Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zormuş allah kolayık versin umarım biran önce geçer.bu arada sizede günaydın kızlarrrr

geçmiş olsun saracım yaa...başka doktora git istersen...sanırım beceriksiz birine denk geldin..

günaydın canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zormuş allah kolayık versin umarım biran önce geçer.bu arada sizede günaydın kızlarrrr

günaydınnn annelerin en güzeli:)nasılsın bakalım....ağrın falan yok dimi tatlım...

vay ksele bak hele habersizce çekip gitmişşşşşşşş hımmmmmmmmmmmmmm

ya canım bizim evdeki internet bağlantısında bi problem var ikidebir gidip duruyo.akşam gitti yine bende beklerken uyumuşum ama :)) habersiz gitme gibi bi huyum yoktur kuzum benim

dolunaycım canım okudum yazdıklarını ahhh bu kocalar ahhh
bizde de saflık var kuzum sanıyoruzki bizi çok seviyolar kıyamazlar seviyoruzya gözümüzle görsek yaptıklarını inanmıyoruz
hepsi aynı bunların malesef zaten senin en kötü anlarında çıkyor hep asıl yüzleri Allah hakkınızda en hayırlısını versin canım kendinide ezdirme hiç ne güzel ekonomik yöndende ona ihtiyacın yok

iyiyim canım ama benim uyku ve wc ile başım dertte. göz kapaklarım açılmıyo valla. bide çok sık wc ye gidiyorum canım ya. senin nasıl gidiyo hamişlik

aynen canım bende öyle artı bide bende kokulara karşı bi hassaslık var ve midem arada bulnıyor böyle bi tuhaf oluyor ağzımda hiç tat yok şimdilik böyle idare ediyoz bakalım canım hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatsak

günaydın saracımmm umarım en kısa zamanda kurtulursun bu diş ağrılarından...çok geçmiş olsunn...

günaydın cnmmm nasılsın bakalım?

herkese günaydın kızlarrr...yeşilim kselim napıosunuz bakalımm...dolunaycımm sen napıosun nasılsın düne nazaran?

atlatıcaz canım hayırlısıyla. senin bebiş şimdi tam olarak ne kadarlık canım

saol canım iyiyim ben uyuyup duruyorum.ayakta evde işyerinde heryerde uyuyorum :))

yesilim gelmiş hoşgelmiş nassın cnm benim hamişlik nasıl gidiyo alıştınmı taglım

günaydın serayım iyiyim ben sen nasılsın napıyosun kuzum?
atlatıcaz canım hayırlısıyla. senin bebiş şimdi tam olarak ne kadarlık canım

inşallah canımmm 6+1 canım benim bebiş cuma günü dra gitcez yine bakalım kalp atışına bakacak dr inşallah duyarım bebeğimin kalp atışlarını senin ne kadear oldu şimdi?

İYİYİM CANIMMM DİETE BAŞLADIM SON GAZ DEVAM EDİOMM.. İNŞALLAH DUYACAKSIN CNM KALP ATIŞLARINIDA OHH NE GÜZEL MAAŞALLAHH

hürremim sultanım sen napıon nasılsınn bakalımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…