Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rabbim üzmesinnn hayırla, sağlıkla versin. hepimizeeeeee
ösür dile tabiiiii pis çocuk seniii şımarıkkk çocukkkkk biz wcye gitmiyoss bu topikin hatunları wcye gitmezzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84:

ösür dilerimmm başakscımın haremine uygun davranmadım, kabalık ettimmmm
 
hah tek sorun sodamıydı yaniiiiii bırakınca kaç çocuk doğurdun meyveli soda hele de limonlusu çok güzel be annem öyle deme nasıl olur içmezsek ölürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hayırrrrrrrrrrrrrrrrr walla onların tortulanmasını önlemek için bi madde koyuyolarmuş o da hormonları bozuomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş madem seviosun sık taze limonu at doğal maden suyuna mis misssss doğal yiyin diorummmmmm
 

meyva hazırladım şimdi onları zıkkımlanıyom...çekirdek pek yemem ben şu yaşımda hala sivilce yapıyor yıllardır pek yemiyorum arada bazen kabak çekirdeği alıyorum doğurganlığı artırdığı için
canım ben öğlene doğru kahvaltımı yaparım ... arada meyvamı yerim...akşam yemeğimi yerim onun haricinde çok öyle bişey yememde şu bir kaç gündür iştahım açıldı


abooow durup dururken dayak yedik yine ben bilmiyodumki kısırlık yaptığını
ben çıkıyorum eşim geldi iyi gecelr
 
geçen hafta bir arkadaş paylaşmıştı,ben kaydettim sürekli okuyorum,rabbim yüzümüzü güldürsün,dualarımızı kabul etsin

“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onları vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz; rahmetinden bebekler istiyoruz, anne baba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürüvvetini görmeyi istiyoruz
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİOLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

BANA YARIN KİM OKUYCAK BUNLARI:26::26::26:
 
Bu durumda insan sığınacak bir liman, bir destek arıyor ve dua etme ihtiyacı hissediyor. Peki tüp bebek hastalarının yapabileceği özel bir dua var mıdır?

Bu soruya genel olarak şöyle cevap verilebilir diye düşünüyorum;

Genel olarak Yüce Rabbimiz insana şah damarından daha yakın olduğunu beyan etmişse nasıl dua etmek istiyorsak içimizden geldiği gibi yalvarabilir, dileyebiliriz. Ancak özel olarak Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimde bulunan Abese Suresinin 18 – 20 ayetlerinin bizlerin derdine dua sadedinde bir derman olacağını düşünüyorum.

18 – [Min eyyi şey’in halakah(halakahu)] مِنْ أَيِّ شَيْءٍ خَلَقَهُ

19 – [Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu)] مِن نُّطْفَةٍ خَلَقَهُ فَقَدَّرَهُ

20 – [Summes sebîle yesserah] ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ

Yukarıda orjinali ve latin alfabesiyle okunuşunu verdiğimiz Abese suresinin 18-20 nci ayetlerinin Türkçe meali ise şu şekildedir;

18. Allah onu neden yarattı?
19. Bir nutfeden (spermadan) yarattı da ona şekil verdi.
20. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.

Yüce Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün, hakkımızda hayırlısını ihsan eylesin inşallah. BİDE BUNLARI :DD
 
Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*


Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.





40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)




Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)





ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون[/QUOTE]
 


sara

tamam anlaştık
sara derken???????????:26::26::26::26::26::26:
ösür dilerimmm başakscımın haremine uygun davranmadım, kabalık ettimmmm:1717:
yok annesinin kuzusu üzülme kabalık etmedin sadece biz burda wc ye tüfekhane diyoruz da o yüzden wc garibime gitti.:
kız sadesini içersek hamile kalırmıyızzzzzzzzzzzzz

kızlar sade soda hamiş bırakıyomş kocaları bırakın sodalara yapışın ama sade olcaaaaaaakkkkkkkkk papoş dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnm ya ne güzel topik dilinden konuşuyop kuzum benm zıkkımlanıyom dimek afiyet olsun tatalım. ama senn yaşın kaaaaaaaaççççççç başın kaaaaaaaaçççççç ki çakirdek çitlemiycekmişinnnnnnnnnn
40 olmşmuydun nazommmm:18:
 

yarın transferinmi var
adetimi bekliyorum eli kulağında gelmezse ben okurum
 

başak sultanım slav ırkları doğurganlığını maden suyuna borçluymuş. bazı ülkeler çok ii bilio ama bizde yaygın diil. bu çatlama sonrası gelen akıntı varya. onu ve ilişki sırası ıslanmayı ve tüplerdeki kayganlığımı ne kolaylaştırıomuş. preseedin doğal hali diolar. ama doğalı ha. beypazarı yada, kızılay sade olcek canım. ben denedim yumoş dönemlerimde içtim çatlamaya yakın. artıkın gerisini anlatamıycem yani. şahsen tecrübe edilmiştir
 
ne kadar uykum olmasa da ben yatar kıslar yrn erken kalkcam. bana dua edin lütfennnn. Allaha emanet olun. koccaman öpüorummmmmmmmmmm.
semicim sende gel bu başakscımın topiğine insanda stres bırakmıooo
 
sara 28

evet yrn semicimmm:18::18::18::18::18: çoooook teşekkürederim Allah razı olsun. umarım o adetinde 9 ay gelmez İNŞALLAAAH

aminnn canım

ne kadar uykum olmasa da ben yatar kıslar yrn erken kalkcam. bana dua edin lütfennnn. Allaha emanet olun. koccaman öpüorummmmmmmmmmm.
semicim sende gel bu başakscımın topiğine insanda stres bırakmıooo

ALLAH yardımcın olsun canım

bende kaçar iyi gecelr basakss
 
günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaar herkese mutlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum hep şenşakrak hep mutlu hep umutlu hep huzurlu olalım Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eyle eyleki artık başkalarının değil kendi bebelerimizi sevelim

AMİİİİİİİN
 
slm hatunlar geçmişi okuyom geliyom.
kız hurrrrrrrrrrrrrrrr sen akşamalrı gelir miydin kuzum çok sevndm çocukları postaladınmı naaptnnnnn

selam basakcım nassın cnm bi bakayım dedim taglım çocuklarımı yooooooooooooo genelde gündüzleri giriyorum biliyosun arada bakıyorum akşamları fırsat buldukça işte öpüyorum seni kocamannnnnnnnn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…