günaydın kızlaaaaaaaaaaar
dişim ağrıyo ya nedir benim bu dişlerden çektiğim dün dolgu yaptım akşam dolgudan küçük bi parça düştü nasıl yaptıysa artık doktor hanım şimdi su içince bile sızlıyo birazdan yine dişçiye gitçem bıktım ya oooof ooooofff bana dua edin kızlar
dişim ağrıyo ya nedir benim bu dişlerden çektiğim dün dolgu yaptım akşam dolgudan küçük bi parça düştü nasıl yaptıysa artık doktor hanım şimdi su içince bile sızlıyo birazdan yine dişçiye gitçem bıktım ya oooof ooooofff bana dua edin kızlar
günaydın canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zormuş allah kolayık versin umarım biran önce geçer.bu arada sizede günaydın kızlarrrr
vay ksele bak hele habersizce çekip gitmişşşşşşşş hımmmmmmmmmmmmmm
Günaydın yeşill nasılsın canım ??
günaydın kselcim iyiyim canım sen nasılsın?
iyiyim canım ama benim uyku ve wc ile başım dertte. göz kapaklarım açılmıyo valla. bide çok sık wc ye gidiyorum canım ya. senin nasıl gidiyo hamişlik
günaydın canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zormuş allah kolayık versin umarım biran önce geçer.bu arada sizede günaydın kızlarrrr
aynen canım bende öyle artı bide bende kokulara karşı bi hassaslık var ve midem arada bulnıyor böyle bi tuhaf oluyor ağzımda hiç tat yok şimdilik böyle idare ediyoz bakalım canım hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatsak
günaydın saracımmm umarım en kısa zamanda kurtulursun bu diş ağrılarından...çok geçmiş olsunn...
günaydın cnmmm nasılsın bakalım?
herkese günaydın kızlarrr...yeşilim kselim napıosunuz bakalımm...dolunaycımm sen napıosun nasılsın düne nazaran?
saol canım iyiyim ben uyuyup duruyorum.ayakta evde işyerinde heryerde uyuyorum :))
eee hamilelikte normal uyuda büyüsün bebişin annesi...oyy maaşallah yaa...Allahım esirgesin hepinizi
uyuyup büyütücez artık bebişi yapçak bişey yok.
günaydın serayım iyiyim ben sen nasılsın napıyosun kuzum?günaydın saracımmm umarım en kısa zamanda kurtulursun bu diş ağrılarından...çok geçmiş olsunn...
günaydın cnmmm nasılsın bakalım?
herkese günaydın kızlarrr...yeşilim kselim napıosunuz bakalımm...dolunaycımm sen napıosun nasılsın düne nazaran?
atlatıcaz canım hayırlısıyla. senin bebiş şimdi tam olarak ne kadarlık canım
yesilim gelmiş hoşgelmiş nassın cnm benim hamişlik nasıl gidiyo alıştınmı taglım
günaydın serayım iyiyim ben sen nasılsın napıyosun kuzum?
inşallah canımmm 6+1 canım benim bebiş cuma günü dra gitcez yine bakalım kalp atışına bakacak dr inşallah duyarım bebeğimin kalp atışlarınısenin ne kadear oldu şimdi?
hoşbuldum sultanım sende hoşgeldin
iyiyim canım alışma safhasındayım henüz bakalım :)
İYİYİM CANIMMM DİETE BAŞLADIM SON GAZ DEVAM EDİOMM..İNŞALLAH DUYACAKSIN CNM KALP ATIŞLARINIDA OHH NE GÜZEL MAAŞALLAHH
hürremim sultanım sen napıon nasılsınn bakalımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?