Rabbim üzmesinnn hayırla, sağlıkla versin. hepimizeeeeeehımm tüpe başlamayı düşündüğünü sanıyordum sen çoktan başlamışsın.
üzülme canım.çok kaliteli çifter çifter embriyolar transfar edilsede tutmayınca tutmuyor.
rabbim ol desin işallah.
ağzına sağlık badesin
ösür dile tabiiiii pis çocuk seniii şımarıkkk çocukkkkk biz wcye gitmiyoss bu topikin hatunları wcye gitmezzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84:
hah tek sorun sodamıydı yaniiiiii bırakınca kaç çocuk doğurdunmeyveli soda hele de limonlusu çok güzel be annem öyle deme nasıl olur içmezsek ölürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nazocum bence salata çeşitleri yesen annem oyalanmak için yeşillik falan ye kuzum valla bööle bööle alır başını gider toto çok fenaaaaaaaaa
oyalanabileceğin çok şey varrrrrrmeyve yeeeee çekirdek çitleeeeeeee
mesela beyaz lahanayı çiğ çiğ ye çok faydalıııı
:26::26::26::26::26::26::26::26::26: şeyyyyy ösür dilerimmm
heyyyyyyyyyyal sana al hakeetiiiiinnnnnnnnnnnnnn sen bunu meyveli soda kısırlık yapıomuş. gerçek meyve özü diilmiş bilmem ne içeriomuş onlar ve kısırlık yapıomuş walla dergide okudum kısırlık yapıo die. kendim hemen kestim kavga dövüş kocamada içirmiorum eve sokmuorum artık
abooow durup dururken dayak yedik yine ben bilmiyodumki kısırlık yaptığını
ben çıkıyorum eşim geldi iyi gecelr
sara derken???????????:26::26::26::26::26::26:
sara
tamam anlaştık
yok annesinin kuzusu üzülme kabalık etmedin sadece biz burda wc ye tüfekhane diyoruz da o yüzden wc garibime gitti.:ösür dilerimmm başakscımın haremine uygun davranmadım, kabalık ettimmmm:1717:
kız sadesini içersek hamile kalırmıyızzzzzzzzzzzzzhayırrrrrrrrrrrrrrrrr walla onların tortulanmasını önlemek için bi madde koyuyolarmuş o da hormonları bozuomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşmadem seviosun sık taze limonu at doğal maden suyuna mis misssss doğal yiyin diorummmmmm
meyva hazırladım şimdi onları zıkkımlanıyom...çekirdek pek yemem ben şu yaşımda hala sivilce yapıyor yıllardır pek yemiyorum arada bazen kabak çekirdeği alıyorum doğurganlığı artırdığı için
canım ben öğlene doğru kahvaltımı yaparım ... arada meyvamı yerim...akşam yemeğimi yerim onun haricinde çok öyle bişey yememde şu bir kaç gündür iştahım açıldı
r
geçen hafta bir arkadaş paylaşmıştı,ben kaydettim sürekli okuyorum,rabbim yüzümüzü güldürsün,dualarımızı kabul etsin
Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın. (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onları vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz; rahmetinden bebekler istiyoruz, anne baba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürüvvetini görmeyi istiyoruz
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece OL dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİOLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın. (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanür Rahim, Allahür Rahmanür Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanül Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allahu la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
BANA YARIN KİM OKUYCAK BUNLARI:26::26::26:
huuuuu tek ben yazıom ben oynuommmnerdesinisss??:26::26::26:
sara derken???????????:26::26::26::26::26::26:
yok annesinin kuzusu üzülme kabalık etmedin sadece biz burda wc ye tüfekhane diyoruz da o yüzden wc garibime gitti.:
kız sadesini içersek hamile kalırmıyızzzzzzzzzzzzz
kızlar sade soda hamiş bırakıyomş kocaları bırakın sodalara yapışın ama sade olcaaaaaaakkkkkkkkk papoş dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yarın transferinmi var
adetimi bekliyorum eli kulağında gelmezse ben okurum
sara 28sara derken???????????:26::26::26::26::26::26:
yok annesinin kuzusu üzülme kabalık etmedin sadece biz burda wc ye tüfekhane diyoruz da o yüzden wc garibime gitti.:
kız sadesini içersek hamile kalırmıyızzzzzzzzzzzzz
kızlar sade soda hamiş bırakıyomş kocaları bırakın sodalara yapışın ama sade olcaaaaaaakkkkkkkkk papoş dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm ya ne güzel topik dilinden konuşuyop kuzum benm zıkkımlanıyom dimek afiyet olsun tatalım. ama senn yaşın kaaaaaaaaççççççç başın kaaaaaaaaçççççç ki çakirdek çitlemiycekmişinnnnnnnnnn
40 olmşmuydun nazommmm:18:
evet yrn semicimmm:18::18::18::18::18: çoooook teşekkürederim Allah razı olsun. umarım o adetinde 9 ay gelmez İNŞALLAAAH
ne kadar uykum olmasa da ben yatar kıslar yrn erken kalkcam. bana dua edin lütfennnn. Allaha emanet olun. koccaman öpüorummmmmmmmmmm.
semicim sende gel bu başakscımın topiğine insanda stres bırakmıooo
günaydın herkese özledim sizi...
günaydın canım nasılsın daha iyisin dimi:26::26::26::26::26::26:
slm hatunlar geçmişi okuyom geliyom.
kız hurrrrrrrrrrrrrrrr sen akşamalrı gelir miydin kuzum çok sevndm çocukları postaladınmı naaptnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?