayin yanina karisik çerez
Kestane olise patlamis misir :39::39:
İlerleyen saatlerde meyve:39:
Tabii ben bunların hepsini yiyemem çünkü
Aksamlari cçok yiyemiyom siginasamiyorum.

Back
X