hah şöle hürüm yaaa çok sexxi oldun bak
heeeeeeee kıs walla yane seni görsünlerde nutukları tutulsun ayol .{aşk olsun sana neden vuruyonki .Sağol şekerim dikenli kalplerimizle mutlu olalım.}esinlikle nispet yapmıyorum yanlış anlama üzülürüm bak
valla ellerine sağlık yaa.baktıkça bakıyorum yaneetmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}
he yaaa niekine acep cuma günü mekik aletiyle mekik çekmiştim ondanmı diom ama bugün başladı...2 gün sonra gösterirmi kendini bilmiomki...bel ağrısı dışında iyiyim işte..ne kadar çene yapmısınız kısss okudum anca bitirdim
esraya katıl olmadı sana biz koca buluruz
gez kıs gezz ne güselll bi ev hanımlığına terfi edimm bende durmucam evde :)))
beğendim kuzu ama biz sana hürrem sultanla alıştık...
döşü kıllımı: bide bebek yapanından iste kısss onuda belirt
iyim tatlım amin cnmm
kız şubat 30çemezkiiii
Ay bende dün gezmeye gittik kocişle gece 11.30 da geldik we yattık aşşa
Bende gidicektim pazara kocişi yolladım marketten alıp getirsin burasıda kötü hawaa felakett
ben daha hiç idrar testi yapmadım canımcım uğraşmak istemiyorum kesin olsun diye kanı bekliyorum
evet ya eskiden yıkılırdı topik herkes aynı anda hucum ederdi şimdi denk gelemiyoruz benim işler de yoğunlaştı bir de buraya takılmaya başlamadan önce kendi açtığım bi topiğim vardı o yüğunlaştı biraz gelemedim daha sık geliicciiiim artık zati başak karısı da gelmiyom diye yıldızlarımı söndürmüş alçak köfte
oh bee fıstıkkk:)budur işteee..bidaha sakınn değiştirme tamam mı:)
sen hürremsinnn kızımmmm sultanım beniiiimmm:)
valla ellerine sağlık yaa.baktıkça bakıyorum yanee
Ayyy yok yaa bi ayı gelir bana talip sonra...ben çocuk yapabülürümmmmm hahaaaaaaaaaaaa diye ...
Ben oracıkta zaten kalpten giderim
tmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}
wowwwwwwwwwwwwww işte budurrrr yanee
tmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}
oh bee fıstıkkk:)budur işteee..bidaha sakınn değiştirme tamam mı:)
sen hürremsinnn kızımmmm sultanım beniiiimmm:)
valla ellerine sağlık yaa.baktıkça bakıyorum yanee
ayyy yok yaa bi ayı gelir bana talip sonra...ben çocuk yapabülürümmmmm hahaaaaaaaaaaaa diye ...
ben oracıkta zaten kalpten giderim
myhoşummm ilgilenemdeim senle hayatım,arada hamilemi kaldın kız:)
inşallah güzel haberilerini duyarız burdan canım..
sağol cnm neredesin sen kıssss? Nire kayboluyon ?
ayyyyyyyyyy bide döşü kıllı beben olurmuşbencede boşver katılma sen biz sana buluruz nerdeydin dolunayım sen
KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM
yawww ablacım benimmm inat gibi kaç posta aşağıya indim belim ağrıyi zatii fıtık ettiler benii...işçileri yukarı çıkarmıolar..ben gidiom evrak imzalatmaya(
geliyooooooooooomm..sigaraaaaa sigaraaaa sigaraaaaamalboro varmı kısa kırmızı?ayy samsuna da razıyımm versene bi dal
normalde içmem ama şuanda paketi yiyeebilirim..
ee kıllı adamdan kıllı bebek olur zati:)ayyyy yok yaa bebeklerden de soğudum şuan
Serayımmm evlendirme hizmetleri .com gibisin hayatım:)
istanbuldayım canım,istanbul dışı gelin gidemem bak baştan diyim
Bide eş adayımın spremiyogram testini görmem lazım..
KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM
ee kıllı adamdan kıllı bebek olur zati:)ayyyy yok yaa bebeklerden de soğudum şuan
serayımmm evlendirme hizmetleri .com gibisin hayatım:)
istanbuldayım canım,istanbul dışı gelin gidemem bak baştan diyim
bide eş adayımın spremiyogram testini görmem lazım..
kıyamam ben sana ablam gelem dövemmi onları kıskardeşimi sinir etmesinler yormasınlar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirtmesinler beni walla bak kötü yaparım acımam
ayyy süper olur çubuklu kahvee yap hemen geliommm...
:d:d:d oooo olmaz öle istanbul dışına gitmem falan...kocan nerdeyse orda olcan...adanalı bulalım sanakebap yersin bolbolll ohhh mis gibi...spermiyogramıda yaptırrız artık cnmm nolcekk
Dövvvvv onlayıııııııı
ayyy süper olur çubuklu kahvee yap hemen geliommm...
oooo olmaz öle istanbul dışına gitmem falan...kocan nerdeyse orda olcan...Adanalı bulalım sana kebap yersin bolbolll ohhh mis gibi...spermiyogramıda yaptırrız artık cnmm nolcekk
dövvvvv onlayıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?