rahim filminin sonucunu almak içi doktora gittim bugün,sonuç olumsuz yani ameliyat işe yaramamış rahimdeki darlık hala duruyor ve yeniden ameliyat olmam gerekiyormuş sonrasında yine şu kahrolası rahim filmini çektirmem gerekiyormuş,falan filan..
ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..
kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor aklıma