Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oh bee fıstıkkk:)budur işteee..bidaha sakınn değiştirme tamam mı:)

sen hürremsinnn kızımmmm sultanım beniiiimmm:)

heeeeeeee kıs walla yane seni görsünlerde nutukları tutulsun ayol .{aşk olsun sana neden vuruyonki .Sağol şekerim dikenli kalplerimizle mutlu olalım.}esinlikle nispet yapmıyorum yanlış anlama üzülürüm bak

tmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}
valla ellerine sağlık yaa.baktıkça bakıyorum yanee

ayyy yok yaa bi ayı gelir bana talip sonra...ben çocuk yapabülürümmmmm hahaaaaaaaaaaaa diye ...
ben oracıkta zaten kalpten giderim

bizim burdada hava kötü yağmur çok yağıyo walla

myhoşummm ilgilenemdeim senle hayatım,arada hamilemi kaldın kız:)
inşallah güzel haberilerini duyarız burdan canım..

:
tmm cnm benim sen yeterki iste seni kırarmıyım hiççççççççççç asla Cnm arkadaşım kocaman öpüyorum seni taglım:13:

tmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}

ayyyyyyyyyy bide döşü kıllı beben olurmuş bencede boşver katılma sen biz sana buluruz nerdeydin dolunayım sen

myhoşummm ilgilenemdeim senle hayatım,arada hamilemi kaldın kız:)
inşallah güzel haberilerini duyarız burdan canım..

valla bende bilmiyom dolunayım hamile mi kaldım kalmadım mı

bekliyorum işte 27-28 günde bir regl olan ben bu saat ve gün itibarı ile hala kırmızılanmadım (31.gün)

ne zaman kan testi yaptırsam sence bikaç gün daha beklemek istiyorum aslında off kafam karışık
:44:

KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM

ayyyyyyyyyy bide döşü kıllı beben olurmuş bencede boşver katılma sen biz sana buluruz nerdeydin dolunayım sen

ee kıllı adamdan kıllı bebek olur zati:)ayyyy yok yaa bebeklerden de soğudum şuan

serayımmm evlendirme hizmetleri .com gibisin hayatım:)
istanbuldayım canım,istanbul dışı gelin gidemem bak baştan diyim
bide eş adayımın spremiyogram testini görmem lazım..

KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM

geliyooooooooooomm..sigaraaaaa sigaraaaa sigaraaaaamalboro varmı kısa kırmızı?ayy samsuna da razıyımm versene bi dal
normalde içmem ama şuanda paketi yiyeebilirim..

yawww ablacım benimmm inat gibi kaç posta aşağıya indim belim ağrıyi zatii fıtık ettiler benii...işçileri yukarı çıkarmıolar..ben gidiom evrak imzalatmaya(

kıyamam ben sana ablam gelem dövemmi onları kıs kardeşimi sinir etmesinler yormasınlar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirtmesinler beni walla bak kötü yaparım acımam

geliyooooooooooomm..sigaraaaaa sigaraaaa sigaraaaaamalboro varmı kısa kırmızı?ayy samsuna da razıyımm versene bi dal
normalde içmem ama şuanda paketi yiyeebilirim..

ben winston light içiyom kociş kırmızı malbuş içiyo ondan veririm sana cnm ama içmiyosan içme kötü örnek olmayayım sana :18:

allah senin iyiliğini versin kıs çatladım burda

ayyy süper olur çubuklu kahvee yap hemen geliommm...

oooo olmaz öle istanbul dışına gitmem falan...kocan nerdeyse orda olcan...Adanalı bulalım sana kebap yersin bolbolll ohhh mis gibi...spermiyogramıda yaptırrız artık cnmm nolcekk

kıyamam ben sana ablam gelem dövemmi onları kıs kardeşimi sinir etmesinler yormasınlar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirtmesinler beni walla bak kötü yaparım acımam

dövvvvv onlayıııııııı

hade bekliyom çubuk ne kısss döverim sen merak eyleme kuzum

eee er gün gün gebap eeer gün gebapp yenmez be bacım:)

test konusunda ciddiyim,bundan sonra evlenmeye kalkarsam önce bu testten geçecek eş adayım:)

niye ayrılmak istiyosun aşkımm?
üzgünüm 40milyonun altındasın..

Son düzenleme:

ayy bende winston kırmızı içiyorum gülümmm bende bayılırım kahweyee hadii bi şekerli kahwe yapta geliimmmm gülümmm gerçi şuanda burn we sigara içiyorum ama kahweye hayır diyememmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…