hade bekliyom çubuk ne kısssdöverim sen merak eyleme kuzum
KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM
ee kıllı adamdan kıllı bebek olur zati:)ayyyy yok yaa bebeklerden de soğudum şuan
serayımmm evlendirme hizmetleri .com gibisin hayatım:)
istanbuldayım canım,istanbul dışı gelin gidemem bak baştan diyim
bide eş adayımın spremiyogram testini görmem lazım..
sigaraaa...biz hep öle deriz çubuklu kahve içelimmi deriz yapar içeriz...
ayy bende winston kırmızı içiyorum gülümmm bende bayılırım kahweyee hadii bi şekerli kahwe yapta geliimmmm gülümmm gerçi şuanda burn we sigara içiyorum ama kahweye hayır diyememmmm
eee er gün gün gebap eeer gün gebapp yenmez be bacım:)
test konusunda ciddiyim,bundan sonra evlenmeye kalkarsam önce bu testten geçecek eş adayım:)
niye ayrılmak istiyosun aşkımm?
üzgünüm 40milyonun altındasın..
ayy bende winston kırmızı içiyorum gülümmm bende bayılırım kahweyee hadii bi şekerli kahwe yapta geliimmmm gülümmm gerçi şuanda burn we sigara içiyorum ama kahweye hayır diyememmmm
KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM
sigara gibi güzel alışkanlıklarım yok benimAma şu anda sütlü gayfee içiyoomm ondan bişi olmaz günde 1 tane
ayyy koptumm
[ı] olmadı bu hürrem sultan kötü örnek olmak yok sigara içmek yok zararlı o zararlı tızım yaaaaaa[/ı]
ayyyyy saracım kusura bakma ama napiyim bile bile lades diyoz kızma tmmmmm alışmışız bi kere ah bırakabilsem :18:
aynen yaaa keşke bırakabilsek hamiş kalimm hemen bırakcam zati...
gel kuzum gel senide beklerim içeriz hep beraber [kıs mood sen niye kabul etmedin aşk olsun benim gibi sultanı bakiyim]
tabi yenmez canımm...şırdan yersin bigün bi gün mantı bigün vs vs gider işte geçsin testten bakalımm ay ne komik olur yaa...nasıl dicen kıss spermiyogramına baktıralım
bende winston lıght içiommm ayyyy herkes içici sanırım burda
gülümmm ettim tabiikide neden kabul etmimmm arkadaşımmmm hürrem sultansız olurmu hiççç
Kızlarr akşama etli nohut we pilaw yapıcamm sizler ne yapmayı düşünüyorsunuzzz
ay nohutu we eti haşladım bi yapmak kaldı hiçde yapasım yok wallaa puff
gülümmm ettim tabiikide neden kabul etmimmm arkadaşımmmm hürrem sultansız olurmu hiççç
Kızlar fırında tavuk yapıcam değişik tarifi olan varmı acaba?
valla seraycımm işinize gelirse:)testi getir kızı götür:)
patatesli falanmı yapcan sultanım..
uyar kuzucummmaraştırmalara başlayim ben hemenn seni adanaya kazandırmam lazımm
aferin sana cnm benim bizim gibi güzel alışkanlığı boşver ne güzel içmiyosun keşke bırakabilsem ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?