ay canım bugün alcam uyuyakalmışım kalkamadım yataktankız ne yaptın testi merak ediyorum girdim bekle bekle haber yok
belinaysu ne yaptın tatlım :26::26::26:
hade bekliyok güzel haberleri
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım bugün alcam uyuyakalmışım kalkamadım yataktankız ne yaptın testi merak ediyorum girdim bekle bekle haber yok
belinaysu ne yaptın tatlım :26::26::26:
hade bekliyok güzel haberleri
![]()
ay canım bugün alcam uyuyakalmışım kalkamadım yataktan
hadiskooo ver güzel haberi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
git işine bekle bekle öldük
hanıma bak uyumuş kalmış![]()
dua et kız yarın vercem haberi bugün test alıcam yarın sabahtan yapım diorum erken kalkarım yarın sabah aç karnınada kan testi yapmaya giderim olsada olmasada kız dış gebelik değildir dimi bak bengisudaki ayak yanmaları bendede var bileklerim nasıl demir gibi sanki gezmiş tozmuş gibiyim hem yanıo hem ağrıo hele parmaklarım başlangıç yerden nasıl ağrıo namaza eğilirken çok kötü oluo
hadiskoooo ne yaptın annem bebişten haber varmı?
aç karnınamı verilio peki şimdi gitsem yarın gel dicek sabah alıos derse yada öğleden sonra yaptırp yarın sonuç dersekızım sağlıkocağı yokmu yakınlarda git kan versene daha kesin olur![]()
aç karnınamı verilio peki şimdi gitsem yarın gel dicek sabah alıos derse yada öğleden sonra yaptırp yarın sonuç derse
inşallah hele olsun kız kalktım şimdi kasığıma bişi battı of o neydi öleOoo canın sağolsun sen yeterki iste
Hele gelsin minnoşumuz sağlıcakla her şey feda olsun yiğenimize![]()
hee doğru sabah gidersen öğleden sonra alıyorsun
ama şimdi versen sabah alırsın hemde net olur
sen bilirsin
bu ne rahatlık anlamadım![]()
inşallah hele olsun kız kalktım şimdi kasığıma bişi battı of o neydi öle
tamam tatlım heyecanla bekliyoruz inşallah yaaaaa
kocana da söyle patlamasın![]()
dua et kız yarın vercem haberi bugün test alıcam yarın sabahtan yapım diorum erken kalkarım yarın sabah aç karnınada kan testi yapmaya giderim olsada olmasada kız dış gebelik değildir dimi bak bengisudaki ayak yanmaları bendede var bileklerim nasıl demir gibi sanki gezmiş tozmuş gibiyim hem yanıo hem ağrıo hele parmaklarım başlangıç yerden nasıl ağrıo namaza eğilirken çok kötü oluo
bilmiorum canım gidem ozaman yah direk kan testi yapım ama yine yarın cvp vercem ozaman testi gelirken de alım evde 4 saat beklim yapım olmamı
ay kız ben buraya geçmeyeyim istiyo ben geçecem sıra uyuyosada kalkar uyuz şey![]()
ayyy hadiskoo bune yaaa bi test yapamadınız ayyy sanki ne var yaaa be 3 gün kala yapmıştım bizi burda meraklandırıyosunuz offf ayyyy amnnnn![]()
kız aç karnına neden yapsınlar şeker testimi bu![]()
aç karnınamı verilio peki şimdi gitsem yarın gel dicek sabah alıos derse yada öğleden sonra yaptırp yarın sonuç derse
ayyy hadiskoo bune yaaa bi test yapamadınız ayyy sanki ne var yaaa be 3 gün kala yapmıştım bizi burda meraklandırıyosunuz offf ayyyy amnnnn![]()
hiç hamilelik kan testi yaptırmadım için sordum cnaım tmm gidiorum